Şimdi Ara

Yabancı sınırı 5+3 olarak belirlendi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
4
Favori
8.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaşlılar niye olumlu karşılıyor ki bu kararı? Kaleci Tolga dışında istikrarlı yerli oyuncusu kim Beşiktaş'ın? Hangi biri Beşiktaşı şampiyon yapabilir? Gökhan Töre mi? Oguzhan mı? Bu adamlarla ancak 5te5 yaparak lige başlarsınız sonra dağılırlar.

Bu karar bildiğin Fenerbahçe için kabul edildi. Zaten Weboyu yedek tutup 5 yabancıyla çıkıyorlar. Şimdi Webonun yanına iki yabancı daha koyabilecekler.

Galatasaraya gelirsek, Muslera hakkında bir şeyler düşünmek lazım. Kaldığı takdirde banko oynayacagi için 4 yabancı hakkımız kalıyor. Sneijder, Melo ve Tellesi banko görüyorum ben. O zaman 1 yabancı hakkı kalıyor geriye onu da hücumdan yana kullanırsak defans Telles dışında full yerli olmak zorunda. Chedjouyu yedeğe koysak oyuna alamayız Telles ile mi değiştirecez :) Nereden baksak bizim için olumsuz görünüyor bu mevzu.

yedekteki yabancılardan biri santrafor olsa, oyuna sokabilmek için yine yabancı çıkarmamız gerekecek. Çünk7 santrafor Burak olacak. Bu karar çok kötü bizim için çok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Orijinalden alıntı: Hazardous

5+3 mü 5+3+0 mı

Aynı şey değil mi yazdığın zaten? :) 8 tane yabancı hakkı var toplamda.

Kaç yabancı oyuncuyla sözleşme imzalayacağımıza karışmak gibi bir saçmalık yapmışlar mı diye sormak istemiştim. Beklenir çünkü bunlardan

• lan ne istiyonuz olm işte istediğiniz olmadı mı siz dediniz 6+2 biz dedik 5+3 ne farkediyor?? size göre 6+2 de bjk avrupa şampiyonu 5+3te ön elemede arsenal geliyor 50 gol yiyoruz falan bi hayal dünyası bi şey.. hadi alın dünya yıldızlarını da gözümüz futbolcu görsün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Borderliné

quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

quote:

quote:

Bizim açımızdan güzel Fb Gs için kötü oldu neden bizim güzel oldu diyorum vizyonsuz başkan ile kronik üçüncü olduğumuz için

Diğer başkanlarla hep Birinciliğe oynuyordunuz zaten

Y.D sil. Serdar Bilgili,SÜLEYMAN SEBA

Serdar bilgili 1 kere şampiyon yaptı diye bumudur yani ? SÜLEYMAN SEBA ne abi ? kuruluşa döndün resmen. Gerçi o da 1951 de sadece 1 kere şampiyon yapmış

hiç güleceğim yoktu saolasın,

http://lmgtfy.com/?q=s%C3%BCleyman+seba+be%C5%9Fikta%C5%9F+%C5%9Fampiyonluk+kupa

• Ya bari avrupa'da oynayacak olan takımlara belli bir tolerans saglansa.
    Al işte bizim takım (sivas) uefaya gidecek takımın daha kaliteli olması için yabancı oyuncu lazım ama tupcu yabancı sinirini arttımak varken azaltiyor.

O zaman başari nah gelir !!!

Türklerden bi halt olmuyor işte,olmuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: KanYeE

Ulan bu kurala inat koyucan kaleci Eray'ı ilk 11'e, ikinci dakikada değiştiricen Muslera'yla.

var ya bu kurala inat her maç hükmen yenilecen gör bakalım o zaman ne oluyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bizim açımızdan güzel Fb Gs için kötü oldu neden bizim güzel oldu diyorum vizyonsuz başkan ile kronik üçüncü olduğumuz için

Diğer başkanlarla hep Birinciliğe oynuyordunuz zaten

Y.D sil. Serdar Bilgili,SÜLEYMAN SEBA

Serdar bilgili 1 kere şampiyon yaptı diye bumudur yani ? SÜLEYMAN SEBA ne abi ? kuruluşa döndün resmen. Gerçi o da 1951 de sadece 1 kere şampiyon yapmış

Yılın Faili oldun

Futbolculuguna bakmışım 16 yılda 5 şampiyonluk. Yav neyse ne Beşiktaş her zaman 3.lüğe oynayacak kulüp. Galatasaray ve Fenerbahce kotu olmadıgı sürece beşiktaş ancak 3. olur

• Anlamadığım şey her sene neden bu kurallarda güncellemeye gidiyorlar!

• Aslında kontenjan olayı bizim için olması gereken bir olay. Ancak 5 yabancı gerçekten az. Yine de yedekte yabancı bulundurabilecek olmak iyi gelişme. Bu sezon Fenerbahçe yedek forvetsizlik sorunu çekmişti. Mevlüt bu yüzden önemli transferdi, şimdi Webo ile devam edilebilir.

