Şimdi Ara

yabancı bir forumdan edindigim bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hic bir gm oyun ile ilgilenmiyor ko nun kendi forumuna yazılan hic bir soru cvplanmıyor
    customersupporta 100 mail atın 1 tanesinden cvp geliyor
    hic kimseye yardım edilmiyor ne gm ne kol admin nede k2 network
    biz, Turkler ile ve usa daki dostlarımız ile karar aldık serveri cokertecegiz bolca dupe yapacagız yogun saldırılar gercekleştireceğiz
    http://forum.knightonlineworld.com cokertildi şimdihttp://knightonlineworld.com u hackleme calsıyoruz
    diger yandan ana serveri ucurmayı başardık
    sizler icin ve oyunun gelecegi icin birseyler yapıyoruz

biz bu oyunu oynuyor isek para versek de vermesek de bize iyi hizmet vermek zorundalar
    neden japko kadar olamıyoruz usko neden hep geride kalıyor
    yaa adam gibi oyun yapsınlar yada biz eylemlerimize devam edecegiz
    yaa bu oyunun sonunu getirecegiz yada bize iyi hizmet verecekler

almanyadaki bir ko forumunda yazılanları özetleyerek tercume ettim
    adamlara %100 katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetKing -- 28 Şubat 2006; 2:26:19 >

• iyide beğenmeyen oynamasın kardeşim.
    adamlar anlına silah dayamıyor. ortalığı dupe mallarla doldurunca sever çökertince ne olacak. daha mı rahat oynayacaklar ?

Biz Türkler diye de belirtmese o9lmaz yani. biizm grup desin bizim ahali desin tayfa desin. bu yazı için ve bunun sonucunda dedikleri şeyleri yapmışlarsa onlar için bütün türkleri oyundan banlarlarsa hiç şaşırmam...
    türkler olmasa oyun olmaz diyenler çıkar şimdi, bence olur hemde öyle güzel olur ki... 100 türk varsa 90 ı ksci, küfürbaz, yalancı, dolandırıcı, sahtekar.
  • burada bzi türkler bölümü ne acıklık getitrirsen sevinirim biz(yani yazan ) + turkler + amerikanlar mı yoksa turkler ve amerikanlar mı ?
  • 1,costumer supporta 5 maıl attım 4 une cevab geldı
    2,almanyadakı forum dıyosunda turkler ne laka?
    3,arkadasın dedıgı gıbı basına sılah dayanmıyor kımsenın ıstemeyen oynamaz.
    4.uskoyu savunmuyorum adamlar doogru durust yapmıyolar işlerini ama boyle bırseyın yapılması sadece uskoya zarar vermez bu oyunuoynayanlarada zarar verır.yapacaklarsa dogru durust bısey yapsınlar.

bu arada forum acık bişey yok ana site normal serverlar bakım altında hacklenmemıs.

bence o yazıyı yazanlar sallamış
  • haklısınız düzelttim araya virgül koymam laızmdı
    yazanlar (alman) + türkler+ usa lılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

iyide beğenmeyen oynamasın kardeşim.
    adamlar anlına silah dayamıyor. ortalığı dupe mallarla doldurunca sever çökertince ne olacak. daha mı rahat oynayacaklar ?

Biz Türkler diye de belirtmese o9lmaz yani. biizm grup desin bizim ahali desin tayfa desin. bu yazı için ve bunun sonucunda dedikleri şeyleri yapmışlarsa onlar için bütün türkleri oyundan banlarlarsa hiç şaşırmam...
    türkler olmasa oyun olmaz diyenler çıkar şimdi, bence olur hemde öyle güzel olur ki... 100 türk varsa 90 ı ksci, küfürbaz, yalancı, dolandırıcı, sahtekar.

adam haklı biraz türkleri fazla kötülemiş ilk paragrafda %100 haklı

2. paragrafda biz türkler dememiş biz almanlar türk ve amerikalılar ile görüştük demiş

• bu oyunun cılkını cıkartamakta bizim hic katkımız yok mu %70 bizden kaynaklanıyor buna emin olabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetKing -- 28 Şubat 2006; 2:40:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ortalığı dupe mallarla doldurunca sever çökertince ne olacak. daha mı rahat oynayacaklar

