Şimdi Ara

Yaban Hayat (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.498
Cevap
23
Favori
172.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yesil_ozgur_marti

günaydın arkadaşlar.

@145tr

hocam renkler harika. çok güzel fotoğraf elinize sağlık.

@Sh@rKs-PoWeR

hocam 18-55İn sınırları nasıl zorlanırın cevabı fotoğrafların.

eline sağlık gerçekten çok başarılılar.

bu arada fotoğraflarımın bulunduğu wd elements hdd harici disk uçtu

allahtan 3 ay önce yedek almıştım. ama 3 ay içinde çektiğim fotoğraflar gitti

yedek almasaydım tüm emeğim nasıl çöpe gider onu öğrenecektim.

arkadaşlar siz siz olun fotoğraflarını dvd - 2 ayrı hddde tutun. yedek alın.

geçmş olsun . kesinlikle haklısın PC harici 2 ayrı yedek en doğrusu gibi duruyor . Bende öyle yapıyorum ama yedekleme arası süreleri uzatıyorum bazen kendime kızsamda . arada bişey olsa o kadar emek gidiyor resmen.

• Gecmis olsun.

Imac kullandigim icin Time Machine diye bir programi kullaniyorum. Genelde kullandigim hardisk'in saatlik yedeklerini tutuyor ve istedegin zamana geri dönebiliyorsun. Kullanimi cok basit ve her seferinde yalnizca delta yedek aldigi icin de az yer tutuyor. Gereksiz saatlik yedekleri bir süre sonra siliyor vs.
  • kayıp büyük değildir umarım. geçmiş olsun..
  • teşekkürler arkadaşlar.

kayıp son 3 ayda çektiğim fotoğraflarda var ne yazık ki. üşenip yedeklemediklerimde. istanbul, foça, şirince selçuğa gitmiştim orada ki fotoğraflarıma üzülüyorum.

kısmet artık yapacak birşey yok. bugün garantiye vereceğim diski bakalım.
    arkadaşlar siz siz olun her çektiğiniz fotoyu yedekleyin. emeğinize yazık olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil_ozgur_marti

teşekkürler arkadaşlar.

kayıp son 3 ayda çektiğim fotoğraflarda var ne yazık ki. üşenip yedeklemediklerimde. istanbul, foça, şirince selçuğa gitmiştim orada ki fotoğraflarıma üzülüyorum.

kısmet artık yapacak birşey yok. bugün garantiye vereceğim diski bakalım.
    arkadaşlar siz siz olun her çektiğiniz fotoyu yedekleyin. emeğinize yazık olmasın

Hocam kurtarma programlarıyla bazı kareleri kurtarabilirsiniz belki . Yani inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creative_Director

Hocam kurtarma programlarıyla bazı kareleri kurtarabilirsiniz belki . Yani inşallah.

Kurtarilir ama maliyeti ne olur bilemiyorum.
    Problem motorda mi, kartta mi, yoksa kafada mi?

Garanti'de datanizi kurtarmak icin ugrasmazlar.
  • @yesil_ozgur_marti

Hocam öncelikle teşekkür ederim ve size geçmiş olsun dilerim.Bu tarz bir sorunla bir daha karşılaşmamak için böyle bir sistem düşünebilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_58411790/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58411790
  • @Creative_Director

hocam diski bugün vatan pcye bıraktım bakalım. format atılıpta düzltilirse veri kopyalamnadan önce kurtarma programı ile veri kurtarmaya çalışacağım. film döküman vs.de vardıda ben fotoğraflara üzülüyorum açıkçası.

@145tr

valla hocam problem ne bilmiyorum. raw olarak görüyor açılması zaten 15 dakika sürüyordu. disk biçimlenmemiş şimdi biçimlendirmek ister misiniz mesajı geldi. evet dedim ancak disk biçimlenmiyor uyarısı geliyor.

kısmet bakalım muhtemelen değişecek disk bende bir bardak soğuk su içiçeğim.

allahtan 2-3 ay önce yedeklemiştim. o kartal fotoğrafları duruyor. bu akşam eve gidince fotoların bulunduğu yerel diskide yedekleyeceğim :) asıl onlar giderse çok üzülürüm.

