Şimdi Ara

YAARRDIIIMMM UPS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir internet cafem var 15 makine var herbirine ups almaktan sa bir tane büyük almayı düşünüyorum ama ne kadarlık işimi görür bilemiyorum 350 watt bilgisayar 300 watt ta monitör harcıyor buna göre benim kaç kw lık bir ups almam gerekir hesabın içinden çıkamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk

• Bence 10Kva yeter. bilgisayarlar zaten sürekli 650 W çekmeyecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: albaysercan

Arkadaşlar bir internet cafem var 15 makine var herbirine ups almaktan sa bir tane büyük almayı düşünüyorum ama ne kadarlık işimi görür bilemiyorum 350 watt bilgisayar 300 watt ta monitör harcıyor buna göre benim kaç kw lık bir ups almam gerekir hesabın içinden çıkamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk

Tüplü monitörler 50-60 watt harcıyor diye biliyorum ben.
    Bakın 19 inç monitör 70 watt harcıyor.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=180&productid=bd7656

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ters İntegral -- 11 Ekim 2006; 22:20:10 >

• arkadaşlar yalnız ben enerjinin yarım saat bir saat gitmesini istemiyorum benim için anlık gidip gelmelerde bilgisayarlar kapanmasın yeter. ben 3 kw lık bişey düşünüyorum ama yater mi bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.