Şimdi Ara

YAA MEGANE 2 NASIL BİLİRSİNZZZZZZ(ACELE CEVAP) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 80 BG'lik motorun çekişi gayet iyi, hiçbir zayıflık hisstmezsin. Tabii 100 HPolan çok daha iyi. Test sürüşü yap.
  • megan 2 dyn dci var bende 2004 model 70000 km de aldım...çekiş ve kalkış olarak hiçbi sorun you..şehiriçi 5,8 lt yakıt tüketiyo...sportway donanım bakımından hoşuma gitmedi...bende gittim 2.el diynamic aldım...şimdiye kadarda hiç bir sorun çıkarmamış araç.tavsiye ederim...80 hp çekmiyo diyenler ya sallıyo yada güçlü benzinli araçlarla karşılaştırıyolar...
  • sagolsun meganı baya kötülemiş arkadaşlar , bende çok araştırdım birçok araba modeline baktım , ama gidip megane 2 hp 1.5 aldım geçen hafta
  • bende de sportway var 6 ay oldu alalı şu ana kadar hiç bi sorunla karşılaşmadım. Kilometresi yaklaşık 7 K da. Meganın hiçte öyle eskidiği falan yok. Diğerlerinin sürekli yeni model çıkarma strajelerinin sebebi mevcut modellerinin istenen satış seviyelerine gelememesi bence. Ben yıllarca WW kullandım her şeyinden çok memnundum ama yedek parçası ve servisi gerçekten çok pahalı idi. Sözün özü sportway dci iyi tercih.
  • kardeş sen bosver fransiz arabasini.
    megane de kullandim,peugeot ta.yaramaz.ozellikle de 2,3 yil gecince tum yuruyen aksaam dagiliyor.
    bence honda dusun.honda japon olmasına ragmen,motor teknolojisinde bir dev.
    sınıfının en az yakan en serii motoru.buna kalibimi basarım.honda civic 1.6 110 hp.torq da ii.
    ayrica yok tutus ve saglamlik da tatminkar.ancak diosan bana cok konfor lu saalam araba lazım ozman alman arabasından şaşmiicakın.yanilmiosam civic (sedan) full donanim 33 civarinda su siralar.ayrica yilda kaç km yapacaksin ki dizel dusnuosun.
    sana sööle diim 40-50 bin yapcaksan al dizel yoksa hic girme.1)serii diil,gaz yemez 2)servisi cok pahali.
    3)motorun omru kısa.
    sen bence km ni hesapla, bukadar cok yapmam ben zaten diosan hoda derim.civic.ayrica hazıranda yenı kasasi da gelior.meganda hondaya artı olarak cok fazla bişey yok abi.biraz da ii izolasyon var ama.ses gecirmeme olayi megane de daha ii,ancak seri bir kullanici isen,araba kullanmaktan zevk alırım diosan HONDA.bu adamlar motor konusunda cok cok ii abi.emın ol ööle cunku cok denedım.honda motor cok ii(sınıfına ve fiatına göre)
    ayrica yakıtta bir okadar dusuk.

• sınıfının en kötü arabası diye bilrim, bir kaç sefer kullandım memenun kalmadım.
  • renault mu

ben uzak dur derim başka da bişe demem
  • arkadaşımın var.
    oyak indirimiyle başka birisinin üzerine aldı mecburen biniyor.
    "ilk çıktığı zaman gözüme hoş göründüğü birde normalden 3 milyar aşşağı olduğu için aldım taksiti bitsin zıplatacam" diyor.

artık gerisini sen düşün....
    o kadar mükemmel araç dururken reno ya para vermek pek mantıklı gelmiyor bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

şu marka fanatikliğini anlayamıyorum.

ya gerçekten çok genç bu arkadaşlar doğal olarakta çok tecrübesiz.

yada laf olsun diye yazıyolar.

şimdi....

megane
    --------
    *sanırım 2 yıl garanti veriyor. artı garantisi varsa sorun yok. ama yoksa, emin ol 2 sene bitince her parçası 1000 liradan başlayan göçürür....

* megane de son makyaj dahil esp falan koymuyor, resmen ülkem vatandaşına bu çok önemli donanımı vermiyor.

* donanım zayıf ve fiyatlar uçuk. 100 beygir düz vites dizele 46bin istiyor.

corolla
    --------
    * 5 yıl garanti veriyor. tabi artı garanti ile. bu şu demek, koskoca 5 yıl ekstra para ödeme yok. bu çok büyük bişi... dikkate almanı şiddetle tavsiye ederim.

* yeterli donanım var ve fiyat uçuk değil. otomatik dizeli 34bin

bu arada bende megane-1 var ve satıp TOYOTA almayı düşünüyorum.

pardon ama marka fantikliği diyorsun her topicte toyota diyorsun insan bi sözü söylediğinde kendinede bakmalı

• Arkadaşımda söylediğin araba var bende benzinlisini kullanıyorum.İkimizide ortak görüşü Allah'ını seven megane almasın.Çok ama çok çok kötü. 307 hdi var 32.500e...
  • bende megane var

quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

şu marka fanatikliğini anlayamıyorum.

ya gerçekten çok genç bu arkadaşlar doğal olarakta çok tecrübesiz.

yada laf olsun diye yazıyolar.

şimdi....

megane
    --------
    *sanırım 2 yıl garanti veriyor. artı garantisi varsa sorun yok. ama yoksa, emin ol 2 sene bitince her parçası 1000 liradan başlayan göçürür....

* megane de son makyaj dahil esp falan koymuyor, resmen ülkem vatandaşına bu çok önemli donanımı vermiyor.

* donanım zayıf ve fiyatlar uçuk. 100 beygir düz vites dizele 46bin istiyor.

corolla
    --------
    * 5 yıl garanti veriyor. tabi artı garanti ile. bu şu demek, koskoca 5 yıl ekstra para ödeme yok. bu çok büyük bişi... dikkate almanı şiddetle tavsiye ederim.

* yeterli donanım var ve fiyat uçuk değil. otomatik dizeli 34bin

bu arada bende megane-1 var ve satıp TOYOTA almayı düşünüyorum.

pardon ama marka fantikliği diyorsun her topicte toyota diyorsun insan bi sözü söylediğinde kendinede bakmalı

• Bizim forumumuzda marka/fan topiklerinin yasaklanması çok olağan bir durum. Aslında bu sadece bizim forumumuza has bir olay değil sonuçta. Bu forumda kültürümüzün bir aynası. Anlamak mümkün değil. Herkes kullandığı aracı göklere çıkarıyor, kullanmadığını yerin dibine sokuyor. NE GEREK VAR BUNA ? Bu kısır bir döngü değil mi?

Araba dergilerini ben gerçekten beğeniyorum. Olumsuz birşey yazdıkları konular gerçekten çok olumsuz konular oluyor genelde. Ancak bir araç için kesinlikle olumlu şeyler yazmaya gayret ediyorlar. Bu bile çok güzel.

Mesela Megane.ın 80 bg.lik motorunun hantallığından falan bahsedene rastlamadım çünkü öyle birşey yok ama üzerine basarak yazdıkları bir gerçek var o da hissiz direksiyon (makyajlama sonucu onu da düzelttiklerini belirtmişler). Sahip olduğu geniş bagajı ve buna rağmen ancak üst sınıft araçlarda mevcut olan diz genişliğinden bahsediyorlar. Bir aile aracı olduğundan ve Türkiye.de bunun için çok fazla tercih edildiğini özellikle vurguluyorlar.

Astra 1.3 cdti için mesela şehir içi kullanıma uygun bir araç olmadığını ancak uzun yolda yakıt ekonomisi bakımından mükemmel olduğunu belirtmişler. Çok kaliteli iç mekana işaret ediyorlar.

C4 için donanım seviyesinin oldukça yüksek olduğundan ve sahip olduğu motorun benzinli araçlarla rahatlıkla kıyaslanabileceğinden, mükemmel frenlerden bahsediyorlar. Buna karşın süspansiyonun biraz daha yumuşak olabileceğinden dem vuruyorlar. Bunlar sadece aklıma gelenler.

Bu testleri yapanlar şüphesiz bu forumdaki birçok arkadaşımızdan çok daha bilgili ve deneyimli kişiler. Bunların yazdıklarına şahsen ben itibar ediyorum ve zaten arabamı alırken de itibar ettim.

Ben fransız arabası almam, ben japon arabası almam, ben işte alman arabası almam gibi ifadeler bence zikre değmez. Kısır döngüye yol açar o kadar. Hiçbir yere varılmaz bu tip ifadelerle.

Herkesin bir fikri, ideali vardır buna saygı duymak gerekir. Bu foruma hangi arabayı alayım diye bir soru yazmak ve doğru dürüst bir cevap almak mümkün değil. Bütün arabalar hem çok kötü hem çok iyi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.