Şimdi Ara

Yabanci Kaleci SUBASIC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene yeni kaleci alacaklar mecburen.
    Monaco`da oynayan ve dunku macta fena performans gostermeyen Hirvat kaleci Subasic alinabilir.
    33 yasinda oldugu icin 2 yada 3 senelik bir sozlesme ile takima kazandirilabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mbappe var o da baya iyi oynadı alsak bikaç sene sonra astronomik fiyata gider
    modrici de beğendim, ortasahaya da onu düşünüyorum
  • Hortekizde Reinaldo diye bi cocuk var, ispanyaya 3 gol attı. O da alınabilir. Real Mardin de oynuyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simaykili alin daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milan'da bi tane genç yetenek var adı Donnarumma. Yaşı çok genç Milan ceza yemişken bu çocuğu kapmalıyız.

• Piyasa değeri 4.5 milyon ne mbappeyle kıyaslıyorsunuz

Ama bırakmazlar o paraya

• Hem o hem Casper Schmeichel çok iyi kaleciler ama almak bu şartlarda zor. Hem Fener'e yabancı kaleci kabul edemiyorum, bizim takım belki de son 30 senedir milli takıma kaleci verir..Yaşar, Engin İpekoğlu, Rüştü, Volkan, Serkan Kırıntılı, Volkan Babacan vs..Ben kaleci mevkisine dünya çapında başarılı kaleciler bulunabileceğine eminim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • berke geçsin 25+ adam alınmamalı bu saatten sonra.. wilshere olsa 30+ dan sonra kimseyi almamalıyız
  • 2 penaltı kurtardı konusu neden açılmadı diyordum ben de alınsın diye ama açılmış gözden kaçırmışım

• 2 penaltı kurtardı konusu neden açılmadı diyordum ben de alınsın diye ama açılmış gözden kaçırmışım

• Leş gibi kaleci
  • Kasper bile 31 yaşına gelmiş vay be, ne çabuk geçiyor zaman.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.