slm herkese.yine bi sorum olçak cahillime verinyaa benim bi ark. var su chr der deki pointleri karısık vermsi ve düzltmek istio.yeni çarda açmak istemio nedense! ben de o na yardımcı olmak istiorum ama ne yapaçamı bilmiom .bana bu konuda yardım edebilirmisiz.bu arada bu başlık altında skiller chr terler hakkında konuşabiliriz . yardım edersenzi çok mutlu olurum !!!!!
arkadaşım bi kere lvl 20 olması lasım ve lvl 1 / 51 arası görevler die bir üst konu var orda lvl 20 görevinde ki herbalistten yapılıyo skill sıfırlamakla ilgili onu yapacak ve skilleri sıfırlanacak ama % 80 oranında geri dönüş oluyo % 20 si kayıp bi dakka link veriyimm http://forum.donanimhaber.com/m_6170962/tm.htm heh bu işte burada lvl 20 görevlerinde okusun yapsın başka bişi olmaz benim bildiğim
Arkadaşın bahsettiği sanırım stat pointler.. Stat pointler geri alınamıyor.. buna yapabileceğin bi şi yok... yeni char açmaktan başka...
abi fazla yüksek lvl diğilse hangi stat fazlaysa ona basıla bilir bundan sonra hep ama lvl aşmışsan yeni char aç bencede
ok beyler bende o stat pointlerden bahsediyordum.daha lvli az.fazla vermemis inte artık fulls tr ye verioz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme