Şimdi Ara

Ya Tolgay ya Sosa (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
3.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ucabor

quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

Siz vermiceksiniz biz parasını verip alıcaz

İsterseniz 100 milyon euro verin biz istemezsek alamazsınız.

Fb ve gs bjkden oyuncu isterse koşarak gider o oyuncu. Kabul etsen de etmesen de böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coobain

quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

Siz vermiceksiniz biz parasını verip alıcaz

İsterseniz 100 milyon euro verin biz istemezsek alamazsınız.

Fb ve gs bjkden oyuncu isterse koşarak gider o oyuncu. Kabul etsen de etmesen de böyle

Git çöplüğünde oyalan. Beşiktaş şampiyonlar liginde oynayan ve şampiyonluğun tek favorisi olan bir takımdır. Vereceğiniz 200-300 bin maaş farkına anca Rvp Diego İsmail gibi çöpleri ikna edersiniz. Bir daha da beni alıntılama.

• coobain kullanıcısına yanıt
    Tamam yarin soyluyorum bizim oyunculara fenerbahce kulubune cv ile is basvurusunda bulunuyorlar. Begendiginizi alirsiniz

• Brandnew ve ucabor nasıl titriyorlarsa korkudan konudan çıkamıyorlar hahahababab

• sommet de la montagne kullanıcısına yanıt
    Gecen sene oguzhan bu sene tolgay konulari cok komik insanin konudan cikasi gelmiyor bu arada madem iddialisin sen ve diger hayalperestle iddiaya girelim. Bu sezon bizde oynayan her hangi bir oyuncuyu( buna yedeklerde dahil) fenerbahce alabilirse sezon sonu kendimi sinirsiz banlarim. Alamazsaniz sen ve diger hayalperest banlayacaksiniz. Ok?

• quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

quote:

Orijinalden alıntı: brandnew

He o caner. Bu arada interden para verip kiralamadik bedava kiraladik 1 milyon euro opsiyonu var ismaile verdigin imza parasindan daha dusuk. hastane masrafini da sen dusunme hatta hastane masrafi + opsiyon < ismailin imza parasi. bu arada biz oyuncumuzun hastane masrafini oderiz. En az 5 sezon goturur caner bizi. 1 sezon eksik olsun. Sorun degil. Soylediklerim gokhan gonul icinde gecerli. 2 ay icin almadik bu oyunculari. Neyse kisaca kizdirmayin seneyede aliriz 2 en iyi oyuncunuzu. Gerci bizde oynayacak seviyede pek oyuncunuzda kalmadi ya neyse.

5 sene biraz abartı olmamış mı sakatlıktan ne derece döneceği bile belli değil

canerin sakat hali>ismail

• quote:

Orijinalden alıntı: reikideiki

quote:

quote:

He o caner. Bu arada interden para verip kiralamadik bedava kiraladik 1 milyon euro opsiyonu var ismaile verdigin imza parasindan daha dusuk. hastane masrafini da sen dusunme hatta hastane masrafi + opsiyon < ismailin imza parasi. bu arada biz oyuncumuzun hastane masrafini oderiz. En az 5 sezon goturur caner bizi. 1 sezon eksik olsun. Sorun degil. Soylediklerim gokhan gonul icinde gecerli. 2 ay icin almadik bu oyunculari. Neyse kisaca kizdirmayin seneyede aliriz 2 en iyi oyuncunuzu. Gerci bizde oynayacak seviyede pek oyuncunuzda kalmadi ya neyse.

Ben ismail le alakalı bir şey söylemedim . Caneri eleştiren bir şeyde söylemedim tarafsız olarak düşüncemi dile getirdim.Ama sen ortalığı karıştırmaya çalışıyorsun

• Parayı basan istediğini alır. Büyük konuşmamak lazım. Sonra o lafı yedirirler. Rezil olup kıvırtmak için de debelenirsin. Bak örnek vereyim

- gökhanın canerin formasını bile alamazsınız
    + aldık
    - onlar zaten bizim artığımızdı artık fayda yerine zararlardı.
    + ???