Aslında kaleciler yerli olacak, diğer 10 oyuncuda 5 yabancı uygulanacak. Bu bir kural olmasa bile, bu şekilde bir uygulama oldukça faydalı olur. Kaleciler maç oynayarak gelişiyor. Oyunculardaki mental özellikler yeterli değil gelişmeye. Türk futbolcusu maalesef böyle. Gelişim açısından kaleciler daha şanslı. Almanya'da genelde yerli kaleciler oynar mesela, her zaman iyi kaleciler çıkar Almanlardan.
  • Esasında 5 yabancı sayı olarak yeterli. Ama eski Türk oyuncu kalitesi ve zenginliği yok ligimizde. Biz uefa yı alırken Anadolu takımlarından alınıp direk takıma koyulabilecek bir dolu adam sayardık. Şimdi bir elin parmaklarını geçmiyor. Erkan Zengin, Olcan Adın, Jimmy Durmaz. Başka? Muslera gitse mesela kimi alabiliriz? Onur iyi ama Trabzon verir mi? Başka var mı? Sinan Bolat gelir gelse, o da ne kadar yeterli olur? Burak'ın yanına ikinci golcü kimi alabilirsin? Gurbetçilerin iyi olanları zaten bu lige gelmiyor, ancak Barış Özbek gibileri geliyor. Hayırlısı bakalım, çare altyapı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Aslında kontenjan olayı bizim için olması gereken bir olay. Ancak 5 yabancı gerçekten az. Yine de yedekte yabancı bulundurabilecek olmak iyi gelişme. Bu sezon Fenerbahçe yedek forvetsizlik sorunu çekmişti. Mevlüt bu yüzden önemli transferdi, şimdi Webo ile devam edilebilir.

Aslında kaleciler yerli olacak, diğer 10 oyuncuda 5 yabancı uygulanacak. Bu bir kural olmasa bile, bu şekilde bir uygulama oldukça faydalı olur. Kaleciler maç oynayarak gelişiyor. Oyunculardaki mental özellikler yeterli değil gelişmeye. Türk futbolcusu maalesef böyle. Gelişim açısından kaleciler daha şanslı. Almanya'da genelde yerli kaleciler oynar mesela, her zaman iyi kaleciler çıkar Almanlardan.

Ligde herkes kendisini düşünüyor. Ancak olay Avrupa'ya gelince herkes neyin önemli olduğunu anlıyor. Ben bu yabancı sınırlamasını savunan insanların futboldan gram çaktığını düşünmüyorum arkadaşlar. Artık bu yorumum üstüne bana kızarmısınız alınırmısınız bilmem ama benim düşüncem böyle. Avrupada başarı istiyorsanız yabancı sınırı kalkacak avrupadaki büyük kulüplerle eşit şartlar sağlanacak her ne kadar maddi açıdan zayıf olsakda onlara göre.

• quote:

Ulan bu kurala inat koyucan kaleci Eray'ı ilk 11'e, ikinci dakikada değiştiricen Muslera'yla.

Adam TFF'nin bug ını arıyor ya la.
  • 5 yabanci bencede az en az direk 6+2 fln olmaliydi bu karar besiktasida sahlandirmaz ama soyle bi gercek var yabanci sinirini direk 8 yapsan bile gs nin 55 tane yabancisi var yine sorun cikar.

ben 2 tarafada cikarlarina gore hak veriyorum ama gs nin bu kdr asiri yabanci almasinin sebebini kim aciklayabilir ? hadi 5 olmadi da 6 oldu. E sen 75 tane yabanci almissin birine besiktasa digerini antebe tatile yollamissin caresizlikten. 6 olsa gs cok mu hazirlanmis bu kurala gore ? geciniz cok buyuk hata yapti gs bunu kabul etmek lazim. transfer yapmaya ugrasmak yerine elinden cikarmaya ugrascak simdi butun yaz.
  • Kalkmali bence yabanci sınırlandırılması.

• quote:

Orijinalden alıntı: DıYaMo

quote:

Adam TFF'nin bug ını arıyor ya la.

Oyun içerisinde 5+ olabiliyor sanmıştım.

• Beyler buldum. Demirörenin cocugunu kaciralim tehdit edip fidye isteyelim bide bu sınırı halletsin

• biz de fenerbahçe gibi çirkeflik yapıp ligden çekilme tehdidinde mi bulunsak?
  • Silver Eagle kullanıcısına yanıt
    ne plan yapmış allah aşkına yaa :) geyik geyik laflar.
  • Gsliler oyun parkına çevirmiş forumu

• bizim yönetimin bir bildiği vardır.. geçen sezon başında malum alper için 7 milyon ödememeyi seçmişler hiç transfer yapmamışlardı.. bir bildikleri vadrı çünkü... terimi göndermek.. o bildikleri olduktan sonra yapmışlardı transferleri yine bir bildikleri vardır..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.