Bildirim
Yaban Hayat (49. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR
Çok güzel fotoğraflar elinize sağlık
Teşekkürler. Makro lens alasım geldi sizin fotoğrafları gördükçe Ama kararlıyım, elimdekilerin hakkını vermeden başka ekipman almayacağım.
Flickr hesabımda olmayınca sabah bunu eklemeyi unutmuşum, şuraya iliştireyim Angry Birds v2, giderek netleşiyor
-
Güzel bir bilince sahipsiniz tebrik ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ademyagiz
quote:
Orijinalden alıntı: bari
quote:
Orijinalden alıntı: ademyagiz
Görmesi bile yeter :)
Hocam kuşları çekerken kullandığın özel bir ayar falan varmı , standart olmaz ama yani ..... ? ben genelde AF-C modunda 9 nokta ve seri çekimde çekmeye çalışıyorum ???
AF-C modunda tek nokta ile deneyin ve o nokta merkezde olsun. ölçümü de nokta ölçüm kullanıyorum genelde. Diyafram öncelikli moda alıp diyaframı en açık değere getiriyorum zaten makine otomatik olaarak ışık şartlarına uygun en yüksek perde hızını veriyor..
Cok sagolun ilk firsatta deneyecegim .. Ama neden tek nokta ? havada ucarken cok nokta secmek daha mantikli degilmi mesela hayvan hareket edeceginden hareket ettikce focus kaybi olmamasi acisindan ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
-
Hayatımda çekmek istediğim 3 kare varsa biri sincap yani
Gözünden flashını görüyorum valla
Eline sağlık -
Robinson Crusoe : teşekkürler üstadım , sincapları çekmek zor zanaat ben gözlemlemek maksatlı peşlerinden dolaşıyordum seneler önce çok seri haraket ediyorlar elinize sağlık -
Teşekkürler.
ayhan_eee, flash yok, ormanda üst ağaçlarla kaplıydı, aradan sızan güneş ışığı gözünden yansıyan
yunuslar, bulunduğum yerde(Melbourne) insana alışıklar. Çok sokulmasalar da birkaç metre mesafeden fotoğraflarını çekmemize müsade ediyorlar
Umarım bu taraflara yolunuz düşerse siz de doyasıya çekersiniz fotoğraflarını. Kedi-köpek yok ama ortalık sincap kaynıyor
-
Vaybe flaş gibi çıkmış.bu arada sen neredeydin ki bu kadarsincap var.Çok iyi ya -
-
-
fotoğraflar müthiş gerçekten.. -
ayhan_eee, yukarıda da yazmıştım, Melbourne-FL.
Creative_Director, teşekkürler. Ben siyah beyaz fotoğrafı sevemedim gitti(doğru fotoğrafa uygulanırsa başka) ama bir kısmı renkli, gerisi siyah beyaz olanlar(doğru fotoğrafa uygulanırsa tabi :)) güzel oluyor. İkinci fotoğrafı beğendim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 3 Haziran 2012; 18:05:07 > -
-
Güzel bir pazar gününden kareler ;
Nikon D5000 + Sigma 150mm Macro + Nissin Di622 Mark 2 Flaş + RimeLite Midi Softbox
-
Sh@rKs-PoWeR : eline sağlık üstad hepsi birbirinden güzel -
Özel hayat diye bir şey bırakmamışsın yalnız -
Teşekkür ederim.Bu akşam yetiştirebilirsem özel hayatı video ile göstereceğim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X