bakın ben karekter olusturamıyom serveri oyunu normal ingilizce sitesinden indirdim yani serveri nırmal server yardımcı olursanız minnettar kalırım şifremi vercem bana kareketer olusturabilirmisiniz yada!!!!! bana yaeni bir accunt acın ve karekteiri olusturun normal serverde sonra bana ozel mesaj atın lutfen şimdiden teşekkurler
Serverin sitesi nedir? sen sadece sorununu soyluyosun siteyi versionu filan soyle ona gore yardımcı olalım.
www.globalmuonline.com ya utfen nerdeyse iki hafta oluyo şifreyi vercem yada siz acın yeni bitane
global mu ise biras zor char ismi bulursun
quote:
Orjinalden alıntı: mavigull
bakın ben karekter olusturamıyom serveri oyunu normal ingilizce sitesinden indirdim yani serveri nırmal server yardımcı olursanız minnettar kalırım şifremi vercem bana kareketer olusturabilirmisiniz yada!!!!! bana yaeni bir accunt acın ve karekteiri olusturun normal serverde sonra bana ozel mesaj atın lutfen şimdiden teşekkurler
=================================================================================== KAREDEŞ SEN YENİMİSİN MUDA
EĞER YENİYSEN HOŞGELDİN
hem ex kaç bu global muda
abilerim ben ne yazmısım siz alaygeyosunuz ben yeniyim yardım edecekseniz edin lutfen yaaa