Şimdi Ara

Ya nedir bu Apple Music çilesi !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: clopin

quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

quote:

Orijinalden alıntı: prosecutor

Bedavaya isteyipte dinleyemediğiniz (youtube gibi sitelerde)parça yokken illa yabancı ülkelere paramızı vermeye çalışıp birde kendi ülkesini karalayan nesil. Vah vah ülkeme.

İnternet pakedim limiti aşınca gelen faturanın fazlasını da sen ödersin ozaman. Youtube'dan dinlemeye paket mi dayanır mantıklı konuşun düşünün iki saniye.

o zaman korsan yükle birader ha ben çok dürüstüm hakkını verir dinlerim diyorsan gidip satın alacaksın albümü oda işine gelmez ama degilmi ancak apple gibi sanatçılarımızı sömürmeye kalkan bi zihniyetı gelir savunursunuz burda

Savunacagım zihniyeti sana sormayacagım birader. Sana cok mantıklı geliyosa sen git al albümünü de her dışarı cıktıgında dinleyecegin zaman yanında taşı bi zahmet.

İki saniye mantıklı dusunun yazın dedim ama anlayana tabi. İlla muhalefet olmak için beyninin sınırlarını bu kadar zorlama.

• Ne bos konu lan bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

insanoglu yine elinde bir dünya alternatif varken olmayana merak sardı tüketeci toplumu olmakda bunu gerektirir bagımlı olmuşsunuz resmen mobil aletlere yukardı biri hükümeti devirecek nerdeyse...

Bu kadar teknoloji varken böyle cahil insanlar da var işte elin yabancı elemanı gelmedi diye adam Hükümeti suçluyor hükümeti deviriyor vay benim ülkemin gençleri vay...

• Dün gece bi ara Anggun'un şarkısını dinlerken follow seçeneği çıktı.Sanrım deniyorlar.Bilemiyorum.
  • 3. dünya ülkesiyiz ya işte

• Bizim ülkeden adam olmaz.

• ÇİLEYE BAK AMAANNNNN
  • Düşünceleri cümlelere dökmüşsünüz...

• Mp3 indirmek daha kârlı değilmi. Olaya yasal açıdan bakmazsak, youtubedan mp3 indirip telefonda dinleyerek her ay 10tl kâr etmiş oluruz, sonuçta herkesin evinde pc ve internet var.

• quote:

insanoglu yine elinde bir dünya alternatif varken olmayana merak sardı tüketeci toplumu olmakda bunu gerektirir bagımlı olmuşsunuz resmen mobil aletlere yukardı biri hükümeti devirecek nerdeyse...

Ağzına sağlık !
  • Abartmamak lazım

• iphone a müzik resim vs atmak işkenceden öte bişey

• insanlar parasını verip kaliteli müzik dinlemek istiyor.Youtube dan dinle diyen arkadaş iTunes yada spofity premium da müzik dinledi mi merak ediyorum. Eskiden en büyük gurur kaynağımız onlarca gb ilk müzik arşivimizdi ama artık herşey bulut üzerinde ayda bi kere dinleyeceğin yüzlerce Şarkıyı telefonda taşımak zorunda değilsin o anda canın ne istiyorsa onu dinlersin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olum hayatınız zırva yok 3.Dünya ülkesiymişiz yok geriymişiz hepiniz sizden üst avrupa ülkelerine bakıyor birinizde adam gibi alt ülkeleri görmüyor. Ulan bugün herkesin 2şer tane arabası cebinde akıllı telefonu. bissürü tv hizmeti (digitürk vs) var internet girmeyen ev yok neredeyse hala gelmiş ülkeyi kötülüyosunuz. Ülke biraz pahalı olsada gayet gelişmiş bir ülke abarttığınız kadar geri değil. bi müzik uygulaması geç geldi diye ülkenize saydırıyosanız yazık ki milyon tane alternatif var. Madem 3.sınıf ülke madem çok geri bi ülkeyiz appleın dötünü yalayıp kuyruklara gireceğinize kendi müzik uygulamanızı geliştirin toplanın 20-30-40 kişi herşeyi devlet mi yapcak geliştirin uygulamanızı satın para kazanın bu ne lan her konunun altında bi ülkeyi karalamaya çalışan avrupa hayranları Allah aşkına gidip orda yaşayın buraya uğramayın sizde mutlu olun bizde

• aşağıdaki haberi okumadan kimsa APPLE a laf söylemesin, suçlamasın.

