Şimdi Ara

Yabancı Film ve Dizilerdeki Türk Öğeleri (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.487
Cevap
147
Favori
194.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sihirbazlar Çetesi (Now You See Me) filminde New York Times Square sahnesine ait görüntüde sağ üstte Turkish Airlines logosu ve alt panoda Turkey tanıtım reklamı.

Yabancı Film ve Dizilerdeki Türk Öğeleri
  • Atvde tasiyoci 3 var

İsmail yk ve rahmetli muslum baba posteri cikti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel konu takip
  • Koş Milkha Koş (Bhaag Milkha Bhaag) filmine ait bar sahnesinde görülen Türk Bayrağımız.

Bu arada film Hindistan sinemasından ve tavsiye ederim. Gerçekten çok güzel.
  • Planes filminde bir sahnede yarışacak uçakların çadırları görünüyor. birinde Türkiye yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

Planes filminde bir sahnede yarışacak uçakların çadırları görünüyor. birinde Türkiye yazıyor.

Foto varmi?
  • 31Bobo kullanıcısına yanıt
    Sanırım animasyon filmi bu bende var henüz izlemedim. :) Görürsem paylaşırım.
  • Çok merak ediyorum konun amacını bunları görüp, gururlanıp sevinecek miyiz?
  • 31Bobo kullanıcısına yanıt
    Planes Animasyon filminde Türkiye çadırı .. Bu sahnede biraz görülüyor fakat uçağı hiç göstermedi ((:

• Altın yumruk istanbulda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ninja assasins dede var ve bayrak ile beraber el ile çizilmiş bir resim var çözebilenler gelsin.

Not: filmlerde işlenen kötü sahnelere ve konulara müteakip bayrağımızı bir koyuyorlar ve insanların bilinç altına türkleri terörist gibi göstermeye çalışıyorlar.Tamamen şahsi fikrim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muaz1984 -- 9 Ocak 2014; 22:37:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

Planes Animasyon filminde Türkiye çadırı .. Bu sahnede biraz görülüyor fakat uçağı hiç göstermedi ((:

hahah eyvallah kanka , tskler ekledigin icin :)

ilginc sahne

• Ninja Assasins de o sahne çamaşırhane sahnesi.. o çamaşırhane bir türke aitti galiba almanyada bir yer

@31Bobo
    ne demek dostum

ayrıca bir şey ilgimi çekti diğer ülkeler hep ingilizce şekilde yazılmışken Türkiye bildiğin dümdüz yazılmış o çok ilginç acaba animasyon ekibinde Türk biri mi vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 10 Ocak 2014; 15:10:57 >
  • Zombie ja Kummitusjuna-Zombi ve Hayalet Tren

Filmin son kısımları İstanbul'da geçiyor.
  • Usual Suspects'de de Türkler falan geçiyor.Macar çetesi Türkiye'ye gitmek için hareket edecekti falan diyor.Hatta Keyser Soze için Türk falan diyorlardı.

Gerçi yazılmıştır fakat 23 sayfaya tek tek bakamam ve yazılmama ihtimalini de göz önünde bulundurarak söyledim.
  • Person of Interest'in 3x13 bölümünden;

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga K.

Person of Interest'in 3x13 bölümünden;

haha ya ben yuklicekdim :(

• Super Ot filminde Türk Bayrağı vardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuya ne zaman girsem çok hoşuma gidiyor Cidden çok iyi konu.Paylaşım yapanlara teşekkürler
  • american dad 9.sezon bolum 6 yada 7 olmasi lazim. Ermeni cetesi cok kizgin, turk soykirimi onlari cok kizdirdi demisti roger.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.