Şimdi Ara

Yabancı sınırı 5+3 olarak belirlendi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
4
Favori
8.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kakà

Sınır yanlış ama serbest bırakılırsa iyi oyuncuların alınacağına inanmıyorum. Hajrovic, Krasic, Kadlec , Dany, Jones gibi adamlar doldurulur takımlara . Bazı arkadaşlar sınır bırakılırsa Agüero vs. gelecek gibi konuştukları için yazdım bunları .

Şahsi düşüncem 6+2 daha iyi olurdu

hajrovic krasic kadlec turk oyunculardan kat kat iyi. sacma sapan turk oyunculari dolduruyorsun da ne oluyor. bir bak bakalim fb gsnin turk oyuncularia. yabanci siniri olmasa hangisi girebilir ilk 18e. millet kadroda agueroyu falaj gormek istedigi icin mi sinir kalksin diyoe saniyorsun sen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yildirimdemiroren gitmeden Turk futbolu kalitesiz liglerin basinda gelmeye devam eder. Avrupa birligi kurali gelirse ben gorecem o besiktasin planlamasini adamlar bildigin mahallede top benim deyip oyunu bozan cocuk gibiler

• Cok merak ediyorum , bu karar alınırken teknik direktör oldugu zaman her fırsatta Tff'ye sallayan fatih terim'in simdi niye sesi cıkmıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Petyr Baelish

Hakan,Ömer,İnler,Olcan için varımızı yoğumuzu ortaya koymamız lazım artık. Töre'ye de sulanabiliriz.

Töreme sulanma sakın
  • Bjk nin yerlilerini alicaksin inadina sonrada al sana yabanci kurali diceksin ben olsam ilk transfer gokhan toreyi inadina alirim 7.5 verip etik metik dinlemem

• quote:

Orijinalden alıntı: V For Wendetta

Valla rakipler çok sevinmesin Aysal'ı zerre tanıyorsa. Bakarsın çok önemli yerli isimlere imza attırır. Ki öyle olması muhtemel bu kadronun olduğu gibi kalacağını mı sanıyorsunuz...

kim mesela hocam örnek verebilirmisin.
  • Federasyona laf eden insanlar zamaninda niye sesi cikmadi galatasaray'in? Yumurta kapiya gelince mi laf etceginiz tuttu. Bu kararin uygulanacagi sezon basindan beri belliydi kurallara uyan kulup oldugumuz icin suclu olduk hadi allah askina gecin bunlari.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu acili gunlerde getir kurali oh mis.

Saka gibi , neye yorum yapacaksin..

• quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

karar alınırken klüplere sorulmuyor mu?
    Mesela oy birliği yapılmıyor mu?

Hayır. İşine geldiğinde oy çokluğu ile karar alıyor TFF, işine gelmediği zaman oy birliği istiyor. Yıldırım Demirören'in Türk Furboluna hizmet ettiğini savunacak tek bir kişi bile yoktur ancak, alınan kararların kimleri memnun ettiği de ortada.

Bu sınırlama ile Avrupa'da hiçbirşey yapamaz Türk takımları. Ligde ise en az vasat maç çıkaran şampiyon olur.
  • Beşiktaş sayesinde Türk futbolu bir adım daha geriye gelecek. Sanırım Beşiktaşın psikolojisi şu " Ben batıyorsam, başkalarının da paçasından tutup, o bataklıga çekeyim. "

• Bu tarz kararlar hiçbir takım için olumlu haber olmamalı bence, kısıtlamalarla ancak kalitesiz Süper Lig'de boy gösterir dururuz. Avrupa'da nal toplamaya devam ne yazık ki.
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    alınan 5+3 kararı 3 yıllık
  • Aykan19o3 A kullanıcısına yanıt
    3 aydır papağan gibi başka sözünüz yokmu sizin
  • 5+3+0 ne kadar süre geçerli? sadece bu sene mi yoksa daha uzun bir süre mi?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: rhombeus

Bjk nin yerlilerini alicaksin inadina sonrada al sana yabanci kurali diceksin ben olsam ilk transfer gokhan toreyi inadina alirim 7.5 verip etik metik dinlemem

Gökhan'ı nasıl alacaksın Beşiktaş izin vermeden ?
    sen karıştırıyorsun sanırım opsiyon Beşiktaş'ta.
    yerlileri alma konusunda da biraz zor bu işler
  • quote:

Bjk nin yerlilerini alicaksin inadina sonrada al sana yabanci kurali diceksin ben olsam ilk transfer gokhan toreyi inadina alirim 7.5 verip etik metik dinlemem

dur hemen başkana haber vereyim de depoya kilitlesin bizim topçuları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar_ressam

quote:

Bjk gokhani 3 4 e kapatmaya calisiyo gs in teklifi suan daha iyi opsiyon mopsiyon o isler hikaye avutmayin kendinizi

• quote:

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

Galatasaray olarak ligden çekilmemiz ve tüm restleri çekmemiz lazım.Avrupayı örnek alacağımız yerde saçmasapan karar veriyor tff.

vallahi ya fbde bizimle olsa aslında sınırsız yaparlar 2güne

bu ne abi deli oldum aksam aksam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar_ressam

quote:

Bjk gokhani 3 4 e kapatmaya calisiyo gs in teklifi suan daha iyi opsiyon mopsiyon o isler hikaye avutmayin kendinizi

avutan belli ;)
    yok onu alırız yok bunu alırız
    Trabzonspor mu sandınız ? alırız alırız aldıklarınız ortada birisi serdar özkan birisi gökhan zan

• quote:

Orijinalden alıntı: Hazardous

5+3 mü 5+3+0 mı

Aynı şey değil mi yazdığın zaten? :) 8 tane yabancı hakkı var toplamda.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.