Şimdi Ara

yabancı hayranlığının bu kadarı.. pes.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neye tepki verdiginizi anlamadim. Adam sanki Turkler araba yapamaz mi yazmis. Arabayi Almanlar`in yaptigini ozellikle vurgulamis o kadar.

Forumda sayfalarca Japon mu, Alman mi, Amerikan mi, Fransiz mi, Italyan mi tartismalari oldu. Herkes fikrini soyledi bir seyler savundu. Kimi Italyan arabasi cok iydiri dedi kimi Alman muhendisligi dedi vs. Eeee simdi bu durumda forumdaki bu mesajlari yazan yabanci hayrani mi? Bu milletleri ovmek icin mi konusuluyor. 7 serisi, S ve A8 karsilastirildiginda Alman tanklari caddelerde deniyor.

Ya da beklenti nedir woooww Megane Turkiye de uretiliyor en iyi araba bu denmesini mi bekliyorsunuz.

Bir de o zmaan otomobil bayilerinin hepsi vatan haini yani yabanci marka araba satiyorlar bir de utanmadan ovuyorlar satarken. Alman muhendisligi falan diyorlar. Cok kaliteli diyorlar. Ayip yani.

Not: Arkadasin arka plan ornegi de bence yerine cuk oturmus. Tamamen hakli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 26 Ağustos 2010; 2:05:45 >
  • quote:

doktor bayandan full saxo (Citroën )

• KONSULUNDA ÇİZİK YOK

• quote:

Orijinalden alıntı: berk984

Neye tepki verdiginizi anlamadim. Adam sanki Turkler araba yapamaz mi yazmis. Arabayi Almanlar`in yaptigini ozellikle vurgulamis o kadar.

Forumda sayfalarca Japon mu, Alman mi, Amerikan mi, Fransiz mi, Italyan mi tartismalari oldu. Herkes fikrini soyledi bir seyler savundu. Kimi Italyan arabasi cok iydiri dedi kimi Alman muhendisligi dedi vs. Eeee simdi bu durumda forumdaki bu mesajlari yazan yabanci hayrani mi? Bu milletleri ovmek icin mi konusuluyor. 7 serisi, S ve A8 karsilastirildiginda Alman tanklari caddelerde deniyor.

Ya da beklenti nedir woooww Megane Turkiye de uretiliyor en iyi araba bu denmesini mi bekliyorsunuz.

Bir de o zmaan otomobil bayilerinin hepsi vatan haini yani yabanci marka araba satiyorlar bir de utanmadan ovuyorlar satarken. Alman muhendisligi falan diyorlar. Cok kaliteli diyorlar. Ayip yani.

Not: Arkadasin arka plan ornegi de bence yerine cuk oturmus. Tamamen hakli.

Tabi!!!
    Körler sağırlar biribirini ağırlar!!!

şaka şaka!

• adam arabanın orijinalliğini vurgulamak istemiş.
    eğer özenti olsaydı ilanı 3 4 cümle ile bitirmez, paragraf paragraf yazardı
  • kesin kavga çıkacak
  • Araba benden yaşlı, ehh haliyle adam da haklı. O fosili satmak kolay mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper_Srt

Pardon ama hangi anadol'da otomatik vites varda adam onunla övünecek?

1971 yılında otosan Deri koltuklu, otm. vitesli; arka koltuk arasında kol dayaması bulunan; Ön koltukları 4 yönlü ayarlanabilen; gösterge panalinde el freni ikaz lambası bulunan Anadolu üretmiş ve tanıtmıştır.
    Bazı engellemeler ile aracın satışına izin verilmemiştir.

yabancı hayranlığının bu kadarı.. pes..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monomu -- 26 Ağustos 2010; 11:32:29 >

• Orijinalliği vurgulamak için yazmış daha Yabancı hayranlığını ararsan çok araştırma foruma biraz bakın o zaman alman hayranlığını görürsün :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

Araba benden yaşlı, ehh haliyle adam da haklı. O fosili satmak kolay mı?

bendende yaşlı valla ne yalan söyliyim ben bu arabayı almazdım zaten paslanmış kapı araları felan hiç sevmem eski audileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk307

quote:

1971 yılında otosan Deri koltuklu, otm. vitesli; arka koltuk arasında kol dayaması bulunan; Ön koltukları 4 yönlü ayarlanabilen; gösterge panalinde el freni ikaz lambası bulunan Anadolu üretmiş ve tanıtmıştır.

KATILIYORUM SANA +1

• Klasik Alman fanatikleri yine podyumda. İşte onları diğer marka hayranlarından ayıran en önemli özellik, Onlar fanatik! Ben japonları severim ama asla japon eli değmiş diye bir arabayı övmem bununla gurur duymam. Övene de gülerim. Nedendir bilmem bunları görünce aklıma hep ünlü Abdullah Cevdet geliyor
  • adam orjinalliğini vurgulamak istemiş adam Türkler kötü filanmı demiş orjinal demiş siz sanki aracınızı satarken orjinal demiyorsunuz kötümü benim arabam diyorsunuz sanki hem bu arada Türkiyede üretilen araçları ne kadar kolladığınız belli şimdi çıkıpta Türk arabasını koruyorsunuz renault fiat bütün Türkiyede üretiliyor siz onları koruyormusunuz yerden yere vuruyorsunuz işte sinyal kolu kötüymüş yok bilgi ekranı yeşilmiş vs . ama bi mercedes b bmwi opel vw olunca hepiniz iyi alman filan yada mazda veya toyota olunca iyi japon oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StevenGerrard -- 26 Ağustos 2010; 12:48:14 >
  • quote:

quote:

Tamam hemen gidip 2010 model bir anadol alıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: dj appıah

adam orjinalliğini vurgulamak istemiş adam Türkler kötü filanmı demiş orjinal demiş siz sanki aracınızı satarken orjinal demiyorsunuz kötümü benim arabam diyorsunuz sanki hem bu arada Türkiyede üretilen araçları ne kadar kolladığınız belli şimdi çıkıpta Türk arabasını koruyorsunuz renault fiat bütün Türkiyede üretiliyor siz onları koruyormusunuz yerden yere vuruyorsunuz işte sinyal kolu kötüymüş yok bilgi ekranı yeşilmiş vs . ama bi mercedes b bmwi opel vw olunca hepiniz iyi alman filan yada mazda veya toyota olunca iyi japon oluyor

türkiyede üretilen araçlar türk arabası mı?????????????????????
  • İlanda eksiklik var şöyle olmalıydı!!!

ETİKETLERİ GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ ALMANLARIN EL İZLERİ ÜZERİNDE ALMAN ARABASI ALIYORSUNUZ BEGEFENDİ!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platinium

parmak izleri muhtemelen bir gurbetçi türk'e aittir.

Alper_Srt kardeş bu memlekette anadol satılmasın diye zamanının çok ötesinde fiber kaportayla yapılan aracı ''o arabayı eşşekler yiyiyor'' diye aşşağılayan senin gibilerin zihniyeti hüküm sürdükçe hiç birşey değişmeyecek. ilan sahibinden farkın yok inan.

Ne yani benim yüzümden mi o araba fiber yapıldı.
  • Adam çok hafif abartmış.Kötü bir anlam çıkarmadım.Abartsaydı daha fazla bilgilendirme mesajı yazardı diye düşnüyorum.
  • quote:

quote:

Yaşanan bu duruma biz argoda kapak diyoruz.

• o değil de fiyatı çok istemiş be.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.