Hem bebek gibi hem de istediğim her şeyi yapmaya hazır < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Notorious II -- 2 Temmuz 2022; 18:6:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yabancı kızlar varken Türk'ü napayım (SS'li)
-
-
Nerde lütfen yerini söyleyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru tespit.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vietnamlı kızlar 👌
-
İnsan gibi insan işte. bizimkiler öyle mi. sırf ego ve kapris kkkkkk
-
Kesinlikle hocam. Mis gibi. Bizimkiler maşallah 80 kilo 1.40 boyuyla 1.90 altına bakmıyor.
Yine de Asyalılara karşı uyanık olmak gerek.
O dediğin Tayland için sıkıntı hocam benimki tay değil Oranın ladyboyları maşallah adam gibi
nerden buldun bunu
-
nereden buluyorsun hocam bunlari vietnamda mi yasiyorsun
Yakışıklı bir erkek profili aç, sonra arkadaşım senden hoşlanıyor sana numarasını atayım de, kız yazsın. Oradan yürü Bu yöntemle onlarca taş gibi kızlarla birlikte oldum. Tip 10/6
Dating sitelerinden hocam. Tinder, badoo, okcupid vs.
hocam internetten vietnamlilarla konusup ne yapayim kiz yanina geliyor mu turkiyeye o onemli
Bizdekilerin beklentisi daha çok manken gibi çocukla çıkayım, parası vs olsun genelde daha çok tipe tapıyorlar. En son yazdığım Türk bile aynısı diğerinin bir benzeri sadece boyu farklı demiştim. Rusa yazmaya bayılırım kıza 1 hafta yazmadım diye ne trip atar ne de söylenir sadece nasılsın,kendini iyi hissediyor musun vs dediğini hatırlarım uzun süre konuşmadığımızda.
Tr kızı ise sadece erkeğin hayatındaki tek kızın o olması gibi garip istekleri olur. Sınıftan örnek vereyim hoşlandığım kız sınıftaki yakın arkadaşım ve akrabam kız ile konuştuğumu görünce nedense bir duraksıyor sinirleniyor. Bir rusa bakıyorum bir de buna biz rusla istediğimiz şekilde keyfimize bakıyoruz konuşuyoruz, takılıyoruz,tr kızı ise sanki sevgi değilde başka bir şey vadetmişiz gibi saçma düşüncelere gidiyor.
Bende bunu anlamıyorum,önce kendine bak istersen! Tamam ikinizde (-mizde) ne kral ne de kraliçeyiz kendini bu kadar el üstünde tutman, tutulman, cinsiyetin yüzünden toplum içinde de kendini üst düzey bir bireymişçesine bulundurman çok saçma. Eklemek istediğim bir diğer şey ise kesinlikle tr kızına güvenilmeyeceği, sizden daha yakışıklısını bulduğu anda veya daha uzunu bile olabilir ( bu gözler ne gördü) hemen ona gidiyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toporov -- 2 Temmuz 2022; 19:0:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hayır ben oraya gidiyorum her yıl düzenli.
Endonezyalı sanırım. Çöp
-
Türklerden genel olarak uzak durmak gerekiyor hem erkek hem dişi Bizim kültürümüz yoz.
Doğu Avrupa ve Rusya = Çöp
-
Zevkler ve renkler. Vietnamlı, Endonezyalı değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- yüz felci geçirenlerin yorumları
- bbe ne demek
- keday xr 50 mg kullananlar yorumları
- tinder konum değiştirme
- anne kızlık soyadı öğrenme
- dünyanın en büyük vinci
- çay emojisi
- prompt mühendisliği nedir
- 5g nedir zararları
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X