Şimdi Ara

ya şimdi o değil de.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tortu

quote:

Orijinalden alıntı: FaWKés
    Dest-i izdivaç programına katılıyormuşsun gibi bir his geldi.
    Hoşgeldin.

bi 30 40 yıl sonra olurda çıkarsam, bu otobiyografiyi kullancam.
    iyi oldu söylediğin. hemen not aldım (:

Bu arada konu dışında ciddi olma.Hatta ciddiyeti unut.Ama fazlada cıvık olma ve şakadan anla.
    Buda başka bir kural.
    Bu arada
    quote:

adım gürkan. liseyi bitirdim, üniversiteyi de kazandım ama gitmedim. 1991 tarihinde istanbul / bakırköy'de doğmuşum.
    şu sıralar hayatımı bi düzene oturtabilmek için çabalıyorum. küçükken gördüğüm gibi değilmiş hiçbir şey meğerse.

Doğmuşum ne ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agnus_Dei -- 27 Kasım 2009; 17:04:03 >

• quote:

quote:

quote:

Hoşgeldin.

Bu arada konu dışında ciddi olma.Hatta ciddiyeti unut.Ama fazlada cıvık olma ve şakadan anla.
    Buda başka bir kural.
    Bu arada
    quote:

adım gürkan. liseyi bitirdim, üniversiteyi de kazandım ama gitmedim. 1991 tarihinde istanbul / bakırköy'de doğmuşum.
    şu sıralar hayatımı bi düzene oturtabilmek için çabalıyorum. küçükken gördüğüm gibi değilmiş hiçbir şey meğerse.

Doğmuşum ne ya.

hatırlamıyom ki ya. doğar doğmaz "oha lan, bakırköyde doğdum" falan olmadı yani.
    ciddiyet değil de biraz türkçe bağımlılığı var bende. ama konu dışında söylediklerini dikkate alcam. (:
    aslında öyle ciddi bi adamda değilim. çok yanlış tanıdınız beni forum ahalisi çoook. aşdkfjsg.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hoşgeldin.

Buda başka bir kural.
    Bu arada
    quote:

Doğmuşum ne ya.

hatırlamıyom ki ya. doğar doğmaz "oha lan, bakırköyde doğdum" falan olmadı yani.
    ciddiyet değil de biraz türkçe bağımlılığı var bende. ama konu dışında söylediklerini dikkate alcam. (:
    aslında öyle ciddi bi adamda değilim. çok yanlış tanıdınız beni forum ahalisi çoook. aşdkfjsg.

Doğdum deseydin bari.Yada 91 doğumluyum deseydin.Türkçeye önem veren birinden çok ilginç hareketler bunlar.

• sopalarım seni çocuk
  • quote:

Doğdum deseydin bari.Yada 91 doğumluyum deseydin.Türkçeye önem veren birinden çok ilginç hareketler bunlar.

bi de şöyle düşünelim mesela, kimse sana doğduğun yeri söylemeseydi, sen nerde doğduğunu bilecek miydin?
    sonradan öğrenmiş olduğum için öyle cümle kurdum. ama emin ol o cümleyi kurarken senin kadar düşünmedim böyle mi yazsam diye
  • quote:

quote:

bi de şöyle düşünelim mesela, kimse sana doğduğun yeri söylemeseydi, sen nerde doğduğunu bilecek miydin?
    sonradan öğrenmiş olduğum için öyle cümle kurdum. ama emin ol o cümleyi kurarken senin kadar düşünmedim böyle mi yazsam diye

:D
    Her neyse iyi sıcak kanlı bir üyeye benziyon.Tekrar hoş geldin.

• Hoşgeldin arkadaşım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baneful

quote:

Orijinalden alıntı: Spell Of Destruction

sopalarım seni çocuk

Tavuk mu sopalıyon

şaka yapıyoz hacı bi dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numan

quote:

Orijinalden alıntı: rds

En önde Numan gelir onu tanısan yeter.

Neler dönüyor burada

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkMourning

quote:

Orijinalden alıntı: L.J

quote:

Orijinalden alıntı: karakoyunn

üniversiteye neden gitmedin? 2 yıllık su ürünleri bölümünümü kazandın yoksa?

Su ürünleri mühendisiyim. Senin gibileri çok geliyor buralara bitiremeyip ağlıyorlar sonra

Konuya dönersek tipik bir fake vakası diyebilirim. Yinede hoşgeldin diyelim bayram vakti polemik yaratmayalım

Balıkçıyım desene. Balığın mühendisi mi olur len

Læ gece gece güldürdün ya helal olsun
    Şaka bir yana su ürünleri Türkiye de yeterli önemi bulamasada yurt dışı çalışma koşulları gayet geniş

• quote:

quote:

Neler dönüyor burada

Forumda gergin anlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Méxes

quote:

quote:

Neler dönüyor burada

Forumda gergin anlar

Ya bırak onun artistliği foruma. Top gibi oynuyoruz Niğde'de oyuncak ayı gibi çocuk. Vur kafasın al ekmeğini

• üyeleri tanımak istiyosan kendimi tanıtayım ben Nbcheroes
    nette ararsan bu ismi ne olduğum ortaya çıkar zaten yorumlarım havama göre olur sinirliysem adamda gel benle dalga geç konumundaysa dalga geçerim normalde uyarırım ama
    tabi genelde sinirliyim
    Saplantı-zorlantı hastasıyım(Oley)
    falan filan işte
    zaten 1 haftada kavrarsın forumu
    bu arada hazır ol her an cinsel içerikli veya "insanlardan nefret ediyom, kızlardan nefret ediyom,apaçilerden nefret ediyom" gibi konuları görebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminé

maraba

televole
  • nick Tortu , avatarda piyano , yazı stili falan . lan ben bunu biryerlerden çıkaracağım ama nereden?
  • bişi oldu mu yooohh
  • Böyle konular açma Takıl sende, kimsenin birbirini tanıdığı yok ! Hayat Sokaklarda !
  • Boşver pek kimseyi tanımana gerek yok. Benim ezberimde olan nickler var, birebir muhabbetim yok sayılır kimseyle.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: L.J
    Konuya dönersek tipik bir fake vakası diyebilirim. Yinede hoşgeldin diyelim bayram vakti polemik yaratmayalım

neyk?
    yok abicim tamamen yanlış anlamışsın olayı sen.
    fake açacak olan adam niye tutup da bi ton şey yazsın ki.
    ayrıca ne çıkarı oluyor burda fake'i olanların anlamadım?
    konularına cevap falan mı yazıyorlar?
    ve her foruma üye olup kendini tanıtana fake damgası mı vuruluyor?

Takma sen bunları. Bu arada ben Oğuz memnun oldum.

• selam, kanki olakmı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.