Bildirim
Yaban Hayat (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ala kargayı 150mm ile çektiysen helal olsun :) -
-
Evet hocam şans eseri 150 ile çektim.Macro lens ile kuş
Yeni paylaşılan fotolarda harika bu arada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müptelası olacagım bir sayfa olacağa benziyor daha ilk sayfadan belli :) Umarım ben de sayfaya koyacak bişeyler yakalayabilirim bir ara. -
quote:
Orijinalden alıntı: Creative_Director
Müptelası olacagım bir sayfa olacağa benziyor daha ilk sayfadan belli :) Umarım ben de sayfaya koyacak bişeyler yakalayabilirim bir ara.
Yakalayabilirim ?
Hocam döksene buraya kuş fotolarını -
1-Çok Gözlü Mavi
DSCF2081 by AyhanKorkmaz, on Flickr
2-Salyangozlar
Salyangoz by AyhanKorkmaz, on Flickr
3-Anadolu Karameleği
Anadolu karameleği by AyhanKorkmaz, on Flickr
4- Bilgi Bekliyorum!
DSCF3040 by AyhanKorkmaz, on Flickr
5-Yusufçuk
DSCF2750 by AyhanKorkmaz, on Flickr
6-Karabaş martı.Kabul ediyorum ayakları olmaya bilir
Martı by AyhanKorkmaz, on Flickr
7-Bilgi Bekliyorum!
DSCF3099 by AyhanKorkmaz, on Flickr
8-Minik Kertenkele
DSCF2619 by AyhanKorkmaz, on Flickr
Tür Bilgileri konusunda yanlış olduğunu düşündüğünüz varsa iletin düzelteyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan_eee -- 5 Nisan 2012; 22:28:44 >
-
ayhan_eee ;
7 numara esmerboncukgillerden, küçük esmerboncuk olabilir ama emin değilim :) 4 numaraya da çayır esmeri diyesim var ama kanatların arkası nakışlı, ondan da emin değilim:) martı karabaş martı ama ondan eminim :) sorular zor yerlerden gelmiş.. kelebekleriwww.trakel.org veya adameros.org sitesine yüklerseniz türlerini öğrenebilirsiniz. bende 3-4 tane kitap var ama kitaptan bakarak olacak iş değil :)
kocyigitosman; elinize sağlık güzel paylaşımlar.
Creative_Director; bekliyoruz :)
iki fotoğraf ile devam edelim :)
Bu yusufçuğu kuş ve kelebek için gittiğim Çanakkale'de çekmiştim. d300 + 300mm f/4 + 1,4 tc kullandım, yarım saat uğraştırdı:)
pergamber devesi portresi.. ne kadar uğraşsam da istediğim keskinliği bir türlü elde edemediğim bir canlı :)
d300+105mm vr
-
-
@ademyağız martıyı ekledim diğerleri için ise trakel e abakacağım.
Bu arada yusufçık beklemeyi haketmiş.
Bu arada can tür adı isterük
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan_eee -- 5 Nisan 2012; 22:31:32 > -
-
Adem hocam teşekür ederim. Jamboree hocamda teşrif ederse başlık şenlenicektir diye düşünüyorum. Bu arada paylaşımda bulunan tüm arkadaşların fotoğrafları birbirinden güzel herkesin ellerine sağlık. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR
Evet hocam şans eseri 150 ile çektim.Macro lens ile kuş
Yeni paylaşılan fotolarda harika bu arada
Öneri isteyen bir arkadaş istemişti bunu macrokuş sen öner setini ona
@koçyiğitosman k-5 gelmiş hayırlı olsun
Gerçekten herkesten güzel kareler geliyor dahaçok gelecektir.
-
Ona çok gülmüştüm ya.MacoKuş -
Hazır konusu varken ben bir soru sorayım.İzmirde kelebek çekilecek yerler var mı.Yani öyleki şuraya git orada 100 lerce vardır denecek yerler. -
Ohooo 100 lerce kelebek rüyamda göremem bir arada
Bol çiçekli araziler her zaman potansiyel.Geçen metro rayında vardı deli oldum -
Valla bilenbiliyo öyle yerleri.Bende çayır çimen geziyorum bunun için amakimisi direk yerine gidiyor.Büyük ihtimal bir püf noktası vardır bu işin. -
Püf noktası hep gezmek.Ayrıca elinize ufak bir sopa alıp çevredeki bitkilere sürtün derim.Saklanmış olanları çıkartır.Ayrıca sopa yılan çıkarsa iyi olur -
Kuzenimin ölü yılanı baba sopaya bak diye tutmaya çalıştığı an aklıma geldi de
Valla pek bilmiyorum ama bunların doğduğu belli yerler olması gerek bence ama -
Belki bana macroyu sevdiren Adem hocam biliyordur püf noktasını.
Ben en çok çiçek bulunan alanlarda çeşit bulabiliyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X