19-Çıktı veriyormusunuz? -Veriyoruz.. ne kadar lazımdı? -Yaaa çıktı almam lazım benim -Tamam, 3 numaralı bilgisayara geçebilirsin -Ama tek başıma yapamam -O zaman 2-3 arkadaşını daha çağır..
20-Burdaki amca nereye gitti? -Ne amcası? -Bi dayı vardı ya -O dayı veya amca değil Erol Hoca -Yav bizim hemşehri oluyor da.. -Gene de Erol Hoca...
21-Bilgisayarda ne yapabilirim? -Valla bilmiyorum senin yeteneğine kalmış
22-İnternete giricem.. ilk defa geliyorum -Heyecanlımısın?
23-Hocam yazıcı calışıyormu? -Hayır bugün izinli.. -Nasıl yani???
24 -internete girmek istiyorum.. Girebilirmiyim? -Tabii ama bu kiyafetle giremezsin.. Üstünü değiştirmen lazım
25- 6 numaralı bilgisayarı alabilir miyim? -4 numara boş.. Ama merak etmeyin 6 no.lu bilgisayarla özellikleri aynı -Ama onda chat yapamıyorum da -Chat zaten yasak..Yapmayın lütfen -Peki, o zaman bende microsofta bakayım (Gözler alternatif görsün)
26- Monitörün üzerinde takılı duran kağıt tutacağını gören oğrenci; -Hocam bu dikiz aynası mı????
27- Öğrenci bilgisayar kartı almak için numara soruyor; -3 ve 4 arasında en iyisi hangisi? -Valla 3.5 ve 3.7 en iyileri...
28-Yer var mı? -Var..Pencere kenarı mı olsun koridor mu? -Hıı?.
Hepsi çok güsel
Eline sağlık birader akşam aşkam koptum burda yaa!
quote:
Orjinalden alıntı: apuskal
valla hacettepe üniversitesini kazanan bir insan böyle laflar edeceğini sanmam arkadaş kendi uydurmuş olabilir bir espri babında yoksa hacettepe sayılı bir üniversitemizden biri böyle diyalogların geçeceğini sanmıyorum ki şimdi herkez b.sayar kullanmaı biliyorken.........
--------- her sözümüz dudaklarda güşül oldu dönmek ihtimali yok artık o gülüşler düş oldu
bunlardan bazıları zaten internet kafeciyle müşteri arasında geçn diyaloglarda verilmişti
19-Çıktı veriyormusunuz? -Veriyoruz.. ne kadar lazımdı? -Yaaa çıktı almam lazım benim -Tamam, 3 numaralı bilgisayara geçebilirsin -Ama tek başıma yapamam -O zaman 2-3 arkadaşını daha çağır..
20-Burdaki amca nereye gitti? -Ne amcası? -Bi dayı vardı ya -O dayı veya amca değil Erol Hoca -Yav bizim hemşehri oluyor da.. -Gene de Erol Hoca...
21-Bilgisayarda ne yapabilirim? -Valla bilmiyorum senin yeteneğine kalmış
22-İnternete giricem.. ilk defa geliyorum -Heyecanlımısın?
23-Hocam yazıcı calışıyormu? -Hayır bugün izinli.. -Nasıl yani???
24 -internete girmek istiyorum.. Girebilirmiyim? -Tabii ama bu kiyafetle giremezsin.. Üstünü değiştirmen lazım
25- 6 numaralı bilgisayarı alabilir miyim? -4 numara boş.. Ama merak etmeyin 6 no.lu bilgisayarla özellikleri aynı -Ama onda chat yapamıyorum da -Chat zaten yasak..Yapmayın lütfen -Peki, o zaman bende microsofta bakayım (Gözler alternatif görsün)
26- Monitörün üzerinde takılı duran kağıt tutacağını gören oğrenci; -Hocam bu dikiz aynası mı????
27- Öğrenci bilgisayar kartı almak için numara soruyor; -3 ve 4 arasında en iyisi hangisi? -Valla 3.5 ve 3.7 en iyileri...
28-Yer var mı? -Var..Pencere kenarı mı olsun koridor mu? -Hıı?.
TEK KELMEYLE
2. okuyuşum hakaten komedi yaw
fena sayılmaz yani
17-Bir word'lü birde internet'li bilgisayar alabilirmiyim? -Ortaya karışık yaptıralım istersen
süperdi
süper yaaa kotum valla gülmekten
günümü aydınlattın sağol :)
quote:
Orjinalden alıntı: qtq
quote:
Orjinalden alıntı: abcde_13
Ben biraz geri kaldım galiba hiç birşey anlamadım da kopmadım da.
Ecnebi misin?
çok yerinde bi soru olmuş..
quote:
Orjinalden alıntı: qtq
quote:
Orjinalden alıntı: abcde_13
Ben biraz geri kaldım galiba hiç birşey anlamadım da kopmadım da.