Şimdi Ara

Ya nasıl Kopar ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya yaklaşık 2aydır adsl kullanıyorum modemim datron RT230 devamlı açık hemde 2 makinaya aynı anda
    usb - lan olmak üzere bağlı ve bu güne kadar bir kere bile kopmadı ve yavaslamadı..
    ama forumları okuyorum millet yok çok kopuyo,yok çok yavaş diye yakınıyorlar anlamdım gitti...
    bana bunu bi açıklarmışsınız ya.....
    oturduğum yerden fark edermi istanbul/fatihte oturuyorum...
    heee makinalar gece gündüz durmadan açık.

• Valla bazen sinyal gidiyor dolayısıyla kopuveriyor bağlantı. Ama hep değil tabii bazen telekomun azizliğinden oluyor.
  • bende 6 aydır kullanıyorum ya 1 bilemdin 2 kere kopmuştur şimdiye kadar
  • Elektrik'den kaynaklanan sorunlardan dolayı kopuyor çoğu zaman...
  • seninki kopmuyosa ne güzel işte.

bende 3 kere gitti şimdiye kdr oda kopma değil geceden sabaha kdrdı.
  • sana bişey diyimmi..
    kesin nazar değecek senin bağlantıya,demedi deme
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

sana bişey diyimmi..

Bence de
  • Switch, connector, fiş,
    Kem gözlere şiş...
     Ya nasıl Kopar ????

quote:

sana bişey diyimmi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milletperver -- 25 Nisan 2005, 17:57:02 >
  • Kop internet kop..... Nazar değecek bir kere.... şaka şaka kopmaz kopmaz taş gibi maaşallah....
  • quote:

sana bişey diyimmi..

Ya rkadaşlar gerçekten nazar değdiama internetin sorunu yok tamamen g.zekialı turklekomun hatası
    bana verdikleri hizmet numarasının daha önceden borçu varmış 3 gün evvel faturam geldi 64mil.
    tamam güzel son ödeme tarihi 28idiydi(bugün) ama 2 Gün önce kestiler internetimi kafayı yedim ve 163 aradım ve ve bana nceki döneme ait 49 milyon borçunuz var demezmi(benim Daha adslyi alalı 2ay yaklaşık ama o faturada geçmiyor) dahada sinirlendim ve soluğu dün telekom müdürlüğünde aldım bu ne ya dedim nasıl olurbu dedim aldılar faturayı ve işlemleri yaptılar tama buğün açarlar dediler ve eve geldim eve geldiğimde internet açılmıştı....
    (bide Bu arada ğrendiğim kadarıyla yeni sisteme geçmiş telekom ve 2 ay geciken adsl veya telefon borçlarından dolayı kesiyorlar.) haberiniz olsun...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.