Şimdi Ara

ya lutfen mesajı tam olarak yazıyom lutfen bakın ya acıl cevapp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bakın ben karekter olusturamıyom serveri oyunu normal ingilizce sitesinden indirdim yani serveri nırmal server yardımcı olursanız minnettar kalırım şifremi vercem bana kareketer olusturabilirmisiniz yada!!!!! bana yaeni bir accunt acın ve karekteiri olusturun normal serverde sonra bana ozel mesaj atın lutfen şimdiden teşekkurler

• Serverin sitesi nedir? sen sadece sorununu soyluyosun siteyi versionu filan soyle ona gore yardımcı olalım.
  • www.globalmuonline.com ya utfen nerdeyse iki hafta oluyo şifreyi vercem yada siz acın yeni bitane
  • global mu ise biras zor char ismi bulursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavigull

bakın ben karekter olusturamıyom serveri oyunu normal ingilizce sitesinden indirdim yani serveri nırmal server yardımcı olursanız minnettar kalırım şifremi vercem bana kareketer olusturabilirmisiniz yada!!!!! bana yaeni bir accunt acın ve karekteiri olusturun normal serverde sonra bana ozel mesaj atın lutfen şimdiden teşekkurler

===================================================================================
    KAREDEŞ SEN YENİMİSİN MUDA

EĞER YENİYSEN HOŞGELDİN

• hem ex kaç bu global muda
  • abilerim ben ne yazmısım siz alaygeyosunuz ben yeniyim yardım edecekseniz edin lutfen yaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReD_ReD

hem ex kaç bu global muda

GlobalMU yu bilmiosan hic oynama sen mu daha iyi

ayrica exp: 1x

Premium Serverde 3x olmasi lasim .
  • aslında char ismi bulmak kolay ben Phantom la Burağı birleştirdim sende isminle başka bi isim birleştir olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.