Şimdi Ara

Ya Deliricem Lütfen YARDIMMMMMMMM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkdaslar kafayı yemek üzereyim.Sadece ucuz bi laptop almaya karar verdim şimdi dahada zor karar vermesi.1500 ytl yi gecmicek.Acerın baya modeli var baktım karar vermektede o yüzden tıkandım.Kullananlar varsa yorumlarını yazarsa sevinirim 1500 ytl yi gecmeyen yeni aldıgı bi laptop.Wireless i de iyi olursa fena olmaz yani size sorun cıkartmayan bişi.Laptoplardaki işlemciler cok kafamı karıstırdı...

• bu laptopa 256 ram eklersen işini rahat rahat görür http://www.teknogaraj.com/asp/show_stock.asp?product=LX-TDJ0C-027&view=2
  • kalite istiyorsan ucuz notebooklar içinde alternatif olarak dell latitude 120L 1.73 leride incele

ya da ACER ASPIRE 5101ANWLMI AMD 64 MK36 2GHz 512MB 60GB 1.3 MP KAMERALI XP HOME TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR (PARLAK EKRAN) incele istediğin fiyat aralığında notebooklar
  • Acer AS 5512 WLMİ cihazı bir incele derim.www.bimeks.com.tr
  • Arkadaşım hiç düşünme derim. bende yakında bunu alacağım ben aradım firmayı salı günü ellerinde olacakmış. Şu an alınabilecek en güzel aletlerden biri. Ağırlığı yalnızca 2.0 kg. laptop hafif olmalı bence. Şu linke bir bak derim. Pişman olmassın.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=1879
  • ilker_inside +1

birde onun linux'lusunu alıp 40-50$ ekonomi yapabilir, gider 1 gb ram alırsın onuda ilave edersin oldu sana cillop gibi makine. yada Acer Aspire 5102 bak oda 512 ram ama 100 gb hdd var ve işlemci x2. ben 5101 kullanıyorum ve çok memnunum.
  • Arkdslar tesekkurler.Bende 5101,5102 ve 5610'u inceledim ama hangisni nerden daha uygun fiyata alabilirim karar veremedim 5610 u ekran kartı biraz daha iyi olsun die ve işlemci core solo oldugu için istiyorum.950 intel ekran kartı ati x1100 den daha iyi gozukuor notebookcheck benchmark list'te.Sonucta az da olsa oyun oynucam nba 2006 yada bole oyunlar ve bu oyunlar benim p4 1.6,64 mb geforce 4 te oynuorum masaüstünde bunda kasmaz heralde dimi?Ben grafikleri full yapmıorum zaten tamda ole olmasına gerek yok.Oyun laptopu alıorum manasında anlamayın zaten paylasımlı ekran kartıAma arada yani.5610 u sordum golddan adam yanında cantayla 1.450 ytl ye bırakırız dedi onu kasarsak 1400 e de alırım benTek eksiği bluetooth oda önemli degil bizim arkdasın hp dv 2000 ininde var bluetoothdan virüs gelio yurttaCore solo vista destekler dimi?5610 yani?Birde ben linux hiç kullanmadım o yüzden xp sp2 istiorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vindictive -- 2 Aralık 2006; 14:11:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bana Yardım Edin
    4 yıl önce açıldı
    Acil yardım edin lütfen
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSATAS5610ANLX

burda fiyat baya iyi..ama linux var işletim sitemi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.