ADİL LİSANSLAMA İÇİN MALİ KOŞULLAR ÖNCELİĞİMİZ

MSG dijital haklar lisanslama yetkilisi Burcu Alnıaçık ve Genel Sekreteri Barış Şensoy

Apple ile 2013 yılında ilk kez download sözleşmesi imzaladık. İki buçuk yıldır süregelen bir işbirliğimiz var. Yeni abonelik servisi için de bir süredir görüşüyoruz. Şu an için bazı maddi detaylarda yani ödenmesi gereken telif bedeli konusunda henüz ortak noktaya gelemedik. Ancak bu Apple Music Türkiye’de açılmayacak anlamına gelmiyor. Yakın zamanda görüşmelerin olumlu sonuçlanacağına ve Apple Music’in Türkiye’de de faaliyetine başlayacağına inanıyoruz. Sektöre giren tüm oyunculara eşit mesafede adil bir lisanslama yapmak asıl görevimiz. O nedenle mali koşullar bizim için en önemli konu.

MSG 120 ülkeden 230 meslek birliğinin üye olduğu Uluslararası Eser Sahipleri Birlikleri Konfederasyonu (CISAC) üyesi bir meslek birliği. Dijital alan lisanslamalarını eser sahibi meslek birlikleri MSG ve MESAM olarak birlikte yürütüyoruz. Lisanslı müzik yayını yapmak isteyen şirketlerin eser sahibi hakları için öncelikli olarak MSG ve MESAM ile görüşüp lisans alması gerekiyor. Eser sahibi haklarının yanı sıra fonogram hakları için müzik yapım şirketleri, yorumcu hakları için ise Müyorbir’den (Müzik Yorumcuları Meslek Birliği) izin almaları gerek.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/sokak/321073/YiNE_AYNI_Dipsiz_kuyu__DiJiTAL_TELiF_HAKLARI_Apple_Music_neden_gecikiyor_.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmik -- 14 Temmuz 2015; 14:40:41 >

• Olay müziği nerden dinleriz vs değil. Burada ürün hizmeti yaratan/geliştiren, sunan, bundan para kazanan bir şirket var apple. ve klasik türk yaklaşımı, ürün hizmeti üretmeyen/geliştirmeyen, bu hizmeti sunan üreten beyinlerden daha fazla para koparma çabası var. apple bu hizmeti 110 ülkeye sunuyor. 110 ülkenin müzik hak sahibi kuruluşları apple ın verdiği ücreti makul bulup el şıkışıyor ama türkiyedaki müzik hak sahipleri parayı az buluyor ve apple ile anlaşamıyor ve biz bu hizmeti şuan alamıyoruz.

Türkiye'deki müzikler diğer 110 ülkedeki müziklerden daha mı değerli? 110 ülkeden daha iyi müzikler yapıyoruz tüm dünya türk müzikleri mi dinliyor? çok mu popüler türk parçaları dünya sıralamasında?, talep çok mu fazla? ya da daha fazla mı maaliyet emek var bu parçalarda da ederi fazla. tabiki hayır!! tamamen zengin gördükleri appledan fazla para koparma çabası bu.

110 ülkenin sanatçıları telif haklarını kabul ediyor bir tek Türkiye kabul etmiyor anlaşma sağlayamıyorsa kimse apple da kusur bulmasın biraz aynaya baksın lütfen.

