Şimdi Ara

Yabancı sınırı 5+3 olarak belirlendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
4
Favori
8.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakan,Ömer,İnler,Olcan için varımızı yoğumuzu ortaya koymamız lazım artık. Töre'ye de sulanabiliriz.
  • Yabancı sınırlaması yanlış ama bu karar doğrylu.Yeni sezona 3 ay kala yabancı sınırı değiştirilmez.Beşiktaş ben planımı buna göre yaptım diyor ki haklı zaten.Galatasaray ve Fenerbahçe bunun kaldırılmasını istiyorsa şimdiden çalışmaya başlamalı 1-2 ay içinde yeni kural belli olmalıdır.Bu dediğim 2015-2016 sezonu için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakan farz oldu

• Kaleciyi turklestirmek farz oldu

• Hajrovic Türk statüsüne geçse iyi olur.
  • Yönetim töreyi alarak tepkiyi koyması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Mevcut kadroda daha iyisi yapılamaz sanırım.

Yabancı sınırı 5+3 olarak belirlendi

Sabri-Olcan değişimi güzel olur diyorum . Reyis veya Veysel ikisinden biri sağbek oynasa benim için fark etmez. Bu arada madem böyle bir durum var Niasse'yi alalım yedek forvet olarak . Hem kenarda durarak kapris yapmaz hem de bakarsınız yeni bi yıldız sunarız piyasaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

dandik uygulama artık Türk oyuncu oyunda berbatta oynasa yedekten 3 tane yabancı girer herhalde ki büyük ihtimalle hücumcular yabancı olur bu sistemde.

Hücumcularını yapancı yapan takım yaşadı Fenerbahçe gibi Beşiktaş'ın işine gelmez bu sistem.

Arkadaş bu nasıl sacma mantıktır.
    Futbol sadece hucumdan mı ibaret ?
  • Bizim yabancı forvet de hayal oldu, Burak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

tüpçüden bjk ye bir kıyak daha

önceden fenereydi şimdi bjkye mi oldu
  • Hatake Kakashi kullanıcısına yanıt
    Olabilir mantıklı. Ben zaten elimizdeki kadro için yaptım. Transferlerle şekillenir kadro. Ama transfersiz en mantıklı olan kadro bu gibi duruyor.

Bu arada eksileyen çok bilmiş arkadaşlar mevcut kadro içinde daha iyi kadro seçeneğini sunarsanız sevinirim. Engin bilgilerinizden de yararlanırız. Ha ben çoğunuzun derdinin kadrodan çok Burak'ın oynaması olduğunu biliyorum orası ayrı.
  • Sınır yanlış ama serbest bırakılırsa iyi oyuncuların alınacağına inanmıyorum. Hajrovic, Krasic, Kadlec , Dany, Jones gibi adamlar doldurulur takımlara . Bazı arkadaşlar sınır bırakılırsa Agüero vs. gelecek gibi konuştukları için yazdım bunları .

Şahsi düşüncem 6+2 daha iyi olurdu
  • an itibariyle türk futbolunu kendim için bitiriyorum. daha ne maç izlerim ne maç takip ederim ne transfer haberi kovalarım. arap ligi izlerim ama türk ligini daha izlemem
  • Hahahaha seneye 18 puan farkla şampiyon oluruz boşa izlemeyin ligi.

• Gündemden istifade araya sıkıştırdılar bunu da..

Dünya kupasına az bir süre kalmışken kupanın da en büyük favorisi olduk.

Ha, katılmıyorduk değil mi? Hep bu yabancılar yüzünden. Fırsat vermediler bakilere, neciplere..
  • Teşekkürler "Türk Futbol'unun Patron'u" (!)
  • bu karar sadece fenere yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Mevcut kadroda daha iyisi yapılamaz sanırım.

Tüm umutlarımız Koray'ın performansındaysa vay halimize. Ayrıca Semih'in geleceği sağ bek olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tedoa

quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

dandik uygulama artık Türk oyuncu oyunda berbatta oynasa yedekten 3 tane yabancı girer herhalde ki büyük ihtimalle hücumcular yabancı olur bu sistemde.

Hücumcularını yapancı yapan takım yaşadı Fenerbahçe gibi Beşiktaş'ın işine gelmez bu sistem.

Arkadaş bu nasıl sacma mantıktır.
    Futbol sadece hucumdan mı ibaret ?

asıl senin yaptığın saçma bir mantık yada hiç futbol maçı izlemiyorsun

bir takımın ben defans oyuncusunu hiç değiştirdiğini görmedim sen gördüysen söyle

genelde her zaman ofans oyuncuları yada orta saha oyuncuları değiştirilir.

• galatasarayın muslerayı gönderip onuru alması lazım ayrıca olcanda alınsa çok iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.