• Günlük moral konusu olmuş teşekkürler.
  • Ya Tolgay ya Sosa

İmzalar atılmış formayı giymiş bile. Allah utandırmasın.
  • Tolgay ı alacaklarmış

• Yalvarırım almayın

• Tolgay'ı değil Tolga'yı alırsınız ancak
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben ismail le alakalı bir şey söylemedim . Caneri eleştiren bir şeyde söylemedim tarafsız olarak düşüncemi dile getirdim.Ama sen ortalığı karıştırmaya çalışıyorsun

pff bir kerede algı olusturmaya calısmayın bak orada diyorum ki canerin sakat hali yanı su an oynamayan hiçbir maçta oynayamacak hali bile macta oynayacak ismailden iyidir cünkü ismaili biz 8 yılldır izledik ve gördük.o taraf komple boş kalsa takıma daha faydası dokunur yemin ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

pff bir kerede algı olusturmaya calısmayın bak orada diyorum ki canerin sakat hali yanı su an oynamayan hiçbir maçta oynayamacak hali bile macta oynayacak ismailden iyidir cünkü ismaili biz 8 yılldır izledik ve gördük.o taraf komple boş kalsa takıma daha faydası dokunur yemin ederim.

Tamamda benim attığım post ile ne alakası var

• yani diyorum ki dödüğünde performansı ne olursa olsun 8 yıldır bizi kanser etmiş adamdan iyidir

• quote:

yani diyorum ki dödüğünde performansı ne olursa olsun 8 yıldır bizi kanser etmiş adamdan iyidir

Ben hala attığım postla alakasını kuramadım . Sen saçmalamaya devam et iyi geceler

• herkes her yere gidebilir hicbir sey imkansiz degil. ama su an fenerbahce mali ve idari bakimdan sikintili. geleceginde ne olacak belirsiz. yeni bi td ve yeni bi baskanla dusuk olan olasilik yukselebilir. ha oyuncunun dusuncesi de onemli bunda, besiktasa fazlaca baglandiysa zorlasir tabii. ama hayat ne getirir bilinmez. bizim canerle gokhan da bagliydi bizim kulup yerlerine cop almak icin gonderince gitmek durumunda kaldilar.

onun icin ne olur ne olmaz cok emin konusmayin. tam 1 yil once turkiyenin en iyi bekleri bizde yazip da bugun caner-gg cop deme sigligina ulasanlardan ders alin.

bak biz gg ile caneri gonderdik, yerine birak caneri hak'tan ya da zieglerden daha kotu olan ismaili aldik, gg yi gonderdik 18e giremeyecek kadar kotu oynayan vdw diye birini aldik. ama millet yigitligi erligi kimseye birakmamak icin 1 sene once ovduklerine simdi sovuyor. yarin bi gun fikret orman falan tolgayla kavga eder gonderir adami tolgay zaten çöptü falan yazmak zorunda kalirsiniz

• f@ithline kullanıcısına yanıt
    Benim aklıma gelenleri söyleyeyim sana. Ali GÜNEŞ, Rüştü REÇBER, Mehmet YOZGATLI, Marcio NOBRE, Fabio AURELLİO falan filan işte. Biri yılın kalecisi diğeri asist kralı öbürü gol kralı bir diğeri en çok top kapanı oldular bizden gittiklerinde

Tümer METİN'i aldık 100. yılda ne oynamıştı beee Az Alkmar maçında yaptıkları halen aklımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: travers

Benim aklıma gelenleri söyleyeyim sana. Ali GÜNEŞ, Rüştü REÇBER, Mehmet YOZGATLI, Marcio NOBRE, Fabio AURELLİO falan filan işte. Biri yılın kalecisi diğeri asist kralı öbürü gol kralı bir diğeri en çok top kapanı oldular bizden gittiklerinde

Tümer METİN'i aldık 100. yılda ne oynamıştı beee Az Alkmar maçında yaptıkları halen aklımda.

Tayfur Havutçu, Niang,Yusuf Şimşek.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.