Şimdi Ara

Yaban Hayat (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.498
Cevap
23
Favori
172.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam 400 prime lensin renkleri,keskinliği felan daha başarılı.Kendini belli ediyor zoom lense göre.
  • Emphire kullanıcısına yanıt
    Bence Canon 400mm F5.6L ile Canon 100-400mm L IS II lens arasında keskinlik ve diğer konularda fark yok. Ya da bana öyle geliyor. Bence bu iş için eğer imkan varsa 100-400mm is II alınmalı, imkan yoksa 400mm f5.6L alınmalı. Ona da imkan yoksa hiçbirşey almayıp para biriktirmeli. :)
  • keynowski K kullanıcısına yanıt
    flickrdan bakıyorum fotoğraflarınıza,bazılarında fark yok ama bazılarınında 400mm ile çekildiğini önceden tahmin edebiliyorum.Bazende yanılıyorum.
  • @Emphire hocam dediğim gibi 2 lens arasında hissedilir bir fark yok. Biraz foto yükleyeyim. :)

Yavru peygamber devesi...

Yaban Hayat
    Baby praying mantis by keynowski, on Flickr

• Kızılkuyruk

Yaban Hayat
  • Lasiommata megera - Wall Brown - Küçük Esmerboncuk
     Yaban Hayat

Lasiommata megera - Wall Brown - Küçük Esmerboncuk by Ömer KAYA, on Flickr

• Trakelde ayrı, dogalhayat'da ayrı tanımlanan kelebeğim.
    dogalhayatda türe yeni isim önerisi bile stendi.
     Yaban Hayat

Doğulu İparhan (Melitaea ornata) by Ömer KAYA, on Flickr

http://dogalhayat.org/property/hangi-iperhan/

• Flickr ücretsiz hesabı olan kullanıcılarına yamuk yaptı. Eskiden 1TB olan depolama alanını 1000 fotoğraf ile sınırladı. Benim de hesabımda 1000 fotoğrafı geçince yeni bir ücretsiz hesap açtım. Artık bu fotoğraftaki hesabımdan devam edeceğim. İzlemek isteyenleri beklerim. :)

Yeni hesaba en sevdiğim tür "çaprazgaga" ile başlıyorum. :)

Yaban Hayat
    Red Crossbill by Kenan Ulukaya, on Flickr

• Zaten bi türlü alışamadım oralara :) fotoğraf göz kamaştırıyor, harika.
  • ademyagiz A kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam. Ben Flickr' ı severim aslında. İstediğim çözünürlük ve boyutta toplamda 1TB fotoğraf yüklenebiliyordu. Sitenin arayüzü, istenirse fotoğrafların exif bilgileri içermesi güzel. Fotoğrafları izlemesi de bence en keyifli ortamlardan biri Flickr. Artık 1000 fotoğraf sınırına göre hareket edeceğim. Dolarsa yeni hesap açarım yine. :)
  • Kenan Hocam fotoğraf harika.

Flickr olayı çok köyü olmuş. Hem yüklemesi hem paylaşması hemde (neredeyse) sınırsız oluşu ile flickr candı. Üstelik nete yüklenilen fotoğraflarda kayıp da en az ılan siteydi. 1000 sınırı çok kötü olmuş :( . Yeni hesap açarım ama 500 civarında takip ettiğim iyi fotoğrafçı 1200 civarında da takipçi vardı. Bakalım umarım benim sınır dolmadan bu karardan vazgeçerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dementor-1 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler Ömer Hocam,
    Flickr' ın bu karardan vazgeçeceğini sanmıyorum. Ocak 2019' da 1000 foto sınırı devreye girecekmiş.
  • Taşkuşu...

Yaban Hayat
    European Stonechat by Kenan Ulukaya, on Flickr

• Mavizebra.
     Yaban Hayat

Leptotes pirithous - Mavi Zebra - Lang&#x27;s Short-tailed Blue /Common Zebra Blue by Ömer KAYA, on Flickr

2 gündür çok uğraştım ama trakel e fotoğraf yükleyemedim :(
    Zaten fotoğraf yükleme işi karışık bir de sürekli hata veriyor

• Mavi zebra kanatüstü çok güzel olmuş Ömer Hocam, kutlarım.

Uzunkuyruklu baştankara...Kasım 2018

Yaban Hayat
    Long-tailed Tit by Kenan Ulukaya, on Flickr

• Canon Sx100 / Ekim 2008
     Yaban Hayat

Yaban Hayat
    Canon Sx100 by Atalay S., on Flickr

Ekim 2010

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 3 Aralık 2018; 23:36:53 >

• Kenan hocam görmemişim kusura bakma. Teşekkür ederim. Sizin uzunkuyruklu baştankara çok güzel olmuş. Bu yaz uzun kuyruklu baştankaranın yüzlerce fotoğrafını çektim ama bilgisayardan bakmadım hiç, umarım bir kaç işe yarar fotoğraf çıkar.
    Kızıl Kırlangıç.
     Yaban Hayat

Cecropis daurica - Red-rumped Swallow by Ömer KAYA, on Flickr

• 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.