Bildirim
Yaban Hayat (50. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Elinize sağlık -
@Sh@rKs-PoWeR
Güzel fotoğraflar. :) -
-
Teşekkürler -
Edit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 4 Haziran 2012; 0:19:58 > -
Hadi anladık video çektin.Ancak sen neden ritme ayak uydurdun
Bu arada bende video çekmedim hiç -
Hocam ben oldukça sabittim.Rüzgardan dolayı sallantılar -
Hiç öle anlaşılmadı ama -
Bugün çok denk geldi bunlarda.Her diken üstünde vardı bu manzara.Hatta bir ara çiftin biri aşağıya düştü dikenden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 3 Haziran 2012; 23:15:38 > -
arkadaşlar canon sx130 la çekilen makro ya da arka plan flu resim varsa paylaşır mısınız ya da daha önceden kullanmış arkadaşlar varsa bu moddaki çekimlerle ilgili fikrini söyleyebilir mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: seanlogan
arkadaşlar canon sx130 la çekilen makro ya da arka plan flu resim varsa paylaşır mısınız ya da daha önceden kullanmış arkadaşlar varsa bu moddaki çekimlerle ilgili fikrini söyleyebilir mi?
Bu konuyu inceleyin lütfen ;
http://forum.donanimhaber.com/m_44556578/tm.htm -
quote:
Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR
Bugün çok denk geldi bunlarda.Her diken üstünde vardı bu manzara.Hatta bir ara çiftin biri aşağıya düştü dikenden
Kimisi sert seviyor -
Olabilir -
Shark hocam noluyor yahu stil değiştiriyosun galiba video ya mı kayıyosun artık :D -
Hocam yanımda monopod vardı benimde aklıma geldi patlattım hemen.Hem makinenin video özelliğinin çalıştığını test etmiş oldum -
can naptın yahu, sayfa engellenebilir bu video yüzünden :D:D
Fotoğraflar harika arkadaşlar herkesin ellerine sağlık.. Cumartesi Kırklareli' ne gittim kelebek için, Bugün de Gebze ve İzmit taraflarında.. Fotoğrafları ayarlayıp paylaşacam en kısa zamanda... -
quote:
Orijinalden alıntı: ademyagiz
Fotoğraflar harika arkadaşlar herkesin ellerine sağlık.. Cumartesi Kırklareli' ne gittim kelebek için, Bugün de Gebze ve İzmit taraflarında.. Fotoğrafları ayarlayıp paylaşacam en kısa zamanda...
Şimdi kaldırıcam sayfaya birşey olmasın
Kelebekleri merakla bekliyorum hocam
Birde benim yukarıda eklediğim anadolu meliklerinin renklerinin farklı olması cinsiyetle alakalı bir durummu acaba Adem Abi ??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben caps alıp şikayet ettim bile
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR
quote:
Orijinalden alıntı: ademyagiz
Fotoğraflar harika arkadaşlar herkesin ellerine sağlık.. Cumartesi Kırklareli' ne gittim kelebek için, Bugün de Gebze ve İzmit taraflarında.. Fotoğrafları ayarlayıp paylaşacam en kısa zamanda...
Şimdi kaldırıcam sayfaya birşey olmasın
Kelebekleri merakla bekliyorum hocam
Birde benim yukarıda eklediğim anadolu meliklerinin renklerinin farklı olması cinsiyetle alakalı bir durummu acaba Adem Abi ??
kalmasında bir sakınca olacağını sanmıyorum, çok güzel bir belgesel kayıt bence... melikelerdeki renk farkının düşü erkek olmasından kaynaklandığı konusunda emin olamadım fakat genelde bu tür farklılıklar olabiliyor. İlk başlarda yeni tür keşfettim iye az sevinmemiştim :D
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X