Şimdi Ara

Yaban Hayat (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.498
Cevap
23
Favori
172.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke 3 cm değilde 0 cm olsaydı dediğim günler oluyor

Yaban Hayat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Çok güzel fotoğraflar elinize sağlık

Teşekkürler. Makro lens alasım geldi sizin fotoğrafları gördükçe Ama kararlıyım, elimdekilerin hakkını vermeden başka ekipman almayacağım.

Flickr hesabımda olmayınca sabah bunu eklemeyi unutmuşum, şuraya iliştireyim Angry Birds v2, giderek netleşiyor

Yaban Hayat

• Güzel bir bilince sahipsiniz tebrik ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademyagiz

quote:

Orijinalden alıntı: bari

quote:

Orijinalden alıntı: ademyagiz

Görmesi bile yeter :)

Hocam kuşları çekerken kullandığın özel bir ayar falan varmı , standart olmaz ama yani ..... ? ben genelde AF-C modunda 9 nokta ve seri çekimde çekmeye çalışıyorum ???

AF-C modunda tek nokta ile deneyin ve o nokta merkezde olsun. ölçümü de nokta ölçüm kullanıyorum genelde. Diyafram öncelikli moda alıp diyaframı en açık değere getiriyorum zaten makine otomatik olaarak ışık şartlarına uygun en yüksek perde hızını veriyor..

Cok sagolun ilk firsatta deneyecegim .. Ama neden tek nokta ? havada ucarken cok nokta secmek daha mantikli degilmi mesela hayvan hareket edeceginden hareket ettikce focus kaybi olmamasi acisindan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Yaban Hayat ilk dslrımla ilk denemelerimden :) yalnız sanırım fotoğrafı yükleyemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi difdenk -- 2 Haziran 2012; 17:01:37 >
  •  Yaban Hayat

Yaban Hayat

Yaban Hayat

Yaban Hayat

örümcekte netlik sorunu var çabuk kaçtı, o ters ben ondan ters bi açıdan ancak bu kadar becerebildim

bu sefer biraz daha iyi oldu sanırım

Yaban Hayat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuslar -- 2 Haziran 2012; 20:53:44 >

• Yunuslar, bir önceki set de güzeldi ama yenisi gerçekten çok iyi

Yaban Hayat
  • Hayatımda çekmek istediğim 3 kare varsa biri sincap yani
    Gözünden flashını görüyorum valla
    Eline sağlık
  • Robinson Crusoe : teşekkürler üstadım , sincapları çekmek zor zanaat ben gözlemlemek maksatlı peşlerinden dolaşıyordum seneler önce çok seri haraket ediyorlar elinize sağlık
  • Teşekkürler.

ayhan_eee, flash yok, ormanda üst ağaçlarla kaplıydı, aradan sızan güneş ışığı gözünden yansıyan

yunuslar, bulunduğum yerde(Melbourne) insana alışıklar. Çok sokulmasalar da birkaç metre mesafeden fotoğraflarını çekmemize müsade ediyorlar

Umarım bu taraflara yolunuz düşerse siz de doyasıya çekersiniz fotoğraflarını. Kedi-köpek yok ama ortalık sincap kaynıyor

Yaban Hayat

• Vaybe flaş gibi çıkmış.bu arada sen neredeydin ki bu kadarsincap var.Çok iyi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

Yunuslar, bir önceki set de güzeldi ama yenisi gerçekten çok iyi

Yaban Hayat

Güzel bir sincap karesi olmuş :)

•  Yaban Hayat

Yaban Hayat
  • fotoğraflar müthiş gerçekten..
  • ayhan_eee, yukarıda da yazmıştım, Melbourne-FL.

Creative_Director, teşekkürler. Ben siyah beyaz fotoğrafı sevemedim gitti(doğru fotoğrafa uygulanırsa başka) ama bir kısmı renkli, gerisi siyah beyaz olanlar(doğru fotoğrafa uygulanırsa tabi :)) güzel oluyor. İkinci fotoğrafı beğendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 3 Haziran 2012; 18:05:07 >
  • sade bir kare
     Yaban Hayat
  • Güzel bir pazar gününden kareler ;

Nikon D5000 + Sigma 150mm Macro + Nissin Di622 Mark 2 Flaş + RimeLite Midi Softbox

Yaban Hayat

Yaban Hayat

Yaban Hayat

Yaban Hayat

Yaban Hayat

Yaban Hayat

Yaban Hayat

Yaban Hayat

Yaban Hayat

Yaban Hayat

Yaban Hayat

Yaban Hayat

Yaban Hayat

• Sh@rKs-PoWeR : eline sağlık üstad hepsi birbirinden güzel
  • Özel hayat diye bir şey bırakmamışsın yalnız
  • Teşekkür ederim.Bu akşam yetiştirebilirsem özel hayatı video ile göstereceğim
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.