Şimdi Ara

ya şimdi o değil de.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: L.J
    Konuya dönersek tipik bir fake vakası diyebilirim. Yinede hoşgeldin diyelim bayram vakti polemik yaratmayalım

neyk?
    yok abicim tamamen yanlış anlamışsın olayı sen.
    fake açacak olan adam niye tutup da bi ton şey yazsın ki.
    ayrıca ne çıkarı oluyor burda fake'i olanların anlamadım?
    konularına cevap falan mı yazıyorlar?
    ve her foruma üye olup kendini tanıtana fake damgası mı vuruluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

bize de hoşgeldin demek düşer

konu dışına takılacaksan eğer bazı kriterleri bilmen lazım.

misal kasayı nasıl yan yatıracağını bilmelisin,

9 puan vereceğin kankanı iyi seçmelisin,

intel ya da amd işlemci alınacaksa eğer fikrini çekinmeden net, kısa ve öz şekilde dile getirebilmelisin.

inanmadığın konulara orly baykuşunu koymaktan çekinmemeli,

hangi konuda osurup kaçacağını iyi seçmelisin,

eğer konu ile empati kurmak istersen montla mıçmayı deneyebilirsin,

ve eğer bir gün otogardan yazacaksan bize, otogar internet kafe fiyatlarının pahalı olduğunu bilip yanına fazladan para almayı unutmamalısın.

eğer konulardan birisinde kimliği belirsiz bir şahsın konusu geçiyorsa o kişinin kedi olduğunu konuya yazıp bizlere hatırlatmalısın.

ve en önemlisi benim şu anda olduğu gibi 5 ceza puanından geriye 1 ceza puanı kaldığında asla ve asla teslim olmamalısın, ama yediğin ceza başlığına da yüce(!) ADMİN e saygılarını sunmalısın.

zincirleme kız konularından kurtulabilirsen konu dışında bizimle paylaşacağın güzel şeyler olduğuna eminim. haydi uğurlu olsun yolun açık olsun

Ve bunları yazmanın uyarı puanına sebep olduğunu bilmelisin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karakoyunn

üniversiteye neden gitmedin? 2 yıllık su ürünleri bölümünümü kazandın yoksa?

Su ürünleri mühendisiyim. Senin gibileri çok geliyor buralara bitiremeyip ağlıyorlar sonra

Konuya dönersek tipik bir fake vakası diyebilirim. Yinede hoşgeldin diyelim bayram vakti polemik yaratmayalım

yani beni doğruluyorsun? tercih edilmeyen, son seçenek olarak yazılan, puanı düşük bir bölüm ve insanların buna aldanarak bu bölüme girip derslerin zorluğundan dolayı ağlamasından mı bahsediyorsun?

sonuçta biz mezun olmanın zor olmasıyla ilgilenmiyoruz, mezuniyetten sonra iş imkanları, maaş, kariyer vs bahsediyoruz değilmi?

• ahanda ban geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tortu

quote:

neyk?
    yok abicim tamamen yanlış anlamışsın olayı sen.
    fake açacak olan adam niye tutup da bi ton şey yazsın ki.
    ayrıca ne çıkarı oluyor burda fake'i olanların anlamadım?
    konularına cevap falan mı yazıyorlar?
    ve her foruma üye olup kendini tanıtana fake damgası mı vuruluyor?

Genelde forumda gerçekten yeni olanlar kodları, yazı ve üslup tarzları ile kendilerini belli ederler. Ben bile başka forumlarda yazdığımda oraya yabancı olduğum izlenimi yaratabiliyorum(en azından öyle sanıyorum ya da ne bileyim). Forumun klasiklerinden bir taneside yeni gelene fake muamelesi yapmaktır
    Bir süre fake olucaksın, zaten hepimiz fake iz. Sorun yok.

/karakoyunn
    Bilmeden fikir sahibi oluyorsun arkadaşım. Su ürünleri sektörü hakkında herhangi bir projen, yatırımın, çalışmışlığın, sektörde bulunmuşluğun yoksa beyanatlarını kendine sakla bence. Milyon Euro'luk yatırımların yapıldığını, ne meblalarda paraların kazanıldığını ve daha bir çok şeyi anlatabilirim. Ama konuyu mahvetmek istemiyorum. Türkiye'nin sorunu bu zaten, bilgi sahibi olmayıp fikir sahibi olmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 27 Kasım 2009; 2:36:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

bize de hoşgeldin demek düşer

konu dışına takılacaksan eğer bazı kriterleri bilmen lazım.

