oyunu oynayanların geneli türk ve gece oynayanların da cogu türk adminlerin çalısmaması sadece banlaması we char editlemesi dupenin ilk sebebi
edit charlar +10 shardla +9 shell setle gezerken diğerleri +6 ya talip olur mu ?
küfür meselesine gelince bizim clanda 3-4 yabancı wardı türklerden aşağı kalır bi yanları yok hani onlarda insan bizde herkes küfür eder ama oyundaki yaş ortalaması düşük oldugu için bebelere küfür etmek daha cazip qelio türklerin yoğun olması da bu tür hakaretleri getiriyo.
söylenecek bişey yok usko nun hali ortada bu saatten sonra şikayet etseniz ne olur etmeseniz ne olur kimse kendi milletini küçümsemesin we tiksinmesin ...
aga senın cokerttıgın sıteye hayla gırılı o amaaaaa
vuraltunc harbi saçmalamışsın sen git sütünü iç yat.
DUPE KO tarafından bilerek yaptırılıyor, bu açık bilerek kapatılmıyor.... 2 kere 2 = 4...NOKTA.
AYRICA Türkler oyunun .okunu çıkarıyor moradonda gezerken bana ingilizce bir pm gelmedi hiç partide başkan olduğumda "any room?" diye pm geldiğinde "full sorry" yazdığımda adam gidiyor...fakat türkler çirkeflik yollarına başvuruyor...
AGA fazla itemin varmı AGA 100k pls AGA zart pls AGA zurt pls
yok dersin adam akşama kadar peşinde geziyo. pm kapatırsın normal chatten küfür ediyor... itemle gezemez oldum transformation scrolla dolaşıyorum moradonda artık be... sen hala neyi savunuyosun?
ama bunu oynamaması gereken 15 yaş altı yapıyor.....
Kendinizi savunun ama oyundaki dupe yapan ks yapan, dupe yapan vs vs bizi kötü duruma düşüren kişileri savunmayın. sadece kendiniz için düşünün ama ne yazıkki yabancılar genelleme yapıyor. adam nerden diye soruyor, Türkiye diyorsun pm i blockluyor. size acı bir anı ; 3 tane arkım var hepsininde itemleri durumu iyi, serverdaki en iyi clandan teklif geldi 3 nede ayrı ayrı 2 gelin dediler. cz den pianaya geçtiler , nerden diye sordular, Türkiye dediler ve gelmeyin dediler. diğer arkadaşım clana girdi. clan chatten nerden diye sordular Türkiye diyince anında attılar clandan.
başka kim yapıyor; kasarken spota trol vs çekiyor yatırıyor adamları, sonrada pmden pişkin pişikin nasıl yatırdım yazıyor. başak kim yapıyor ; ağa getir itemini dupeleyelim , ikimizde köşe olur diye soyluyort ? kim , hangi yabancı , belki vardır , vardır ama ben daha görmedim hiç
artık pm geldğinde ağa ile başlayanlara cvp bile vermiyorum. ağa
daha çok şeyler var, daha çok ama anlatmakla bitmez.
herkez bir oyunda kolay yoldan bişeyler yapmak ister ama bazıları olayın cıvığını çıkarttı.
quote:
Orjinalden alıntı: h2º
vuraltunc harbi saçmalamışsın sen git sütünü iç yat.
DUPE KO tarafından bilerek yaptırılıyor, bu açık bilerek kapatılmıyor.... 2 kere 2 = 4...NOKTA.
AYRICA Türkler oyunun .okunu çıkarıyor moradonda gezerken bana ingilizce bir pm gelmedi hiç partide başkan olduğumda "any room?" diye pm geldiğinde "full sorry" yazdığımda adam gidiyor...fakat türkler çirkeflik yollarına başvuruyor...
