Bildirim
Yaban Hayat (31. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sayfa başına yakışmış hocam eline sağlık -
Teşekkür ederim hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR
Buda benden gelsin panter klasmanından
:) bu renkteki kedilere bayılıyorum, eline sağlık sharks, cok güzel. -
Teşekkürler hocam -
http://img94.imageshack.us/img94/1636/dsc0050ij.jpg
makineden çıktığı haliyle arkadaşın nikon d90 + 105 2.8 vr ekıpmanı ıle çektim biraz önce çok bi şeye benzemedi ama başlangıç için idare eder
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuslar -- 8 Mayıs 2012; 19:36:54 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: yesil_ozgur_marti
Güzel uçar karesi olmuş..
quote:
Orijinalden alıntı: İmportant
http://500px.com/photo/7402107
Kır Kırlangıcı, iki yıldır denk getiremedim :)
quote:
Orijinalden alıntı: yunuslar
makineden çıktığı haliyle arkadaşın nikon d90 + 105 2.8 vr ekıpmanı ıle çektim biraz önce çok bi şeye benzemedi ama başlangıç için idare eder
güzel güzel.. zaten inek minicik:) bu tür canlılar makro lensler için çok küçük kalıyor.. close-up filtre kullanmak lazım..
-
herkes kendi çektiği fotoğrafı koyması gerekmiyomu kimileri internetten resim koyuyoda :) -
Örnek verelim kimse töhmet altın kalmasın -
-
ayhan_eee teşekkürler üstadım -
-
quote:
Orijinalden alıntı: MyPLanet
herkes kendi çektiği fotoğrafı koyması gerekmiyomu kimileri internetten resim koyuyoda :)
Cidden kim koyuyor.Banada hiç denk gelmedi -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: MyPLanet
herkes kendi çektiği fotoğrafı koyması gerekmiyomu kimileri internetten resim koyuyoda :)
Cidden kim koyuyor.Banada hiç denk gelmedi
ben direk 500pxden alıp link koyuyorum. kendi fotoğraflarımdan tabii ki. acaba 500px.com'u görünce öyle mi düşündü arkadaş.
bu arada kendi 500px sayfamın linkini yanlış anlaşılmamak adına imzama ekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil_ozgur_marti -- 8 Mayıs 2012; 21:46:40 >
-
Bilemiyorum artık -
quote:
Buda benden gelsin panter klasmanından
O nasıl bir bakıştır yahu.Hakikatten bir panter tehditkarlığı var.Mükemmel bir kare.Şu bakışın ardından "Hşşt bilader ne baktın" cümleleri çıkacak sanki hayvanın ağzından.
-
Bu yılanın cinsi şeritliengerek mi?
Geçenlerde sanırım bundan bizimkilerin karşısına çıkmış. -
quote:
Bilemiyorum artık
aslında çok üstünde durmamak lazım zira bu türden bi ithamda bulunulduğu zaman örneklendirilip isim verilmiyorsa ciddiye almıyorum ben
altı üstü bi sinek çektim ilk defa buraya fotoğraf ekledim arkadaşın zamanlaması hiç iyi değil
-
@ayhan_eee
bilmiyorum ama çok ufaktı. asfalta yapıştırmış araba. yukarıda ki yorumda güldüm ama onu gördüğümde üzülmüştüm. sonuçta yaban hayatında yılan önemli bir besin zinciri. ve ne yazık ki tabiata her şekilde zarar veriyoruz.
geçen sene çektim bu arada.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X