Şimdi Ara

yaa chr reportlar deistirilmio beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm herkese.yine bi sorum olçak cahillime verinyaa benim bi ark. var su chr der deki pointleri karısık vermsi ve düzltmek istio.yeni çarda açmak istemio nedense! ben de o na yardımcı olmak istiorum ama ne yapaçamı bilmiom .bana bu konuda yardım edebilirmisiz.bu arada bu başlık altında skiller chr terler hakkında konuşabiliriz . yardım edersenzi çok mutlu olurum !!!!!

• arkadaşım bi kere lvl 20 olması lasım ve lvl 1 / 51 arası görevler die bir üst konu var orda lvl 20 görevinde ki herbalistten yapılıyo skill sıfırlamakla ilgili onu yapacak ve skilleri sıfırlanacak ama % 80 oranında geri dönüş oluyo % 20 si kayıp bi dakka link veriyimm http://forum.donanimhaber.com/m_6170962/tm.htm heh bu işte burada lvl 20 görevlerinde okusun yapsın başka bişi olmaz benim bildiğim
  • Arkadaşın bahsettiği sanırım stat pointler.. Stat pointler geri alınamıyor.. buna yapabileceğin bi şi yok... yeni char açmaktan başka...
  • abi fazla yüksek lvl diğilse hangi stat fazlaysa ona basıla bilir bundan sonra hep ama lvl aşmışsan yeni char aç bencede
  • ok beyler bende o stat pointlerden bahsediyordum.daha lvli az.fazla vermemis inte artık fulls tr ye verioz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.