Şimdi Ara

YA TEK YA HİÇ (Ağ Bağlantısı Sorunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli DH üyeleri lütfen yardım edin... Benim sorunum şu laptop um kablosuz ağ da birden fazla ağ bağlantısı gördüğünde hemen bağlantım gidiyor ya da bağlanamıyorum. Yani evin bir köşesine gidip ordan tek sinyali ( arkadaşın modemi) bulmak zorundayım. Gerçekten kabus yaşıyoruz lütfen mesajlarınızı bekliyorum selamlar

• Merhaba,
    Ağ kartında Özellikler>Kablosuz Ağlar>Gelişmiş sekmesinde "Tercih edilmeyen ağlara otomatikman bağlan" seçeneği seçili mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanyalcin -- 10 Mart 2009; 20:26:48 >
  • ramazanyalcin kardeş öncelikle ilgilendiğin için çok teşekkürler! şimdi baktım bilgisayara ve hemen cevaplıyım, bendeki o bölüm senin ekran görüntünle aynı; yardımını-zı bekliyorum... Selamlar
  • Kablosuz ağlar bölümünde daha önce bağlanılmış olan ağların özellikler bölümüne girip yeni gelen pencerede "Bağlantı" bölümüne geçip orada "Kapsama alanında yer aldığında bu ağa bağlan" seçeneğini iptal edin. Bu sayede o ağa bağlanma olayı otomatik konumdan istendiğinde bağlan konumunda olacak. Bu sayede o ağa otomatikman bağlanılmamış olacak.
    Ayrıca Kablosuz Ağlar bölümünde sürekli bağlanmak istediğiniz ağı en yukarıya taşıyın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanyalcin -- 11 Mart 2009; 22:19:17 >
  • İlgini devam ettirdiğin için çok teşekkürler... Dediklerini uyguladım ama sorunum çözülmedi. Başka bir yöntem önerebilirmisin. Ya da böyle bir sorunla karşılaşan varsa yardımcı olabilirmi? Selamlar
  • Üzgünüm. Aklıma şu an başka bir çözüm gelmiyor.
    Bir çözüm yolu bulursam mutlaka yazarım.
    Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.