Şimdi Ara

Yabancı Dil Bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben aslında yabancı dil bölümü istiyordum, yeterli sayıda öğrenci tercih etmediğinden dolayı açmadılar, beni de sayısala yazdılar. Bu sene ben ya okul değiştirip yabancı dil bölümüne giricem ya da okul bu bölümü açıcak. Yabancı dil bölümüne bi şekilde girdim diyelim. LYS-5 sınavına 10 ay var. YGS'de çok kasmasam, 250 felan yapsam, LYS-5 de baya kassam sizce Boğaziçi İngiliz Dili ve Edebıyatı kazanabilirmiyim? Birde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuduktan sonra tercüman olabilme şansım varmı? İlla tercüman bölümüm okumam lazım?

• İngilizce Öğretmenliği okuyan bazı kişiler de çevirmenlik yapıyor. Ancak yine de karar sizin iyi araştırın.
  • newreader N kullanıcısına yanıt
    Konuştuğum bi hocam var ondan biliyorum dediğini. Ben öğretmenlik okumak istemiyorum.
    Teşekkürler cevabın için.
  • Ygs den 250 alırsan lys yi fullesen yine kazanamazsın boğaziçini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boğaziçi Üniversitesi ile büyük şehirlerdeki diğer üniversiteleri kazananlar arasındaki en büyük YGS netleri zaten, LYS netleri arasında çok büyük fark yok. Örnek olarak Marmara Üniversitesi'ne girenlerin LYS net ortalaması 72, Boğaziçi İngilizce öğretmenliğıne girenlerin 77. En büyük fark YGS'de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben dil bölümü öğrencisiyim Gelmek isteyen kililer için anlatayım dersler aşırı zor zaten ygs şimdiki tyt yi yapamıyoruz şimdi de ygs yks çıktı dersler aşırı zor demeyinki sayısal dersler yok haftada14 ders ingilizce görüyoruz Aklı olan yazmaz aptallık etmeyin en azından sayısal da çok meslek en azından birine yerleşirsiniz tekrar söylüyorum aklı olan gelmesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.