valla en uzun magalda bizimde rekor katılımda bizde ne ararsan var belediye başkanı dostumuz olur ama alakası yok onla ereğli bi aşktır sevdadır bizim için vallla zonguldak ereğlinin ilçesi derler zonguldaklılar bile
va quote:Orjinalden alıntı: lady86 valla en uzun magalda bizimde rekor katılımda bizde ne ararsan var belediye başkanı dostumuz olur ama alakası yok onla ereğli bi aşktır sevdadır bizim için vallla zonguldak ereğlinin ilçesi derler zonguldaklılar bile vallaha merak ettim şimdi nerde oturyosun bi anlat yaw belki görmüşlüğüm vardır... özellikle hangi dersanedeydin?
quote:Orjinalden alıntı: lady86 valla en uzun magalda bizimde rekor katılımda bizde ne ararsan var belediye başkanı dostumuz olur ama alakası yok onla ereğli bi aşktır sevdadır bizim için vallla zonguldak ereğlinin ilçesi derler zonguldaklılar bile sonu güzeldi... doğrudur..öledir..
ya ben erdem dershanesine gittim dil bölümndeydim ablamda anadolu lisesi mezunu 85.li sen hangi bölümsün
herkesin kendi memleketi derim.kendimi en iyi hissettiğim yer her zaman memleketimdir.(ereğli'yi gördüm,güzel yer ona diyeceğim bişey yok)
quote:Orjinalden alıntı: red a!ert ereğlililer de izmirdeki karşıyakalılar gibi zonguldaklı olduklarını kabul etmiyorlar sanırım edit yok : not : izmirli değil karşıyakalıyım
quote:Orjinalden alıntı: lady86 @red alert he valla doğru dedin @kardeş67 hayrola 67 yazmışınn sende mi bizim buralardansın karşıyakalılar ereğlilileri düver
quote:Orjinalden alıntı: lady86 elli elli yüz biz ereğlülüyüz goca ereğlülüyüz kim döevecekmişbizi çizerim
zuhahahahahaah deşerim keşke bu sene gelseydin festivale tarkan geldi ve daha niceleri grup 84.ün solisti tunayla bile tanıştımm
quote:Orjinalden alıntı: lady86 zuhahahahahaah deşerim keşke bu sene gelseydin festivale tarkan geldi ve daha niceleri grup 84.ün solisti tunayla bile tanıştımm tabi benimki sonra ne derdi acaba gerçi şu anda yine ayrılma aşamasındayız ama o zamanlar değildik işte 84 ü zate sevmiyorum
keşke... zonguldaklı deilim. bzm plaka sonu 67 ondan size katılırdım... karşıyaka döver he tikkatli olmak lazım bir kadın çizeceksiiinnnn onun gibi bırakıp gitttmm.... biliyom çok irnç oldu
onuda getirseydin keşke süper bi tatil olurdu işte sana ve yengeye aman 84.üde sevme bana kalssın onlar
quote:Orjinalden alıntı: lady86 onuda getirseydin keşke süper bi tatil olurdu işte sana ve yengeye aman 84.üde sevme bana kalssın onlar sen ereğliimisin yaw? ereğlililer kibar olur takma yaw.. bırak onlar karşıyaka bulaşma şişştt karşıyakalı ben ereğlülüm dokunma ladye he... yoksa...
quote:Orjinalden alıntı: red a!ert quote:Orjinalden alıntı: lady86 elli elli yüz biz ereğlülüyüz goca ereğlülüyüz kim döevecekmişbizi çizerim +1654987489