AGA fazla itemin varmı AGA 100k pls AGA zart pls AGA zurt pls
yok dersin adam akşama kadar peşinde geziyo. pm kapatırsın normal chatten küfür ediyor... itemle gezemez oldum transformation scrolla dolaşıyorum moradonda artık be... sen hala neyi savunuyosun?
ama bunu oynamaması gereken 15 yaş altı yapıyor.....
ewt 15 yaş altı yapıyo ona bakarsanız yabancıların 15 yaş altıda bunları yapıyor..nokta benim demek istediğim yalnız türkler yapmıyor sadeced çoğunluk oldugundan böle gözüküyo aslanım bu konunun sütle ne alakası var ? soru işareti
quote:
bana oyunu bilmiyosun diyosun ama kimin bilmerdiği belli, yada sen myko ben usko. harpy partysindeim, biri gelio, aga party pls. full diosn. ak biz türküz at birini beni al dio. clan diorm. almazsan ks yaparım dio. ki yapıoda. eh sağolsun rogue arkadaşlarda yatırıyo kendisini sonrra yine gelio. yine yatıyo. gidip bi pazar aç bakalım. değerli itemler koy. kaçtane yabancı adam sana gelipte o elindeki itemi ver de dupe yapayım, yada o elindeki mirage i verde sana 3 saphire 3 crystal verim dio ? kaç tanesi sana pm attı da ben GM nin sol başşağıyım. bana şifreni vermessen seni banlarım dio ? kaç tanesi partye almadığın zaman ana bacı düz gidio ?
ben türlüğümle gurur duyarım ama böyle şerefsizler yüzünden adımız "salak" oldu.
bi partydeyim yabancı 2-3 kişi var. kalanı türk. bitane türk sürekli saçmalıyo adamlarla takışıyo abuk sabuk laflar edio adamlara. herifin yazdığı aynen şu. (u r an idiot, u must be a Turk) tercümesini istermisn ? Sen türksün sanırm, çünkü salaksın dio... Türkleri bu duruma getiren snn o savunduğun adamlar. kurunun yanında yaşında yanması bu oluyor. ben ne ks ne dupe nede başka bişey yaparım, ama sayıları azımsanmicak kadar olan bazı gerizekalılar yüzünden Türklerin hepsine aynı gözle bakılıyor. adamnlar antitürk clanları kuruyo, başşak ageçer gibi penmdantlar yapıyo. sen memnun olabilirisn bu durumdan ama ben değilim....
%100 haklısın kardeşim saol ama bunun sebebi ne biliyormusunuz kısa bir istatistik yaptım inceleyin anlarsınız hersey ortada
tum avrupa ülkeleri KO oynayan kişilerin yaş ortalması 12-15 yaş arası %5 amerika oynayan kişilerin yaş ortalması 12-15 yaş arası %5 turkiye oynayan kişilerin yaş ortalması 12-15 yaş arası %40
tum avrupa ülkeleri KO oynayan kişilerin yaş ortalması 15-18 yaş arası %10 amerika oynayan kişilerin yaş ortalması 15-18 yaş arası %5 turkiye oynayan kişilerin yaş ortalması 15-18 yaş arası %30
tum avrupa ülkeleri KO oynayan kişilerin yaş ortalması 18-25 yaş arası %25 amerika oynayan kişilerin yaş ortalması 18-25 yaş arası %25 turkiye oynayan kişilerin yaş ortalması 18-25 yaş arası %20
tum avrupa ülkeleri KO oynayan kişilerin yaş ortalması 25-xx yaş arası %60 amerika oynayan kişilerin yaş ortalması 25-xx yaş arası %65 turkiye oynayan kişilerin yaş ortalması 25-xx yaş arası %10
ben 32 yaşındayım ve 2 yıldır bu oyunu oynuyorum 2 sene once bu kadar cok coluk cocuk bu oyunda yoktu
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
quote:
Orjinalden alıntı: vuraltunc
quote:
Orjinalden alıntı: voker_boy
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
iyide beğenmeyen oynamasın kardeşim. adamlar anlına silah dayamıyor. ortalığı dupe mallarla doldurunca sever çökertince ne olacak. daha mı rahat oynayacaklar ?
