Şimdi Ara

Yabancı dizi tavsiyesi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • izlediğim ve bitirdiğim yada başlayıp bıraktığım diziler

prisonbreak, breaking bad, lost, walking dead, fear the walking dead(asla izlemeyin), person interest (biraz izledim idare eder ama sarmadı), fringe (konusu güzel ama işlenişi sarmadı), the 100, mr robot, heroes (asla izlemeyin), stargate universe( çok kalitesiz ve sıkıcı)

İzlemeyi düşündüğüm ama başlayıp hemen bitirmek istemediğim zor zamanlara sakladığım diziler narcos, battle star galactica çok övüyorlar listemde.

Bunun haricinde izlemeyi düşünmediğim dizi game of thrones. Yine spartacus te de gördüğüm kadarıyla böyle aşırı sahneler olduğu için sanırım izleyemeyeceğim.

Bunların haricinde tavsiyesi olanlar varsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sybercomp -- 23 Mayıs 2017; 20:53:43 >

• Dexter,vikings,sons of anarchy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MPower12 M kullanıcısına yanıt
    Bakacağım teşekkürler.

• Person of Interest

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

Person of Interest

bunu saymıştım zaten izlediğim dizilerde pek sarmadı.
  • The night of , md house, house of cards, bored to dead, how I met your mother, vikings , sherlock , fargo, better call soul şu anda aklıma gelenler bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordofrock84 -- 25 Mayıs 2017; 9:44:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordofrock84

The night of , md house, house of cards, bored to dead, how I met your mother, vikings , sherlock , fargo, better call soul şu anda aklıma gelenler bunlar

sağol bakacağım
  • poi sarmadı diyorsan önerebileceğim dizi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cilehta

poi sarmadı diyorsan önerebileceğim dizi yok

Dizi fanatikliğine bak , breaking bad'i eleştirdim diye linç ediyorlar dizinin fanatikleri, bana görede walking dead efsane ama onuda sevmeyen çıkar saygı duymak yerine niye tepki gösteriyorsun. Belki başka bir dizide vardır beni cezbeden birşeyler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.