Şimdi Ara

Yabancı Dizlere Başlayanlara Önereceğim Muhteşem Aksiyonlu Diziler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlamadan önce şunu söyleyeyim yazacaklarım hepsi kendi düşüncelerim olacak tüm can alıcı noktalarını söyleyeceğim (ASLA SPOİLER YOK) umarım beğenirsiniz.

Black Sails

İlk bunu seçtim buraya koymak için çünkü korsanlara olan büyük bir fanlığım var Karayip Korsanları filminide çok severim. Aslında eski gemilere hayranlığım var diyelim. Bu Fransa-İngiltere Gemi savaşları ilgimi çekiyordu. Diziyi bulduğum anda başladım. Başrolde Toby Stephens var. Türü Savaş ve Macera Neyse dizi bir kitaptan uyarlanmış adı Define Adası. Dizi aşırı derecede güzel kurgulanmış Korsan savaşları izlemek isteyenler bunu tercih edebilirler. İlk 2-3 bölüm bir şey anlamayabilirsiniz normaldir ama 4 ten sonra sarar. Aman dikkat diyeyim sezon finalleri muhteşem oluyor savaş sahneleri harika. Kaptırıp hemen bitirmeyin. Her bölüm 45-50 dk arası.

Vikings

Ben böyle oyunculuk hiçbir dizide görmedim adam bildiğiniz kendini diziye adamış Travis Fimmel başrolümüzün adı. Ben ilk başladığımda bu diziye 1 bölüm izledim lan bu ne ya tarih dizisi falan heralde mal mal arkada adam konuşur falan zannettim. Bir arkadaş daha sonradan ısrar etti. 3 bölüm art arda izledim ulan dedim bune. Ağzıma S.. daha önceden neden izlemedim.(Game Of Thronesin üstüne dizi tanımam hesabıydım önceden) bir bağımlılık yaptı game of thronesi falanda geçti uçuyorum. Sınır falanda koyamadım fazla kendime en geç 1 ayda mı ne bitirmiştim oda zorla. Yoksa 2-3 günde oturup izlerdim. Dizi bildiğiniz üzere Vikingleri anlatıyor savaş aile vs ön planda çokta güzel kurgulanmış tarihle paralel gidiyor ölen ölüyor yani.

ÖNEMLİ NOT: Vikinglerin tarihini bilmiyorsanız sakın vikings dizisindeki karakterlerin ismini internete yazmayın kim ölür kim kalır googleye aratınca anında çıkıyor. Ağlarsınız sonra büyük spoilerler yerseniz.. Kimseyede ben vikings izliyorum ehe falanda demeyin adam bi yapıştırır aaa şey ölüyo orayı izledin mi?? vsvs.

Game Of Thrones

When you play the game of thrones you win or you die. Yani şu diziyi izlemeden ölmeyin arkadaş yazık olur günah olur. Jon Snow Ned Stark BlackFish aah ahh diyebilecek bir şey yok.

Devamını sonra yazarım gelecek diziler şöyle:

The Colony
    Sherlock
    Peaky Blinders
    Taboo
    Gotham
    Blacklist
    The Last Ship
    Westworld
    The Walking Dead
    Band Of Brothers
    Prison Break
    Fargo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GilbertoRodriguez -- 26 Haziran 2017; 21:14:11 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.