DÜPE YAPILMAMASINI SAĞLASINLAR

JAPKODA NEDEN BOYLE BİR SORUN YOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetKing -- 28 Şubat 2006; 2:40:57 >
  • artık o kadar çok olurki dupe mal oyunda dupe olduğunu bilmeyen kalmaz... ve gm'ler artık bişeyler yapalım derler ve dupe item'leri falan silerler dupe açıklarını gm'ler bilmiyormu nasıl yapılyor falan... bizden daha iyi biliyorlar onları falan kapatabilirler isteseler... tabi biz oyuncular bundan kötü etklileniiriz ama server'lar düzelsin biz razıyız..
  • JAPKO teknolojisi ii bide adamlar hakkaten oyun ticaret amaçlı ee bizi USA ise KAZIKKK amerikalıların yaptığı oyun araç gereç herşeye bi genelleme getirelim KAZIKKKK oyun moyun ama amerikaya bakışım çokkk deyişdii ne alakası var demeyinn.... kendi şahsi görüşüm

• quote:

Orjinalden alıntı: NetKing

quote:

ortalığı dupe mallarla doldurunca sever çökertince ne olacak. daha mı rahat oynayacaklar

DÜPE YAPILMAMASINI SAĞLASINLAR

JAPKODA NEDEN BOYLE BİR SORUN YOK

Usko Patch Kaçta Japko Kaçta Adamlar Ucmus...
  • yok dupe silinmesiymis ne bu kardesim adam gibi oyun programcisi alsinlar ya cok mu zor su dupeyi engellemek silmeyle olmaz bu isler adam gibi bisiler yapip pach cikaraklar simdiye kadar cikardiklari pachlerin yerine adam gibi 3-4 pach te herseyi hallederlerdi aptal hepsi su adna zaten giremioz
  • Dün sanırım gm ne apacağını bilememezlikten a1 den habire tanımadığınız kişilerden mal almayın dupe basılıyor şu an die baya bi notice geçti.
  • quote:

+ 1 yanlıs anlamayın ama arkadasın dedıklerı cok dogru nerde dupe orda bız

• quote:

Orjinalden alıntı: voker_boy

quote:

olm bak sabah sabah ashabımı bozmayın sen hangi hakla türklere ks ci küfürrbaz vsvs dersin oyunu oynuyanlar zate %90 türk gece giriyorum oyuna çok az türk var vede yine aynı şekilde(yabancılar tarafından) deru apos slotlarına troll çekimi yine ks ler ks fazla olmuyo serwer dolu değil (bizim oynadıgımızz öğlen saati serwer dolu) ve dupe konusu kardeşim onlar bize ii hizmet salamassa bizmi oyunu dürüst ce oynucaz söleyin bana gm ler sırf paracı gidiyor edit char satıyolar oyunun bi b.k una karışmıyorlar youn oyunluktan çıkmış vede artık pre yok dşye oyuna anca sabah girebiliyoz ve sen diyosunki türk ler dupe ci bilmemne bilmemne sen oyunu bilmiyosun kardeş . (nokta)

• hackliomuşsun iyi bok yapıosun sen ve senin gibilere

• ben katılıyorum aga nın yazısına bende saldırı yapmayı bilsem hemen dalarım oyuna düpe dbilsem kimse tutamaz beni mantık şu adamlar bu younda iyi para kazanıyolar.BU oyuna saldırılsa adam saldırının sebebini anlayacaklar para kazanmak için daha iyi çalışacaklar

veya

sinirlenip tüm tükleri layacaklar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vuraltunc

quote:

quote:

olm bak sabah sabah ashabımı bozmayın sen hangi hakla türklere ks ci küfürrbaz vsvs dersin oyunu oynuyanlar zate %90 türk gece giriyorum oyuna çok az türk var vede yine aynı şekilde(yabancılar tarafından) deru apos slotlarına troll çekimi yine ks ler ks fazla olmuyo serwer dolu değil (bizim oynadıgımızz öğlen saati serwer dolu) ve dupe konusu kardeşim onlar bize ii hizmet salamassa bizmi oyunu dürüst ce oynucaz söleyin bana gm ler sırf paracı gidiyor edit char satıyolar oyunun bi b.k una karışmıyorlar youn oyunluktan çıkmış vede artık pre yok dşye oyuna anca sabah girebiliyoz ve sen diyosunki türk ler dupe ci bilmemne bilmemne sen oyunu bilmiyosun kardeş . (nokta)

