aslında çok üstünde durmamak lazım zira bu türden bi ithamda bulunulduğu zaman örneklendirilip isim verilmiyorsa ciddiye almıyorum ben
altı üstü bi sinek çektim ilk defa buraya fotoğraf ekledim arkadaşın zamanlaması hiç iyi değil
ki
aynı çekim tarzından farklı kişilerin çektiği fotoğraflar olabilir.
mesela benim bana saldıran kuş fotoğrafımı bir siteye yükledim. adamın biri bir link verdi bir baktım neredeyse aynı fotoğraf. ışık , uçma yönü her şeyi aynı . ancak taşlık kısımda farklılıklar vardı. kaldı ki arkadaşın görsel zekası her gördüğü fotoğrafı hatırlayacak kadar sağlam mı ?
Ben kendimden emin olmakla beraber arkadaşı örneklemeye davet ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ayhan_eee
Ben kendimden emin olmakla beraber arkadaşı örneklemeye davet ediyorum
benim sinek fotoğrafımda temiz hatta makıne yanımda su an makınenın ekranından görüntü alıp ekleyebilirim
Birisi de benim dh sergideki hayvanat bahçesi fotoğraflarıma inandırıcı değiller demişti. Açıklamasını yapmıyorsa pek ciddiye alınmamalı bence bu tür şeyler Sonuçta burada biz bizeyiz, hepimiz güzel vakit geçirmeye çalışıyoruz. Benimki en güzel seninki en güzel diye bir kıstas yok, dışarıdan fotoğraf yüklemelik bir durumumuz da yok
Topak karışmış hayırdır yahu ?
karışan bişey yok :)
Pazar gününden bir güve makrosu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademyagiz -- 8 Mayıs 2012; 22:34:06 >
@ademyagiz
hocam eline sağlık. renkler çok canlı . macro lens ve flash mı kullanıyorsun sadece.
Teşekkür ederim. makro objektif olarak nikonun 105mm VR sini kullanıyorum, flaş olarak da dahili flaş ile idare ediyorum zorda kaldıkça. mümkün oldukça flaş kullanmamaya çalışıyorum.
Adem abi gerçekten harika bir kare eline sağlık
@Rohirim
Teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: ademyagiz
karışan bişey yok :)
Pazar gününden bir güve makrosu..
Çok güzel eline sağlık...
Sürüngenler olmasa birde :D
Çok güzel şeyler var arkadaşlar gerçekten.
Kusun turunu bilemiyorum yazabilen olursa sevnirim.
Everglades National Park, Florida
quote:
Orijinalden alıntı: skylineGTR_34
Kusun turunu bilemiyorum yazabilen olursa sevnirim.
Everglades National Park, Florida
balıkçıllardan biri ama bizde bulunan türden değil :)
Teşekkür ederim arkadaşlar...
Yaban Kumru
Nikon D5000 + 18-55 Kit Lens
@Sh@rKs-PoWeR
eline sağlık çok iyi yakalamışsın
Teşekkürler
18-55 ha.. iyiymiş :)
Bir kare daha ozaman ;
D5000 + 18-55 Kit Lens
maşallah :))
Nasıl çektiğimi merak edenler varsa , yumurtalarının üzerinde oturuyordu garibim