Şimdi Ara

ya millet bi yardım edin_AciLL(!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya ben az önce psp de müzik dinliyodum. o koskoca aleti cebime koyma gafletinde bulundum. sonra mutfağa doğru yürüken zekadan yoksun kardeşim futbol topunu bana doğru fırlattı. refleks olarak bi diz atıp o topu ona kibarca iade etmiş oldum ama o sırada psp im cebimden düştü. (şarkının en güzel yeriydi) düşünce müzkle birlikte psp im de kapandı ve bi daha açılmadı. herbişeyi denedim pilini çıkarıp tekrar taktım fln olmuyo. hatta bi ara okuyup üfledim:) o bile işe yaramadı. biri bi akıl versin kafayı yicem ya

• Dostum çok geçmiş olsun kötü bir durum aman bir daha öyle bir hata yapma. Valla başıma hiç bu tarz bir şey gelmedi ama eğer psp garatiliyse servise götür bence bir baksınlar darbe sonucu ne olduysa artık içinde o nedenle açılmıyor heralde sen bir servise götür dostum.
  • genpa garantiliydi. o zaman ben onlarla irtibata geçeyim. servise de pek güvenmiyorum ama neyse yapcak başka bişey yok heralde._saoL
  • O zaman sorun yok bence hemen götür tamir etsinler Bundan sonra da daha fazla dikkat et konsoluna iyi muhafaza et kolay alınmıyor bu aletler
  • saolun arkadaşlar ama gerek kalmadı servise fln. şarja taktım açıldı. isolarım yerli yerinde duruyo bundan sonra değil cebime koymak odamdan bile çıkarmam psp.mi
  • Ooo buna sevindim işte garantiyle falan uğraşmanıza gerek kalmadı hadi bakalım
  • benzer olay benim başıma geldi psp den Oyun oynarken kardeşimin ayağı bi çarptı pspm 1m uzağa uçtu.psp yi küçük yaştaki çocuklardan uzak tutmalıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burem -- 16 Haziran 2007; 1:42:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.