bana oyunu bilmiyosun diyosun ama kimin bilmerdiği belli, yada sen myko ben usko.
    harpy partysindeim, biri gelio, aga party pls. full diosn. ak biz türküz at birini beni al dio. clan diorm. almazsan ks yaparım dio. ki yapıoda. eh sağolsun rogue arkadaşlarda yatırıyo kendisini sonrra yine gelio. yine yatıyo. gidip bi pazar aç bakalım. değerli itemler koy. kaçtane yabancı adam sana gelipte o elindeki itemi ver de dupe yapayım, yada o elindeki mirage i verde sana 3 saphire 3 crystal verim dio ? kaç tanesi sana pm attı da ben GM nin sol başşağıyım. bana şifreni vermessen seni banlarım dio ? kaç tanesi partye almadığın zaman ana bacı düz gidio ?

ben türlüğümle gurur duyarım ama böyle şerefsizler yüzünden adımız "salak" oldu.

bi partydeyim yabancı 2-3 kişi var. kalanı türk. bitane türk sürekli saçmalıyo adamlarla takışıyo abuk sabuk laflar edio adamlara. herifin yazdığı aynen şu. (u r an idiot, u must be a Turk) tercümesini istermisn ? Sen türksün sanırm, çünkü salaksın dio... Türkleri bu duruma getiren snn o savunduğun adamlar. kurunun yanında yaşında yanması bu oluyor. ben ne ks ne dupe nede başka bişey yaparım, ama sayıları azımsanmicak kadar olan bazı gerizekalılar yüzünden Türklerin hepsine aynı gözle bakılıyor. adamnlar antitürk clanları kuruyo, başşak ageçer gibi penmdantlar yapıyo. sen memnun olabilirisn bu durumdan ama ben değilim....

• quote:

aaaaaaaa abi haklı boşuna yarbay olmamış!Bu forumda ilk yarbay görüşüm bravo bravo

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: vuraltunc

quote:

quote:

bana oyunu bilmiyosun diyosun ama kimin bilmerdiği belli, yada sen myko ben usko.
    harpy partysindeim, biri gelio, aga party pls. full diosn. ak biz türküz at birini beni al dio. clan diorm. almazsan ks yaparım dio. ki yapıoda. eh sağolsun rogue arkadaşlarda yatırıyo kendisini sonrra yine gelio. yine yatıyo. gidip bi pazar aç bakalım. değerli itemler koy. kaçtane yabancı adam sana gelipte o elindeki itemi ver de dupe yapayım, yada o elindeki mirage i verde sana 3 saphire 3 crystal verim dio ? kaç tanesi sana pm attı da ben GM nin sol başşağıyım. bana şifreni vermessen seni banlarım dio ? kaç tanesi partye almadığın zaman ana bacı düz gidio ?

ben türlüğümle gurur duyarım ama böyle şerefsizler yüzünden adımız "salak" oldu.

bi partydeyim yabancı 2-3 kişi var. kalanı türk. bitane türk sürekli saçmalıyo adamlarla takışıyo abuk sabuk laflar edio adamlara. herifin yazdığı aynen şu. (u r an idiot, u must be a Turk) tercümesini istermisn ? Sen türksün sanırm, çünkü salaksın dio... Türkleri bu duruma getiren snn o savunduğun adamlar. kurunun yanında yaşında yanması bu oluyor. ben ne ks ne dupe nede başka bişey yaparım, ama sayıları azımsanmicak kadar olan bazı gerizekalılar yüzünden Türklerin hepsine aynı gözle bakılıyor. adamnlar antitürk clanları kuruyo, başşak ageçer gibi penmdantlar yapıyo. sen memnun olabilirisn bu durumdan ama ben değilim....

Evet Yarbayım haklı. Ben de arasıra forum.knightonlineworld.com a girip yabancılar neler konuşuyo diye bakarım. Türklerden şikayet eden onlarca topic var orda da. En çok da ks yapma ve küfür üzerine. Bir de bizimkilerin ingilizce bilmemesinden şikayet ediyolar.

Klanına oyuncu arayanlar bölümü var ve genelde ilk şart "Türk olmamak". Level falan deil arkadaşlar.

Adımızı bu hale getiren ks ci, küfürbaz, dupe ci arkadaşların şapkayı önüne koyup düşünmesi lazım.

Serverlara da girilmiyo zaten, belki tüm Türkleri banlamışlardır bu kadar şikayetten sonra

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.