Müşteri hizmetlerimizi arayın ohalde siparişinizi verin 1 hafta içinde maçlar başlamadan elinizde olur.
ulan adama bak be yazdı kaçtı ereğliliyim ama senin gibi bi ereğlili de ilk defa görüyorum not:adama pmden de ulaştım adam cevap wermedi
aaa özür dilerim yaaa hiç fark etmediiimm yaa kusura bakma hemşom ama sende hemen saldırıya geçmişin neresindensin hemşoom
hadi canım sende! bin tane msj attm.bu forum zaten ist-ank-izmr li kaynıyo... çölde su bulmuş gibi oldum ama bi cvp wermedin
offf yalan borcummu var sana ben öle msj.larla falan ilgilenmemkii msj atanda olmazzz istemiosan inanma hemşerinden zarar yalan gelmez bunu böle bil
bikaç hafta önce bi zonguldaklı vardı ama ereğliden değil merkezden.o olmaz mı?hiç kızılcahamamlıda yok ben hiç dert ediyom mu sen de etme.aa
tabii ki de ereğli gibisi varmı bea!!! her festivalde yıktık ortalığı bea!!! 6-7 tane top(en iyi manasında) sanatçı getiren ilçe bana söyleyin
SEVGİ .BARIŞ . DOSTLUK ereğliyi görmeden ölmek öbür tarafa eksik gitmek demektr var mı bizim gibi uluslararası festival hangi festival bu kadar sanatçiiyi birarada toplar heheyt
tamam ereğlinin festivallerine diyecek bişeyim yok.5 sene düzcede oturdum oradan biliyorum da sonuçta zonguldak'ın ilçesi.abi
belediye başkanı akraban fln diil dimi neyse güzel olmuş EREĞLİ!! EREĞLİ!!! EREĞLİ!!!===========>>>>>VARMI ONUN GİBİSİ
quote:Orjinalden alıntı: kemalton en uzun mangal da sizin orada yapıldı dee mi ewet kardeşim bende ordaydım çıkan dumandan zehirleniyodum az daha neyse balıklar güzeldii emme