Şimdi tiger girl gözümün önünde çıktı ben üsteyim bandit kesiyom arkadaş tiger girl demeye başladı şeytanlık açıktı şeytanlı taktım daldım tiger girle çanın 3/1 imi 4/1 imi bilmiom bi hareket yaptı etrafta büsürü yaratık bana dalmaya başladı yanda bi çocuk vardı cafede ben o etraftaki,leri kesereimdedi arkadaşta etraftakileri kesio 2 si kesmeye başlayana kadar 2. kez eğildi tekrar çıktı o kaplanlardan bende 2500 can var(full strciyim setim hp bonuslu) artık bi çocuk çağırdım mıtara basmasın 8 e basıyo hp potu bende yanımda şansa en yüksek pottan aldım 440lık can içmeye başladım canaının 3/2 si gitti bendedede parmak kalmadı dalmaya devam ediyom etraftaki gaintleri cafeini ezig çocukları toplanıp kesiyolar bende o sırada kendi charterimi arıyom sonra baktım çok az canı kalmış bi gaz geldi tekrar eğildi sayılmayacak kadar kurt çıktı cacukların hepsi yattı ben kaldım tigergirli kestim kescektim tihefin biri geldi(canavar olanından)heralde lv 45 caravandan gelme bana daldı kafamdan 500 300 200 çıkıyo tihif emi kesem tiger girl imi o sırada bi lag geldi gelmez olaydı tihef elimden kaçtı ardından ezigleren biri ordan geçiodu cafeden değil gitti 5-6 dakka uğraştı tiger girli aldı lv 16-17 sannediom o gun den itaberen thef olmamaya karar verdem lv 70 full hp beginner olacam(lv 70 e daha çok var ama olsun:D çok hızlı kasıyom.)
Eeeee??
Kardes anlıyorum çok heyecanlanmışsın ama, biraz daha okunaklı yazsaydın ya
Fazla kaptırma bence
quote:
Orijinalden alıntı: HeLLscream2*
Eeeee??
Evet bende anlayamadım.
Bir soru mu soraaksın yoksa öylesine mi anlattın?
quote:
Orijinalden alıntı: Farabî
Evet bende anlayamadım.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: heretic1503
Evet bende anlayamadım.
Öyle deme, adam bizi yakını görmüş ve paylaşmak istemiş
quote:
Orijinalden alıntı: Krandei
quote:
Orjinalden alıntı: heretic1503
Evet bende anlayamadım.
Öyle deme, adam bizi yakını görmüş ve paylaşmak istemiş
Alıntıları Göster
Siz olsaydın bende daha berbat yazardınız.heycandan heralde ama sinirlendim ezig geldi koskaca tiger girli kesti!
quote:
Orijinalden alıntı: Sarsie
Siz olsaydın bende daha berbat yazardınız.heycandan heralde ama sinirlendim ezig geldi koskaca tiger girli kesti!
Alıntıları Göster
Hocam yanlış anlama: içimden gelenleri diyim
Başlıga bakınca dedim acaba bu arkadaş tiger girlle bişi mi yaşadı da böyle bi topic açmış Hani fantezi felan
Başlıga bakınca dedim acaba bu arkadaş tiger girlle bişi mi yaşadı da böyle bi topic açmış Hani fantezi felan
Alıntıları Göster
sorması ayıp ama lvl 70 full hp beginner nasıl olcaksın ya da şöyle sorayım, o ne ki ? ya ne istediğini bilmiyorsun yada anlatamıyorsun gibi geldi bana
quote:
Orijinalden alıntı: Phyrex
sorması ayıp ama lvl 70 full hp beginner nasıl olcaksın ya da şöyle sorayım, o ne ki ? ya ne istediğini bilmiyorsun yada anlatamıyorsun gibi geldi bana
ya beyler şu forumda bi karar werelim biri diyo kızardım daldım biri diyo verdim zebani ye dayadım şeytan moduna öbürü diyo zerk berk bi başkası bağladım sycoya physco ya
aslında cocuk ne güsel acıklamış şeytan hoşuma gitti ha
+1
quote:
Orijinalden alıntı: Krandei
Hocam yanlış anlama: içimden gelenleri diyim
Alıntıları Göster
Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
quote:
Orijinalden alıntı: B52.
Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
Alıntıları Göster
o normalde berseker modu bayılıom ona da arkadas ole bi yazmis ki okurken yasadım adeta
ya beyler şu forumda bi karar werelim biri diyo kızardım daldım biri diyo verdim zebani ye dayadım şeytan moduna öbürü diyo zerk berk bi başkası bağladım sycoya physco ya
+1
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: mai_mai
+1
onun aslı berserker mod kimi berzerkerde diyor
quote:
Orijinalden alıntı: Nuri Alço
quote:
Orjinalden alıntı: mai_mai
+1
onun aslı berserker mod kimi berzerkerde diyor
Alıntıları Göster
bende tiger girl çıldırttı diyince dedim heralde çıkmadığı için ya geçen gün kaç saat bekledim ama iinat etti çıkmadı (makyajı bitmedi heralde)
quote:
Orijinalden alıntı: MeLaNKoLi@
bende tiger girl çıldırttı diyince dedim heralde çıkmadığı için ya geçen gün kaç saat bekledim ama iinat etti çıkmadı (makyajı bitmedi heralde)
Alıntıları Göster
Ya bide geçen gün tg bekliom sabah tg si sıcak sıcak bi çıktı kesen olmadı tam 35dk aradım spawn mapi war elimde ama boş ya her yere baktım yine yok nasıl oldu anlamadım valla
quote:
Orijinalden alıntı: EvilPhoenix
Ya bide geçen gün tg bekliom sabah tg si sıcak sıcak bi çıktı kesen olmadı tam 35dk aradım spawn mapi war elimde ama boş ya her yere baktım yine yok nasıl oldu anlamadım valla
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: IShaDe
ya hacım bu tiger girl zamanında gidemiyo yerine hep geç kalıyo parası yok heralde garibimin otobüse binemiyo
yok beaa bakkala borcu var o yüzden dışarı çıkamıyoo çıksa bascakkk 9999999999999999999999999999999999 m daha kadın üstündekileri kaybede kaybede kesile kesile bi haaal oldu artık napsın oda ya çıkmıyo yada geç çıkıyo eski sevgilim olur kendisi ondan biliyom