Biz Türkler diye de belirtmese o9lmaz yani. biizm grup desin bizim ahali desin tayfa desin. bu yazı için ve bunun sonucunda dedikleri şeyleri yapmışlarsa onlar için bütün türkleri oyundan banlarlarsa hiç şaşırmam... türkler olmasa oyun olmaz diyenler çıkar şimdi, bence olur hemde öyle güzel olur ki... 100 türk varsa 90 ı ksci, küfürbaz, yalancı, dolandırıcı, sahtekar.
+ 1 yanlıs anlamayın ama arkadasın dedıklerı cok dogru nerde dupe orda bız
olm bak sabah sabah ashabımı bozmayın sen hangi hakla türklere ks ci küfürrbaz vsvs dersin oyunu oynuyanlar zate %90 türk gece giriyorum oyuna çok az türk var vede yine aynı şekilde(yabancılar tarafından) deru apos slotlarına troll çekimi yine ks ler ks fazla olmuyo serwer dolu değil (bizim oynadıgımızz öğlen saati serwer dolu) ve dupe konusu kardeşim onlar bize ii hizmet salamassa bizmi oyunu dürüst ce oynucaz söleyin bana gm ler sırf paracı gidiyor edit char satıyolar oyunun bi b.k una karışmıyorlar youn oyunluktan çıkmış vede artık pre yok dşye oyuna anca sabah girebiliyoz ve sen diyosunki türk ler dupe ci bilmemne bilmemne sen oyunu bilmiyosun kardeş . (nokta)
bana oyunu bilmiyosun diyosun ama kimin bilmerdiği belli, yada sen myko ben usko. harpy partysindeim, biri gelio, aga party pls. full diosn. ak biz türküz at birini beni al dio. clan diorm. almazsan ks yaparım dio. ki yapıoda. eh sağolsun rogue arkadaşlarda yatırıyo kendisini sonrra yine gelio. yine yatıyo. gidip bi pazar aç bakalım. değerli itemler koy. kaçtane yabancı adam sana gelipte o elindeki itemi ver de dupe yapayım, yada o elindeki mirage i verde sana 3 saphire 3 crystal verim dio ? kaç tanesi sana pm attı da ben GM nin sol başşağıyım. bana şifreni vermessen seni banlarım dio ? kaç tanesi partye almadığın zaman ana bacı düz gidio ?
ben türlüğümle gurur duyarım ama böyle şerefsizler yüzünden adımız "salak" oldu.
bi partydeyim yabancı 2-3 kişi var. kalanı türk. bitane türk sürekli saçmalıyo adamlarla takışıyo abuk sabuk laflar edio adamlara. herifin yazdığı aynen şu. (u r an idiot, u must be a Turk) tercümesini istermisn ? Sen türksün sanırm, çünkü salaksın dio... Türkleri bu duruma getiren snn o savunduğun adamlar. kurunun yanında yaşında yanması bu oluyor. ben ne ks ne dupe nede başka bişey yaparım, ama sayıları azımsanmicak kadar olan bazı gerizekalılar yüzünden Türklerin hepsine aynı gözle bakılıyor. adamnlar antitürk clanları kuruyo, başşak ageçer gibi penmdantlar yapıyo. sen memnun olabilirisn bu durumdan ama ben değilim....
+1234567890
arkadaslar kufur,dupe,troll cekme gibi olumsuz davranışları yalnızca Turkler yapmıyor. gecen gun sabaha dogru savasa gircez, bir kaç ispanyol birkac defa golem cekerek bircok kişinin (ben dahil) yatmasına sebep oldu...ondan sonra da durup dururken Turklere kufur etmeye başladılar...genellemek yanlış olur, tum toplumlarda terbiyesiz, görgusuz insan mevcuttur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme