Şimdi Ara

YAA MEGANE 2 NASIL BİLİRSİNZZZZZZ(ACELE CEVAP)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR MEGANE 2 SEDAN DİZEL SPORTWAY NE DERSİNİZ 32.5 FİYATI

BİRAZ YARDIM LÜFTENNNN FİYAT İYİ
    ARABA HAKKINDA NE DERSENİZZZ
    KAFAM ÇOK KARIŞIKKKKK

• sıfırmı 2. elmi
    yeni dizayn mı eski dizaynmı?
  • ARABA SIFIR MEGANE SDN DİZEL SPORTWAY
  • hadi arkadaşlar lütfen biraz yardımcı olun
    iyi bir seçimmiiii
  • Bence megane artık eskidi ve 80 lik motor yetersiz.
    Eğer 2000 ytl ilave edebilirsen 109 hp focus 4kapı sedan trend alabilirsin ve daha iyi olur. Heralde 32.5 i gözden çıkaran 34.5 i de ödeyebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bravaman

Bence megane artık eskidi ve 80 lik motor yetersiz.
    Eğer 2000 ytl ilave edebilirsen 109 hp focus 4kapı sedan trend alabilirsin ve daha iyi olur. Heralde 32.5 i gözden çıkaran 34.5 i de ödeyebilir.

FOcus da olabilir ama corollayı unutma karar senin arkadaşın dedigi gibi megane eskidi artık
  • focustaki dizel motor, em iyisi.en alt donanım da bile herşey var.ama bence megane2 nin tipi daha güzel. ayrıca megane 2 nin yeni makyajlı modellerinde 1.5 dizel 105 hp modeli var.bence ona bi bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım 80 hp megane hiç bi işe yaramaz , alma derim ben sana.o fiyata git grande punto al daha iyi , aynı segmentte focus düşünebilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fear_is_the_key

arkadaşım 80 hp megane hiç bi işe yaramaz , alma derim ben sana.o fiyata git grande punto al daha iyi , aynı segmentte focus düşünebilirsin...

sen 80hp megane kullandınmı hiçde bi işe yaramaz diyosun. ya allah aşkına kullanın öyle yorum yapın neye dayanarak hiç bi işe yaramaz diyosun. bizim scenic2 1430kg 80hp dizel hiç bir şikayet yok otobanda çok rahat 178 gördü hiç bi işe yaramazdan kastın hız ise al sana hız daha fazlasını Türkiye'nin yollarında nerde yapcaksın??

• Güzel bir araba almak istiyorsan focus al megan dan daha iyidir benim fikrim bu
  • 33.700'E DYNAMİC DCİ AL DERİM. GÖRÜNTÜSÜ DAHA GÜZEL.
  • murtycan
    O arkadaşımızın fikri öyle düşencesi bu saygı duymak gerekmezmi.

quote:

Orjinalden alıntı: murtycan

quote:

arkadaşım 80 hp megane hiç bi işe yaramaz , alma derim ben sana.o fiyata git grande punto al daha iyi , aynı segmentte focus düşünebilirsin...

sen 80hp megane kullandınmı hiçde bi işe yaramaz diyosun. ya allah aşkına kullanın öyle yorum yapın neye dayanarak hiç bi işe yaramaz diyosun. bizim scenic2 1430kg 80hp dizel hiç bir şikayet yok otobanda çok rahat 178 gördü hiç bi işe yaramazdan kastın hız ise al sana hız daha fazlasını Türkiye'nin yollarında nerde yapcaksın??

• arabanın çekişinde önemli sorun yapmasa da focusdaki 110 bg motor varken yan aynaları elektronik olmayan meganı almazdım . ancak burada focus trendin özellikleri de iyi değil bir arkadaş her şey var demiş ama pek bir şey yok maalesef. yine de focus bir adım öndedir bence.
  • amcamda megan bende toyota var ikiside yeni megan toyotaya göre daha agır bir görünüşü var ama benim araba donanım olarak ondan cok üstün 4 cam otomtik otomatik vites ısıtmalı aynası vs.
    ben donanım olarak toyatayı seçtim ama şu varki megan şehir içinde çekiş sollama ve devirden düşme gibi hiç bir sorun yaşatmıyor sadece donanım olarak zayıf.
    yeni meganlara o paralar şu anda verilmez en alt versiyonu 34.400 gibi bir fiyar veriyorlar ve arabada cd calr bile yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrahsaral

murtycan
    O arkadaşımızın fikri öyle düşencesi bu saygı duymak gerekmezmi.

quote:

Orjinalden alıntı: murtycan

quote:

benim kızdığım nokta kullanmadan yorum yapmasınlar aracı kötülemek ayrı onun hakkında olumsuz yorum yapmak ayrı bi şey dikkat etmek lazım 80hp motor hiç bir işe yaramaz demek kötülemektir. aracın 80hp'lik motorunuz zayıf olduğunu düşünüyorum demek o araç hakkında yapılan olumsuz bir yorumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtycan -- 10 Mart 2006; 18:34:31 >

• @ankara33 senin amcanın megane dada hiç bişey yokmuş ya
    dynamic model al arkadaşım donanım olarak rahat edersin aslında şu piyasada 2. el almak daha mantıklı çünkü satan çok var ve fiyatları sıfıra göre bayağı düşük
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kürsad -- 16 Aralık 2012; 1:03:31 >
  • Opel Astra Dizeli de gözardı etme.
  • şu marka fanatikliğini anlayamıyorum.

ya gerçekten çok genç bu arkadaşlar doğal olarakta çok tecrübesiz.

yada laf olsun diye yazıyolar.

şimdi....

megane
    --------
    *sanırım 2 yıl garanti veriyor. artı garantisi varsa sorun yok. ama yoksa, emin ol 2 sene bitince her parçası 1000 liradan başlayan göçürür....

* megane de son makyaj dahil esp falan koymuyor, resmen ülkem vatandaşına bu çok önemli donanımı vermiyor.

* donanım zayıf ve fiyatlar uçuk. 100 beygir düz vites dizele 46bin istiyor.

corolla
    --------
    * 5 yıl garanti veriyor. tabi artı garanti ile. bu şu demek, koskoca 5 yıl ekstra para ödeme yok. bu çok büyük bişi... dikkate almanı şiddetle tavsiye ederim.

* yeterli donanım var ve fiyat uçuk değil. otomatik dizeli 34bin

bu arada bende megane-1 var ve satıp TOYOTA almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 10 Mart 2006; 22:49:46 >

• Megane eskidi artık.Haziran gibi yeni honda civicler gelicek....................Megan eskisi kadar satmaz bence bundan sonra
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.