misal kasayı nasıl yan yatıracağını bilmelisin,

9 puan vereceğin kankanı iyi seçmelisin,

intel ya da amd işlemci alınacaksa eğer fikrini çekinmeden net, kısa ve öz şekilde dile getirebilmelisin.

inanmadığın konulara orly baykuşunu koymaktan çekinmemeli,

hangi konuda osurup kaçacağını iyi seçmelisin,

eğer konu ile empati kurmak istersen montla mıçmayı deneyebilirsin,

ve eğer bir gün otogardan yazacaksan bize, otogar internet kafe fiyatlarının pahalı olduğunu bilip yanına fazladan para almayı unutmamalısın.

eğer konulardan birisinde kimliği belirsiz bir şahsın konusu geçiyorsa o kişinin kedi olduğunu konuya yazıp bizlere hatırlatmalısın.

ve en önemlisi benim şu anda olduğu gibi 5 ceza puanından geriye 1 ceza puanı kaldığında asla ve asla teslim olmamalısın, ama yediğin ceza başlığına da yüce(!) ADMİN e saygılarını sunmalısın.

zincirleme kız konularından kurtulabilirsen konu dışında bizimle paylaşacağın güzel şeyler olduğuna eminim. haydi uğurlu olsun yolun açık olsun

bu gerçekten freestyle mıydı?

• merhaba ben xxxtitanxxx i use hacı şakir

tavsiye verecek olursam karı kız resmi,siyaset,fake üyelikler... kokusu alırsan hemen

o konuya gir çünkü aşağıdaki arkadaşlar sağolsun (bu konular konu dışının tadıdır,tuzudur)

quote:

Orijinalden alıntı: Numan
    quote:

Orijinalden alıntı: rds
    En önde Numan gelir onu tanısan yeter.

Neler dönüyor burada

konuyu fazla burda tutmazlar tutarlarsada dııdddııttlığına(kötülüğüne) tutarlar yani toplu kıyım olur anlıyacağın

• eet freestyle az önce içimden geldi

aslında konu dışı marşı yazacaktım ama onu başka bi güne sakladım artık
  • maraba
  • rds den uzak dur fazla asabidir
  • quote:

quote:

Su ürünleri mühendisiyim. Senin gibileri çok geliyor buralara bitiremeyip ağlıyorlar sonra

Su ürünleri mühendisliği 2 yıl mı?

• quote:

Genelde forumda gerçekten yeni olanlar kodları, yazı ve üslup tarzları ile kendilerini belli ederler. Ben bile başka forumlarda yazdığımda oraya yabancı olduğum izlenimi yaratabiliyorum(en azından öyle sanıyorum ya da ne bileyim). Forumun klasiklerinden bir taneside yeni gelene fake muamelesi yapmaktır
    Bir süre fake olucaksın, zaten hepimiz fake iz. Sorun yok

iyi de ben ilk üye olduğum forum burası demedim ki.
    2004ten beri forumların içini dışını biliyorum ben sen kafanı yorma kardeşim (:
    ben sadece üyeleri tanıyayım falan demiştim.
    ama herkes kendi şovunun peşinde maalesef (:

• quote:

Orijinalden alıntı: cardiacus

quote:

quote:

Su ürünleri mühendisliği 2 yıl mı?

Her branş gibi su ürünlerininde teknikerlik ve mühendislik olarak 2 tipi var. Mühendislik 4, teknikerlik 2 yıllık. Her 2 yıllık bölüm gibi SÜ de düşük bir puanla öğrenci alıyor.

quote:

quote:

Bir süre fake olucaksın, zaten hepimiz fake iz. Sorun yok

iyi de ben ilk üye olduğum forum burası demedim ki.
    2004ten beri forumların içini dışını biliyorum ben sen kafanı yorma kardeşim (:
    ben sadece üyeleri tanıyayım falan demiştim.
    ama herkes kendi şovunun peşinde maalesef (:

Üyeleri tanıman için üye olup konu açmana zaten gerek yok. Mesaj geçmişine bakman ya da Google'dan o nicki sorgulatman yeterli. Seni tanımamız için de bir süre "new guy", "fake" triplerine katlanman gerekli. Bu bir DH klasiğidir, yeni gelen fake tir. Hepimiz bir zamanlar fake olduk:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 27 Kasım 2009; 2:44:16 >

• quote:

emeğe saygı artı rep. forumda henüz cümle kurmayı öğrenememiş üyeler varmış meğer (:

bazı lafların forumda espirisi vardır onlara zamanla alışırsın üstteki şu şeggıl bu şeggıl falan var ya işde onlar.