Amerikan hükümeti ilkokulda çocuklara cod yazmayı teşfik ediyor, başkanı çıkıp tüketen olmayın üreten olun diye halka sesleniyor. biz din dersi peşinde koşuyoruz. adamlar çalışıyor, üretiyor, satıyor. amerikadan %8 vergi ödeyerek aldığım iphonu burda %18 kdv+ %25 ötv + eli kulağında yeni vestel vergisi ile satıyor. devletin cebine her iphone dan bir iphone parası gidiyor. üretmek sıfır, vergiden yatarak havadan para kazanmak oh ne ala. sonra vay anam apple kötü amerika kötü. hüloğğ

türk mantığı bu arkadaşlar; üretmeden çalışmadan kolay yoldan kazan.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanaktaass

Arkadaşlar anlamıyorum neden herşeyden bu kadar geri kalıyoruz veya geri kalmak zorunda bırakılıyoruz 110 ülkede aktif bi şekilde kullanılırken 5 ülkede kullanılmaması ve bu 5 ülkede Türkiye'nin de olması bana aşırı saçma geliyor ama suç apple da değil bizim paragöz kurumlarımızda sizin görüşleriniz nedir ?

Usta sen ne dıyon gerı kalmak falan deıl bu resmen çağ dışılık. Avrupa ve Londrada sınırsız cepten hız dusumu olmayan kotasız ınternet 15 euro 15 sterlın. Biz insan dıye gezmeyelım bız çağ dışı ulkede yasıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoungScientist

Olum hayatınız zırva yok 3.Dünya ülkesiymişiz yok geriymişiz hepiniz sizden üst avrupa ülkelerine bakıyor birinizde adam gibi alt ülkeleri görmüyor. Ulan bugün herkesin 2şer tane arabası cebinde akıllı telefonu. bissürü tv hizmeti (digitürk vs) var internet girmeyen ev yok neredeyse hala gelmiş ülkeyi kötülüyosunuz. Ülke biraz pahalı olsada gayet gelişmiş bir ülke abarttığınız kadar geri değil. bi müzik uygulaması geç geldi diye ülkenize saydırıyosanız yazık ki milyon tane alternatif var. Madem 3.sınıf ülke madem çok geri bi ülkeyiz appleın dötünü yalayıp kuyruklara gireceğinize kendi müzik uygulamanızı geliştirin toplanın 20-30-40 kişi herşeyi devlet mi yapcak geliştirin uygulamanızı satın para kazanın bu ne lan her konunun altında bi ülkeyi karalamaya çalışan avrupa hayranları Allah aşkına gidip orda yaşayın buraya uğramayın sizde mutlu olun bizde

Sende çağdışısın. Sen avrupa,amerika kıtasına gittinmi ?

Ben gittim !

Ve sana şunu soylıyım adamlarda hersey bedava denecek kadar ucuz ve sınırsız.

Londrada 4G sistemınde çalışan sınırsız cepten ınternet ve hız dusumu kota yok 15 sterlın. Senın gıbı kabukta yasayanlar ve çağ dışı ınsanlar turkıyeyı ulke sanıyor. Sen gıtte avrupa ve amerıkayı gez gor kosulları gor sonra konus hırt

• 10ur kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle , katılıyorum.

Ne alırsan birtane de bana vereceksin mantığıyla ilerleyen bir vergi sistemi.
    Şahsi basiretsizliklerini vergiyle örtpas etmeye çalışan bir hükümet buna sadece koltuklarını koruyacak kadar göz yuman muhalefet.
    Bal dünyası , bal ovası , bal deresi , bal evreni , emmioğlu inşaat , dayıoğlu inşaat , tiyapı , siyapı ticaret mantığı.
    Herşeye fırsatcı bakış acısı.
    Herşeyden rant sağlamak isteyen kurum ve kuruşlar.
    İmar yasası hergün değişen bir devlet anlayışı
    Yeşile , doğaya alerjisi olan tacirler ve bunlara müsade eden devlet yöneticileri.
    Üretme / üretememe kabızı bir toplum.
    Ben yapınca haklı karşı taraf yapınca haksız trafik sistemi.
    Hergün kazınıp tekrar atılan asfalt atılan yolları.
    İşinize geliyorsa mantığıyla hareket eden banka sistemi.
    Denetlenmeyen gıda şirketleri.
    Takım tutar gibi tutulan siyasi partiler ve ilahlaştırılan siyasi liderler.

vs. diye sıralamaya devam ederken Amerikan firması Türkiyeyi ortadoğu ülkesi olarak görmesinde gayet haklı. 110 ülkede telifler konusunda anlaşmaya varıyorken Türkiye'de varılamıyor.Gerçekten ilginç..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.