Şimdi Ara

Yabancı sınırı 5+3 olarak belirlendi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
4
Favori
8.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • edirne den ötesini göremeyen ve başarılı olamayan, anasının liginde oynayan takımlar için güzel haber.
  • Beşiktaşa laf atıp tutanlar var onları saygıyla anıyorum
  • Boşuna heveslenmesin kimse 5+3+0 olmayacak kesinlikle.. en az 6 olur, +sını bilmem.
  • Seneye tekrar şampiyonuz hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetti be

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler Sayın Demirören.
  • thelmessos kullanıcısına yanıt
    Federasyon kimlere hizmet ediyor biliyoruz derken, Beşiktaş' kastetmediğine inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

ne plan yapmış allah aşkına yaa :) geyik geyik laflar.

Tolga,Serdar,Gökhan,Olcay,Oğuzhan,Kerim'i aldılar.Ki almasalar bile bir şey farketmez bunu deme hakkına sahipler.Galatasaray bunun değişmesini istiyorsa 1 sene önceden çalışmaya başlamalı.

• 6+0 dan iyidir.

• Maksimum 8 yabancıyla sözleşme imzalanacak diye biliyorum.
  • Baştan aşagı sacma yahu paçadan akıyor rezillik

• YD denilen güdümlü füze derhal protesto etmeli kulupler ligden çekilsin bukadar basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

Yabancı sınırlaması yanlış ama bu karar doğrylu.Yeni sezona 3 ay kala yabancı sınırı değiştirilmez.Beşiktaş ben planımı buna göre yaptım diyor ki haklı zaten.Galatasaray ve Fenerbahçe bunun kaldırılmasını istiyorsa şimdiden çalışmaya başlamalı 1-2 ay içinde yeni kural belli olmalıdır.Bu dediğim 2015-2016 sezonu için

2015-2016 sezonu sınırsız yabancı olacak desek ona da maydanoz olacak Beşiktaş.
  • 5+0+3 ya da 6+2 tam olarak ne anlama geliyor arkadaşlar? İlk rakam sahaya çıkabilecek yabancı sayısını diğer rakam da yedek olarak alınabilecek yabancı sayısını mı ifade ediyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puredistance

5+0+3 ya da 6+2 tam olarak ne anlama geliyor arkadaşlar? İlk rakam sahaya çıkabilecek yabancı sayısını diğer rakam da yedek olarak alınabilecek yabancı sayısını mı ifade ediyor?

11'de oynatabileceğin yabancı sayısı+yedekte oturtabileceğin yabancı sayısı+tribünde oturtabileceğin yabancı sayısı

5+3 = 5 oyuncu 11'de, 3 oyuncu yedekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

Yabancı sınırlaması yanlış ama bu karar doğrylu.Yeni sezona 3 ay kala yabancı sınırı değiştirilmez.Beşiktaş ben planımı buna göre yaptım diyor ki haklı zaten.Galatasaray ve Fenerbahçe bunun kaldırılmasını istiyorsa şimdiden çalışmaya başlamalı 1-2 ay içinde yeni kural belli olmalıdır.Bu dediğim 2015-2016 sezonu için

3 ayı falan geç, Fenerbahçe'de Appiah sakatlandığı için devre arasında bile yabancı sınırlaması değişti de 6+1'den 6+2'ye çıktı. Birbirimizi kandırmayalım.
  • Son yıllarda anadolu kulüplerinden farkı kalmayan Bjk nin sözüne bakılması saçmalıktan başka bir şey değil.

• muslera el mahkum satilacak, onur da kotu bi kaleci degil bu saatten sonra ekonomi falan dusunmemek lazim cunku eger gerekli transferler yapilmazsa yapildigi haldekinden daha fazla zarar edecegimiz gercegi var.

------------onur
    Tarik--semih--hakan--telles(durumuna gore koray)
    ------selcuk--Melo
    tore----Sneijder----bruma
    -----------Torres

hucum hatti guclu olmali

muslera 15

onur 15
    tarik 8-10
    torres 10-15

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Son yıllarda anadolu kulüplerinden farkı kalmayan Bjk nin sözüne bakılması saçmalıktan başka bir şey değil.

Demek galatasaray'ın da anadolu takımlarından pek farkı kalmamış ki beşiktaş'ınancak 1 puan önünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piece de Resistance

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Son yıllarda anadolu kulüplerinden farkı kalmayan Bjk nin sözüne bakılması saçmalıktan başka bir şey değil.

Demek galatasaray'ın da anadolu takımlarından pek farkı kalmamış ki beşiktaş'ınancak 1 puan önünde

Şl'de Juventus gibi bir takımı eledi, 2-3 senede bir şampiyon olma başarısı gösteriyor. Kadro-Teknik Direktör bakımından ligimizin en tanınmış takımı.

Bjk bunlardan hangisi başardı ya da başarabilir?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.