Şimdi Ara

Ya Teizm ya da Nihilizm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adam senin doğrun yanlışın olamaz demiyor. Belirli bir kuralla temellendiremezsin, başkasını kendi doğrunla yargılayamazsın diyor. Video da 50 kere geçse de bu sen tamamını izlemediğin veya eleştiriye katlanamadığın için aynı yere takılıp kalıyorsun.
    Nasıl her nihilist anasına bacısına sulanmıyorsa sende nihilizmi kabullendin diye böyle bir şey yapacak değilsin. Genel bir doğru-yanlış dayatması yapamayacağını anla yeter.
  • sikkofield deil mi o

okült zırvalara inanıp
    komploculardan bizi kuran kurtaracaktır
    diyecek kadar da balatayı sıyırmış arkaik bi kafanın
    ya A'dır ya B'dirden öteye geçememesi
    şaşılacak bi şey deil...
  • razor6247 kullanıcısına yanıt
    Ta kendisi. Bunun blogunu çerez niyetine takip ediyorum, sadece üslubundan ve iç dünyasından ve bir de birtakım tespitlerinden ötürü. Onun dışında bir olayı yok. Videoları katlanılacak gibi değil. Bir şeyi çok yavaş anlatıyor. Bu arkadaş hiç video çekmesin, mümkünse sadece yazsın biz de kendisini sadece okuyalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: razor6247

sikkofield deil mi o

okült zırvalara inanıp
    komploculardan bizi kuran kurtaracaktır
    diyecek kadar da balatayı sıyırmış arkaik bi kafanın
    ya A'dır ya B'dirden öteye geçememesi
    şaşılacak bi şey deil...
    Sikkofield ve dedikleri bir kenara.

Okültizm semboloji ve bunlarla ilgili şeyler üzerine hiç araştırma yaptın mı?

Bunlardan kur'an kurtaracaktır diye hangi yazısında diyor ben mi gözden kaçırdım?

Ekşici misin?(merakımdan soruyorum, blogunda ekşicilere hep giydirir de, dediklerine alınıp iftira mı atmaya çalışıyorsun diye düşünüyorum)

Son olarak, bu meşhur üçgen ve göz olayı nedir?Hakikatende onca filme, klibe, diziye koyulmasının sebebi nedir?Bak sembolojinin en basitini sordum sana.Hollywood ve onca ünlü müzik şirketi niye bu sembolün arkasında duruyor?.

Basit sorular, hadi mantıklı bir cevap ver.

• Bizim eski dostumuz sayın sikko ne yapar ne eder diye twittera gireyim dedim

Adam hala aynı tas aynı hamam devam ediyormuş

İlerleme yoksa gelişimi unut sikko
  • Berat Mutluhan Seferoğlu bu videoyu bir yayınında eleştirmişti. Bu sikkofield dedikleri adamın analitik felsefen anladığı falan yok. Kardeşim Richard Swinburne felsefeci değil filozoftur diyorsun Swinburne'un ateistlerin ahlakı hakkında dediklerini es geçiyorsun. Es geçmeyi bırak okuduğunu da sanmıyorum.
  • Teizm Nihilizmden daha pozitiftir. Nihilizm insanlarin kendini yoketmesine onayak olan Komunizmin bir propaganda aracidir ve ayni fabrikanin mali oldugu icin turkce anlami bile Hiccilik Yokculuktur.

Dolayisiyla bosa zaman kaybidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 29 Haziran 2019; 7:44:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F54F98451

Berat Mutluhan Seferoğlu bu videoyu bir yayınında eleştirmişti. Bu sikkofield dedikleri adamın analitik felsefen anladığı falan yok. Kardeşim Richard Swinburne felsefeci değil filozoftur diyorsun Swinburne'un ateistlerin ahlakı hakkında dediklerini es geçiyorsun. Es geçmeyi bırak okuduğunu da sanmıyorum.
    Dekarttan anlıyor ya daha ne istiyorsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.