Şimdi Ara

yabancı kuralı hakkında fanatikte okuduğum haber. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Surpentor

Başbakan Binali Yıldırım’ın da geçtiğimiz günlerde, "Evet ben de böyle düşünüyorum. Milli takımlara mutlaka Türkleri katmak gerekiyor. Kendi kaynağımızı ikinci plana atıyoruz. Maç seyretmeye oturuyoruz, hanım 3 dakika sonra “Değiştir kanalı, bunların arasında hiçbir Türk ismi yok, başkasının maçından bize ne” diyor. Böyle taşıma suyuyla değirmen dönmez. Kendi çocuklarımızı yetiştireceğiz. Dünya yıldızı yapacağız. Dünya kadar para veriyoruz bunlara... Bunun adı 'Desinler ki ağanın fesi var!" Sözleriyle eleştirdiği konuyla ilgili Hırvatistan maçından sonra toplanacak olan federasyon yetkilileri, bir konsorsiyum oluşturacak.

Galatasaray'ın önünün kesildiği yok.

Gs kadrosundan kimi çıkartıp ilk 11 icin yazarsin turk olarak? Örnek beklere caner ismail mi yoksa stoperlere serdar ahmet mi? Forvete cenk mi?

Bırakın bu işleri. Suan sizde ayni durumdasınız. Uc buyukler icin 33 kisilik bir kadro cikar desem yurt dışı yurtiçi max 11 kişi çıkıyor.

Gk volkan babacan

Defans mehmet topal ( defansif orta saha) ömer toprak

Bekler ??

Orta saha ??

Amc hakan emre mor

Aml cengiz

Amr ?

Forvet enes ünal

Bak bakalim kac kişi çıktı. Kanata arda felan deme adamin tek derdi para olmuş. Beklere kimseyi yazamiyorsun.

Ligteki yabancilardan toplama takim kursan ilk sezon sampiyon ikinci sezon clde ceyrek oynarsın. Kalite farkina bak. Birde bu kadroda gsden yazilacak oyuncu sayisina bak.

Mariano, fegouli(yanlis yazmış olabilirim), gomis, muslera, maicon, fernando, ndiaye, belhanda bu yediliden en az 4 tanesi ilk 11 oynar.

Şimdi bunu birde gsnin ilk 11den çıkartıp yerine turkleri kiy sonuç ne olacak? Geçen sena benzer bir sezon olacak. Cunku kalite belli. Hic bir takim son 15 yıldır arayi açamıyor. Surekli bir operasyon var. Fb zicolu dönemde, biz 2014sonrasi, bjk bu sezon zor şartlarda olabilirse sampiyon olacak. 1996-2000 sezonlari arası bir sezon kimse beklemesin.

Biz rivayi sattik, sinirda kalkti hop tekrar bu konular konusulmaya başlandı. Bumun bir operasyon olduğu cok açık ama kime karşı o belli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben yabancı sınırlamasına karşı değilim.
    Abuk subuk yerli oyuncular oynayacağına yabancı oynasın.
  • Bu tarz islerde planlamalar uzun soluklu olmali. Bir baksinlar bakalim ingilterede kurallar kac senedir degismiyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korkmayın yabancı sınırı mı kaldı ülkede istiklal marşını bilmeyen 3 milyon suriyeli var.Bana milliyetçi ayakları yapmasınlar.Yabancı sınırını tüpçü getirmeye kalkarsa bile beinsport izin vermez.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.