Yaaa siz ne saçmalıyorsunuz...Adam bas bas psp için diye bagırmış , saçma sapan şeyler açıklayıp bir de karacahil demişsiniz Yaa işinizi adam gibi yapın , yada hiç yapmayın...
quote:
Orjinalden alıntı: hederahelix
Yaaa siz ne saçmalıyorsunuz...Adam bas bas psp için diye bagırmış , saçma sapan şeyler açıklayıp bir de karacahil demişsiniz Yaa işinizi adam gibi yapın , yada hiç yapmayın...
şşşşşşşşşşşşşşşşt
YÜKLEYEMEZ Kİ!YÜKLEYEMEZKİ!YÜKLEYEMEZKİ
yuhh bee... *.rar'ı açıyosun,içinden "oyun adı.iso"şeklinde bi dosya cıkıcak,onu acmadan dırek memory stıck'te kök dizine yani root'a iso klasoru yaratarak ıcıne tasıyorsun.Sonra bır emulator yardımıyla(fastloader,devicehook,umd emulator) oyuna gırıyorsun.İşte bu kadar! Arkadaş psp'de oyun oynamayı sormuş...
quote:
yazdığın lafı toyluğuna veriyorum böyle sözler yanlışş
ama hiç biriniz dikkat etmemiş versiyon 2.00 önce 1.50ye düşürmesi lazım...
evet ya 2.0 a oyun mu yükleniyo.. benim makinede 2.0 şu anda 1.5 e nasıl düşürürüm. yardımcı olur musunuz? hem arkadaşta yapar!
o kadar genel bir soru ki cevap vermeye bile değmez.Madem o kadar 1.5 e dusurmek ıstıyorsun bıraz ararsan hemen bulursun.Konu bu degıl,burda bunu sorman yanlıs...
quote:
kardeş yazının en başından beri oku bakalım. psp ibaresini ilk nerede göreceksin. Gördükten sonrada sacmalayanın sen oldugunu anlayabilecekmisin :)
beyler hepınıze allah kolaylık wersın
quote:
Orjinalden alıntı: erosbos
evet ya 2.0 a oyun mu yükleniyo.. benim makinede 2.0 şu anda 1.5 e nasıl düşürürüm. yardımcı olur musunuz? hem arkadaşta yapar!
iyide kardeşim o elemanda düşürcek versiyonunu sonuçta kopya oynamak için.. bende isteyen yazsın dedim. bende bilmiyorum çünkü zaten ben memory kartımı alınca ilk işim versiyon düşürmeyi sormak olcaktı.. boşuna yerişgal etmeyim diye yazdım.. hade eywallah!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme