Bildirim
Yaban Hayat (37. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
su tavuğu :) -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ademyagiz
su tavuğu :)
Tesekkürler. Cok garip bir hayvandi. Anlamadim ne oldugunu. Ne de olsa bu iste yeniyim
@göksel_k: Süper
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 145tr -- 15 Mayıs 2012; 9:46:42 > -
@Göksel
Sümüklü böcük ve yansıma harika ! ! !
Keşke biraz daha yoğunlaşıp farklı bir kaç kadraj deneseydin :)
Çok güzel valla eline sağlık :)
@sharks
Arka sayfadaki ablak suratlı böcük tırtıl cinsi mi nedir abi ? Tipsiz ama bir o kadarda yakışıklı :D :D -
-
quote:
Orijinalden alıntı: jimi1984
@Göksel
Sümüklü böcük ve yansıma harika ! ! !
Keşke biraz daha yoğunlaşıp farklı bir kaç kadraj deneseydin :)
Çok güzel valla eline sağlık :)
@sharks
Arka sayfadaki ablak suratlı böcük tırtıl cinsi mi nedir abi ? Tipsiz ama bir o kadarda yakışıklı :D :D
Evet hocam tırtıl ancak türünü bilmiyorum -
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuslar -- 15 Mayıs 2012; 20:53:13 > -
-
günaydınlar arkadaşlar.
elinize sağlık arkadaşlar tüm fotoğraflar birbirinden güzel. -
Son fotoğraflar çok güzel gerçekten tebrikler -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuslar -- 16 Mayıs 2012; 21:21:29 > -
Hocam güzel kareler gelmeye devam ediyor.Ellerine sağlık , kıskanıyorum doğrusu.2 haftadır çıkamadım araziye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 16 Mayıs 2012; 21:45:11 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR
Hocam güzel kareler gelmeye devam ediyor.Ellerine sağlık , kıskanıyorum doğrusu.2 haftadır çıkamadım araziye
eyvallah üstadım aslında geç kalmışım tam benlik bi hayat var böceklerin arasında zira çalıştığım yerin alt kısmında küçük 2-3 metrekarelik yer var çalı çırpı ile dolu oraya iniyorum geri çağırmasalar gün batımı olunca anlıyorum saatlerdir orada olduğumu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuslar -- 16 Mayıs 2012; 21:56:09 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: yunuslar
quote:
eyvallah üstadım aslında geç kalmışım tam benlik bi hayat var böceklerin arasında zira çalıştığım yerin alt kısmında küçük 2-3 metrekarelik yer var çalı çırpı ile dolu oraya iniyorum geri çağırmasalar gün batımı olunca anlıyorum saatlerdir orada olduğumu
bende diyorum üstad bu aralar neredelerde
desene sen bodruma inmişsin haberrim yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: şazenuş
quote:
Orijinalden alıntı: yunuslar
quote:
bende diyorum üstad bu aralar neredelerde
desene sen bodruma inmişsin haberrim yok
artık çıkmam üstad telefon vs işleri bitti böcekler ile keyif yapıyorum
-
maden öyle bende htc amaze 4g ile çektiğim bir kaç foto paylaşayım o zaman.
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X