@Sh@rKs-PoWeR

çok teşekkürler. ancak bu tarz sitelere pek güvenmiyrum. 500px i kullanıyorum ama fotoğrafın boyutunu değiştirerek ( 1024*768) yaparak yüklüyorum. sonuçta fotoğraflarımı izinsiz kullanmaları söz konusu diye düşünüyorum. ha benim fotolarıma mı kaldılar o ayrı ama olsun

bu arada konuyu dağıttım kusura bakmayın. paylaşmak ve başınıza gelmemesi için öneride bulunmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil_ozgur_marti -- 11 Mayıs 2012; 16:58:38 >

• Bu siteler fotoğraflarınız sizden izinsinz kesinlikle paylaşamaz , paylaşmazda.İçiniz rahat olsun o konuda
  • @yesilozgurmartı; geçmiş olsun umarım kurtarırsın fotografları.
    @145tr; cok güzel fotograf, müthiş manzara ve güzel bir balıkçıl.

ben de flaşı aldım az önce servisten. board yanmış. nissin di866'nın board'ın sordum bir kaç yere, türkiyede bulamazsın dediler. moralim bozuldu, daha 4-5 aylık flaş elimde patladı resmen. nissine mail attım yetkili satıcınıza veya distribütöre başvurun dedi. garanti yok, distribütör de parça elimizde yok dedi. flaşın sub-flaşı calısıyor, onunla oynarım artık sinirden gülüyorum smiley'e aldanmayın :)

edit: sharks, sen flaşı hep ttl'de mi kullanıyorsun, nasıl kullanıyorsun? nerede hata yaptım acaba onu merak ediyorum. ben genelde ttl ile ama bazen de manuelde gücünü orta seviyelerde flaşı yormadan kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etacarinae32 -- 11 Mayıs 2012; 17:28:15 >

• Hocam vallaha geçmiş olsun çok üzüldüm bu duruma.Teknolojik ürün işte biraz şans'a bakıyor.

Ben hep TTL'de kullandım.Maksimum'daki dolum süresi işime gelmiyor.Ancak sizin flaş benimkinden çok daha kuvvetli idi.Belki aşırı ısınma yapmış olabilir bilemiyorum doğrusu.Kusurlu ürün denk gelmiş olabilir.Kötü bir durum gerçekten

Hayır internette bakıyorum bu tarz bir sorun yaşayanda yok.Çok büyük tahlilsizlik oldu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Hocam vallaha geçmiş olsun çok üzüldüm bu duruma.Teknolojik ürün işte biraz şans'a bakıyor.

Ben hep TTL'de kullandım.Maksimum'daki dolum süresi işime gelmiyor.Ancak sizin flaş benimkinden çok daha kuvvetli idi.Belki aşırı ısınma yapmış olabilir bilemiyorum doğrusu.Kusurlu ürün denk gelmiş olabilir.Kötü bir durum gerçekten

Hayır internette bakıyorum bu tarz bir sorun yaşayanda yok.Çok büyük tahlilsizlik oldu bu

Saol dostum, gerçekten bana patladı. Yapacak bir şey yok artık. Neyse işten fırsat bulursam biraz fotoğraf çekim de kafamı dagitayim bari. :)

• Arkadaşlar mutlaka izleyin ;

Behind the Scene: Cascades Raptor Center[/b]

Vimeo
    Behind the Scene: Cascades Raptor Center
    http://vimeo.com/41843043

• quote:

Arkadaşlar mutlaka izleyin ;

süper video teşekkürler.

kartal besleyen var mı

• yazık...
  • Evet hayvanların tutsak olması yazık ancak özellikle baykuş hayranı biri olarak dayanamadım güzelliklerine
  • quote:

video nedense bana hiç sempatik gelmedi. fotoğrafçının kuşların güzelliğine kattığı birşey yok gibi geldi. önünde poz veriyor resmen kuşlar.
    stüdyo bahane kuşlar şahane olmuş

• Amaç kuşlar.O baykuşun pozuna bittim
  • quote:

Fotoğrafçı açısından çok rahat ve güzel bir çekim olmuş . Kuşlar açısından ise özgür olmamaları kötü :(

• The King

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.