+1 takıları neden 100 milyondan aşşa satmıorlar anlamadım gitti
hangi +1 leri
kekuriden bahsediyodur kesin ss varsa koyarmısın
+1 bissürü takı var ama önemli olan unique olmasıdır arkadaşım bunlarda resistance vardır savaşlarda büyülerden az zarar görmelerini sağlar hemde verdii bonuslardan fiyatları acayip yüksektir
unıque deılse dalgasına koyuolardır
Lan Cypher'da +1 kekuri tezgaha konulamayacak dercede degerlidrir ne 100M u:)
yaw normal takılar unique diil bende şaşırdım ya dalga olsa herkes neden koysun dies deyim ben
healde dalgasina koyuyolar ya banada silan keserken cikmisti mp +1 kupe ne ise yarar ki upgrade item bile deil zaten +5 ten assasi upgrade olmuo takilarda ( unique haric)
onlar bildiğimiz low for belt felan filan... ama +1 değil normalde, +11 dir. Üzerinde 2 bonus birden var örneğin; 12 str, 1 Health bonus. Bunları +10a getirmesi bile sorun. E +11i d o kadar pahalı olur tabi
quote:
Orjinalden alıntı: yakuza893
onlar bildiğimiz low for belt felan filan... ama +1 değil normalde, +11 dir. Üzerinde 2 bonus birden var örneğin; 12 str, 1 Health bonus. Bunları +10a getirmesi bile sorun. E +11i d o kadar pahalı olur tabi
onlar deil malesef onlari kimse 100 milyona koymaz bizi dedigimiz +1 1 bonusu olanlar
bende dies de oynuyorum we o +1 takılar kafamı cok karıştırdı sana katılıyorum arkadaşım dalgasına koyduklarını hic sanmıyorum cunki herkes en az 100m den koyuyor . war bunda bir is ama anlamış deilim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme