Şimdi Ara

YA KOPACAKSIN KOPACAKSIN ------------------------------------ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hasturk

tabii ki hepsi kafadan uydurulmuş, üniversiteyi kazanabilecek zekada olan bir insan böyle malaklık yapamaz.

merak etme, universiteyi kazanınca, universitede sadece zekilerin okumadıgını da gorunce ozamanki yorumlarını gormek isteyecegiz

bide hakikaten böyle insanlar var, sen bilgisayardan anlıyorsun dua et, hic bilgisayar bilmeyen birileri aynen bu soruları sorabiliyor
    universiteye gittigin halde bunlarla karsılasabiliyorsun

bide askere gittiginde ayakkabı baglayamayanları goreceksin ozaman daha da bi sinir krizine gireceksin, buradaki olaylar sana sacma geliyorsa, askerde mantıgınıda yitirirsin sen mazallah
  • beyler ben sadece düşüncemi söyledim hemen asabi bir tavırda karşılık verdiniz, nedir bu sinirlilik? Hemen yaşım hakkında tahminler filan...
    Zaten bizim sorunumuz bu hepimiz egoistiz, benden bencilik düşüncesi herkezin kanında var. Birinin düşüncesini hicvettiğinizde işiteceğiniz ilk tepki 'hakaret'li oluyor.. Bunun yerine karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde konuşabiliriz, tartışabiliriz. Lütfen yazdıklarınızda biraz daha saygılı olun, gösterdiğim eylemi(saygıyı), görmek isterim.

ve tekrar diyorum bu sadece laf cambazlığı. Aksini iddia eden varsa buyursun, saygılı olsun , canımı yesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kespec -- 25 Nisan 2006; 16:44:25 >
  • Bence de hiç komik değil.Tv'lerde bi ara çokça yer kaplayan Amerika'dan alınma dizilerdeki gibi basit espiriler ve laf cambazlığı.
  • hadi bilgisaayr kullanmaya gelenler biraz salak. ama asıl iş onlarla uğraşmak ve cafeci hocam bu işi harbiden iyi götürmüş.espri makinası mübarek
  • Baba süpersin
  • ben bunları taa ortaokuldayken okumuştum ve o zaman da gülmemiştim ama gene de gülenler var demek ki komik saol

ayrıca üni kazanmak için zeki olmaya gerek yok yaa biizm sınıfta resmen gerizekalı tipler var..
  • Bende çok karşılaştım bu garipliklerle bi tanede ben yazayım

Müşteri : Bilgisayara girebilirmiyim ?

Cafeci: tabi buyrun girin
  • bence hoş olmuş.
    ben gerçekten güldüm
  • resmen oldum yaaaa
  • 22-İnternete giricem.. ilk defa geliyorum
    -Heyecanlımısın?

23-Hocam yazıcı calışıyormu?
    -Hayır bugün izinli..
    -Nasıl yani???
  • süper yaw
  • çok güzeldi üniversitedeki arkadaşlarımız bu kadarını yapmasına şaşırdım doğrusu
  • süüüüperrrrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtq

quote:

Orjinalden alıntı: abcde_13

Ben biraz geri kaldım galiba hiç birşey anlamadım da kopmadım da.

Ecnebi misin?

• Hocam yazıcı calışıyormu?
    -Hayır bugün izinli.. cok ıyı ya
  • yaa bunlar yeni degil ki yaa ama cidden guzel di evet
  • koptum yawwwwwwwwwwww
  • Süper Olmuş Eline sağlık
  • valla hacettepe üniversitesini kazanan bir insan böyle laflar edeceğini sanmam arkadaş kendi uydurmuş olabilir bir espri babında yoksa hacettepe sayılı bir üniversitemizden biri böyle diyalogların geçeceğini sanmıyorum ki şimdi herkez b.sayar kullanmaı biliyorken.........

---------
    her sözümüz dudaklarda güşül oldu dönmek ihtimali yok artık o gülüşler düş oldu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.