arkadaşlar nedense silkroad ı ilk ukleyınce hiç kasmıodu ama şimdi gırdıgım an dc yi yiyom neden bilen varmı
server:babel lwl:19 wolf name:x_men nick:D_Hunter yaptığım iş:thief not:ikinci charım bu full int sword
Oyunun doluluğundandır. 19 lvl thief ?
ya yanı thief olcam ama şaşırtma olsun die D_Hunter kodum
quote:
Orjinalden alıntı: wadadada
Cok doru dıon nasılsa anlamazlar sende gızlıce thıef olrsn ARKDAS COK ZEKII GORUNMEZ THIEF KOSTUMU MU BULDN YOKHSA LA
quote:
Orjinalden alıntı: Alegrot
quote:
Cok doru dıon nasılsa anlamazlar sende gızlıce thıef olrsn ARKDAS COK ZEKII GORUNMEZ THIEF KOSTUMU MU BULDN YOKHSA LA
Nerede satılıyomuş yav bizde bilelim (LWL'ımız biraz az olsada)
quote:
Orjinalden alıntı: Alegrot
quote:
yaw ne dalga geçionuz adamla daha yeni öğreniyodur
AMA KOMIKTI ESPRI
mua=harbiden bende 70 lvlde cicek var yanımda bende zaten cicegim geçsin thef olcam bende gecen gün az kalsın katil olyudodum adamlar 5 lvl guıld yapmış yanınada thef kıyafetini giydiginde bir işaret cıkar thef işareti bilirsiniz opnu koymuşlar bende saldımaya calışıyom eziklik işte
BU DAHA GZL ESPİRİ ABİ !!!
herifin teki ise pk yada herneyse çeşitli olaylardan dolayı lwl düşmüş galiba ve o sırada da hunter kıyafeti üstünde kalmış bir de çiçek war şaşkal oldum ama kesmedim değmez çünkü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme