Şimdi Ara

Yabancı dizi İNDİRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, önceden telefonuma kolaylıkla dizi indirebiliyordum lakin geçen günlerde telefona reset attım programlar gitti Dizi tv HD diye kaliteli bir program vardı onu kaldırmışlar google play store'den simdide ortada düzgün bir dizi izlenicek program yok...Varsa söylermisiniz ? yada nereden indiryorsanız banada söylermisiniz ? 2 saat yüklenmelerini beklemek insanı delirtiyor.Nasıl indirebilirim yada nereden yardımcı olursanız mutlu olurum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Başlık: Yabancı Dizi İndirme: Kolay ve Yasal Yollar

Giriş: Günümüzde, yabancı dizileri çevrimiçi olarak izlemek için çeşitli yasal yollar mevcut. Bu yolları kullanarak dizileri cihazınıza indirebilir ve istediğiniz zaman, istediğiniz yerde izleyebilirsiniz.

Yasal İndirme Seçenekleri:

Video Akış Hizmetleri: Netflix, Amazon Prime Video ve Disney+ gibi video akış hizmetleri, geniş bir yabancı dizi yelpazesi sunmaktadır. Bu hizmetlere abone olarak, dizileri doğrudan cihazınıza indirebilirsiniz.

Dijital Mağazalar: Apple TV, Google Play Store ve Microsoft Store gibi dijital mağazalar, yabancı dizileri satın alma ve indirme seçeneği sunar. Bu yöntem, dizilere kalıcı erişim sağlar.

Torrent: Torrent, yabancı dizileri ücretsiz olarak indirmek için yaygın olarak kullanılan bir dosya paylaşım protokolüdür. Ancak, torrent kullanmanın yasalara aykırı olabileceğini unutmamak önemlidir.

Dizimob: Dizimob, yabancı dizileri yasal olarak indirmek için kullanabileceğiniz bir web sitesidir. Site, geniş bir dizi yelpazesi sunar ve indirmelerinizin güvenliğini sağlamak için şifreli bağlantıları kullanır.

İndirme Adımları:

• İstediğiniz yasal indirme yöntemini seçin.
    • Hesap oluşturun veya mevcut hesabınızda oturum açın.
    • İndirmek istediğiniz diziyi bulun.
    • İndirme seçeneğine tıklayın ve cihazınıza kaydedin.
    • İndirme tamamlandıktan sonra, diziyi çevrimdışı olarak izleyin.

Sonuç: Yabancı dizileri yasal ve güvenli bir şekilde indirmek için birçok seçenek mevcuttur. İster video akış hizmetlerine abone olun, ister dijital mağazalardan satın alın, ister Dizimob gibi web sitelerini kullanın, dizilerin keyfini istediğiniz zaman, istediğiniz yerde çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • dizicu
  • Önceden bayağı vardı ama kaldırdı nomıssızlar. Şimdi bilmiyorum varsa alırım bende.
  • DİZİCU duruyorsa çook kaliteli bişey benim telde var herşeyim silinsin o gitmesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diziindirmobil.com

• evet bende de dizi tv vardı ama ne yazıkk ki kaldırdılar bende friendsi tekrar izlicem ama indirirsem daha ii 20 dk 480p kac mb kota alır indirirsem
  • https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=774542405961772&id=501065229976159

Dizicu apk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 14 Şubat 2015; 21:22:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yabancı dizi önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok güzel uygulamalar vardı ama kaldırıldı hepsi

• kardesim bendede aynı şey oldu yanlız ben dizi tv hd yi yükledim netten 4.1.2 sürümünü indir kur sorun çıkmıyor elle kurulum yapıyorsun bilinmeyen kaynakları açıp ...
  • Indirme programlarinin setup linki verebilecek var mı ?

• brcburcu733 kullanıcısına yanıt
    İos da hiç yok , bildiğim kadarıyla şuan yüklenmiş olaması lazım google play e ama en iyisi ıdm le indir telefona at.

• Dizi X HD yayınlanmış bugünhttp://forum.donanimhaber.com/tt.asp?forumid=2105
  • En iyi yabancı dizi izleme ve indirme istesi
    DiziMob.Org
  • Torrentle indirin sonra altyazı çekin en temizi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HD Dizibul Dizi arama motoru
    Android uygulaması (Apk linki): http://app.appsgeyser.com/yabanci%20diziler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digitert -- 17 Mart 2015; 20:18:35 >
  • Dizi TV HD apk olarak indirebilirsin.

• şuan en iyisi dizicu gibi sitesinden indirebilirsin.
    +indirme var mı tam hatırlamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.