video koyacamda ismini unuttum şimdi ya bilen arkadaşlar sana yardımcı olabilirler.
  • quote:

quote:

Balıkçıyım desene. Balığın mühendisi mi olur len

• Adanalıyım, 18 yaşındayım, 1.86 boyundayım, Düz Lise Sözel bölümde okuyorum, Fenerbahçeliyim, En iyi yaptığım spor Yüzmek, Arabesk ve Türk sanat musikisi dinlerim, Che ve Atatürk hayranıyım, Ateistim, Komunistim, Evrim Teorisi ve Siyasetle ilgili kitaplar okumayı severim, Hayatımda 1 kere aşık oldum ve sadece aşık olduğum kişiyle çıktım 'ilk ve tek', bilgisayar oyunları arasında yaklaşık 8 yıldır Ultima Online, Counter Strike ve son yıllarda Omerta(www.barafranca.gen.tr) oynuyorum, büyüyünce Gazeteci, Polis veya Futbol Hakemi olmayı düşünüyorum, sen sevdiğim renk siyah, en sevdiğim yemek Yüsük çorbası, en sevdiğim içecek Çay, en sevdiğim bayan Megan Fox,
  • quote:

yeni üye oldum donanımhaber'e (belirttiğim iyi oldu bak).
    hani forum ortamı falan, herkes birbirini tanıyor gibi mesajlara bakınca.
    dedim "ulan nasıl giriş yapacam, kimse tanımıyor etmiyor, adamın konusuna bir şey yazsam, "kimsin lan sen" dese apışıp kalıcam." "ee şey abi ben yeni üye ol hık mık"
    (ahaha biliyorum kimsenin kimsin lan sen demeyeceğini elbette.)
    ezik bi giriş yapmak da istemedim. sonuçta forum geçmişi olan adamlarız (:P)
    en sonunda dedim konu dışı'na konu açayım. (inanır mısın, konunun nasıl açılacağını kuzene sordum. çok uzun zaman geçti çook. ondan böyle askdjlaskjd.)
    hem forumun önde gelenlerini tanırım, saygım olur, abi falan çekerim. hem de tanışmış oluruz, bi kahvenizi içerim falan. bir de nasihatlarınızı alırım,
    "şu adama bulaşma dayak yersin, bu adam admindir-adminlerdir yanlış yaparsan banı yersin, forumun en dikkat etmen gereken kuralları şunlar vs." gibi.
    (kuralların çoğunu biliyorum da, hani böyle altın kural niteliği taşıyan şeylerden bahsetmiştim ben :P)
    anladınız umarım derdimi. (:

neyse..
    adım gürkan. liseyi bitirdim, üniversiteyi de kazandım ama gitmedim. 1991 tarihinde istanbul / bakırköy'de doğmuşum.
    şu sıralar hayatımı bi düzene oturtabilmek için çabalıyorum. küçükken gördüğüm gibi değilmiş hiçbir şey meğerse.

(edebiyat dersinde otobiyografi yaz dese hoca, yazamazdım haberin olsun.)

ve Merhaba herkese (:

ps: moderatör arkadaşlarımız "böyle konuları şuraya açacaksın" derse, ilk günden, ilk mesajımda dumur olmuş bi vaziyette, kuyruğumu bacaklarımın arasına sıkıştırıp; "eyvallah abi" demem. kafama sıkar giderim.

Dest-i izdivaç programına katılıyormuşsun gibi bir his geldi.
    Hoşgeldin.

• Eğer "Amiral" rütbeli bir yöneticiyi görürsen anında bilgisayarını kapat ve 4 gün girme! 4 gün sonunda bilgisayarın sorunsuz çalışır ve foruma girebilirsen şanslısın demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaWKés
    Dest-i izdivaç programına katılıyormuşsun gibi bir his geldi.
    Hoşgeldin.

bi 30 40 yıl sonra olurda çıkarsam, bu otobiyografiyi kullancam.
    iyi oldu söylediğin. hemen not aldım (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkMourning

quote:

quote:

Balıkçıyım desene. Balığın mühendisi mi olur len

cümlenin yanlış hatalı hunharca düşünüldügünü bile bile çok sevimli bi şekilde gülümsedim.hatta abartıp ''kanka sizden mezun olupda yüksek lisans yapanlar rakı balık mühendisi mi oluo'' diyesim bile geldi.ama mühendislik , okunmasının ne menem bişi oldugunu bildigim için her mühendis kardeşime saygım sonsuzdur

edit:11 saat calışma ve gözlerden uyku akması sebebiyle yanlış yazılan msjın düzeltilmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ange dechu -- 27 Kasım 2009; 2:58:53 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.