Şimdi Ara

Yabancı sınırı gelirse kadrolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim ffp yediğimiz zamanda sinirsiz yabanci olması buyuk bir şok oldu. bu sezon sinir gelse rakiplere şok olur. ne dersiniz. bizi çok frenlediler 2006, 2011. intikam günü?

muslera
    tarik ahmet maicon yasin
    selcuk fernando
    feguli belhanda sinan
    gomis

volkan
    isla neto skrtel ismail
    topal ekici
    alper culyano valbuena
    soldado

tolga
    gg pepe tosic caner
    atiba oguzhan
    quaresma talisca babel
    cenk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• haberde sinir gelme karari alinsa bile bu yil devreye sokulmayacak deniyor. su an yabanci sinirinin gelmesi bize yarar o yuzden isterim gelmesini. biz mi kurtaracagiz turk futbolunu

• gs onca transfer yaptı,çöp yerlilerden kurtuldu mükafatını da aldı. bir sürü borca girdi,yapılanma yaptı. bjk yıllardır bir yapılanma içinde o da meyvelerini topladı,çok uğraştılar. şimdi yabancı sınırı getirmek analarına sövmek gibi bir şey olur.önce sınırı kaldır sonra tekrar sınır getir,dalga mı geçiyorsun sen adamla?

fb çeyrek finale çıktığında alex,deivid,lugano olmasa çıkabilir miydi? niye bjk sosa-gomezle anıldı hep. gsde niye hep hagi,popescu,sneijder,muslera konuşuldu, fbde niye alex?

sorun yabancı sınırında değil, altyapıya yatırım yapmamamızda. yerlilerin hedefini küçük tutmasında, tembelliğinde. ozan hıyarını 11de oynatırsan göbeğini sallaya sallaya dalga geçer seninle ama yerine adam akıllı yabancı oynatırsan daha çok çalışıp incecik olmaya çalışır.

gs bir sürü sağ bek aldı ama sabri hiç pes etmedi hep de kendisi oynadı. sen yabancı sınırını kaldırırsan yine yerliler çeteleşip yabancı oyuncuyu kaçırırlar takımdan. ben yabancı sınırına karşıyım

• Louise Attaque kullanıcısına yanıt
    şike yapti falan yazmissin bi de hayal alemi diyorsun. bu şike yalanlarını yazanlar genelde o hayal aleminde yasayanlar. tabii adam şikeye gerçek derse frenleme falan görmez. sasilacak durum yok

• Aziz yıldırım başkan olarak kaldığı müddetçe fenerden bir halt olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

şike yapti falan yazmissin bi de hayal alemi diyorsun. bu şike yalanlarını yazanlar genelde o hayal aleminde yasayanlar. tabii adam şikeye gerçek derse frenleme falan görmez. sasilacak durum yok

Doğru, inşaat işçili, tarlalı o telefon görüşmelerini yapan, mahkemede kendisine sorulduğunda da ''görüşmeleri ben yaptım'' diyen Galatasaray başkanıydı zaten. Şike yok, Fenerbahçe süperdi falan filan. Bu yalanlara kendini inandırmaya devam et.

Bak 2 sene önce Manchester'ın çöplerine para yığan başkanın bugün çıkmış ''böyle transfer yaparsak kulüper olarak batarız'' diyor. Meali, ''Bizim musluktan artık su akmıyor, Ozan Tufanları mecbur izlemeye devam edeceksiniz, bari bir kıyak yapın da rakipler de Ozan ile oynasın''

Yani sizin her türlü Ozanlarla oynayacağınız garanti, şu kafanı bu duruma yorsan Fenerbahçe için daha hayırlı olacak.

• Louise Attaque kullanıcısına yanıt
    teroristlerin cikardigi herkesce malum olan davayi gelip savunuyorsan zorbaliktir bunun adi. onumuzu zorbaca kestiler. o zaman ayni dilden konusayim, bugun uc harfli kisi sinir geliyor dedigi an butun camianiz yek vucut olsa gene o sinir gelecek. biraz da siz zorbalik cekin madem yil olmus 2017 hala şike diyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

teroristlerin cikardigi herkesce malum olan davayi gelip savunuyorsan zorbaliktir bunun adi. onumuzu zorbaca kestiler. o zaman ayni dilden konusayim, bugun uc harfli kisi sinir geliyor dedigi an butun camianiz yek vucut olsa gene o sinir gelecek. biraz da siz zorbalik cekin madem yil olmus 2017 hala şike diyorsun

Saçma sapan konuşma ya. Ortada iğrenç konuşmaların döndüğü telefon görüşmeleri var, başkanın mahkemede çıkıyor diyor ki ''bu telefon görüşmelerini ben yaptım, bizzat bana ait''

En son çıktığınız mahkeme, bu telefon görüşmeleri hukuka uygun kaydedilmemiş (yani savcılık izni alınmamış) ben bunu delil olarak kabul edemem diyor ve yırtıyorsunuz.

Şimdi çıkıp bir yığın şey söyleyebilirsin ama bana o telefon görüşmelerinin izahını yapamazsın, yapılacak bir tarafı yok çünkü. Kumpas dersin, Helikopter ihalesi dersin ama ''ne zaman ekim yapsak böyle oluyor'' cümlesinde susar kalırsın.

Dediğim gibi sen kendini bunlara inandırmaya devam et, elin yabancısı masal dinlemeyi sevmiyordu ki çat dedi yapıştırdı cezayı. Sen de açtığın davayı paşa paşa geri çektin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louise Attaque -- 4 Eylül 2017; 19:16:41 >

• Kardeş sınır gelse takımlar fazla oyuncularını yollayacagını falan mı sanıyon? 3-4 seneye anca gelir umutlanmış bile.Şuan ligdeki hiç bir takım sınır istemez.Her takımda nerdeyse 14 yabancı var gelirse takımlar napacak bu adamları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 4 Eylül 2017; 19:31:51 >
  • 3-4 seneye gelecekse gelmesin zaten, yine bizim aleyhimize calismis olacaklar. bizim ffp varken serbest,bizim ffp kalkinca sınır mi olacak yine. ya simdi ya gelecek sezon gelsin ya da gelmesin. 11'de 6 oyuncu oynasin yedekte 8 yabanci dursun sorun yok

• Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Ne bekliyordun acaba yarın gelsin takımlar eldeki 2-3 sene sözleşmesi olan futbolcuları elden çıkarsın tazminat versin yollasın yerlerine yerlilerini koysun?

• Pc başında olsam şu konuyu açanı yerin dibine sokarım da değilim işte. Geçen bana 50 tane alıntı yapıp kural fenerin işine gelmiyor, bizimle alakası yok falan bir sürü sallıyordu. Şimdi utanmadan açtığı konuya bak.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    gondermeye gerek yok ki ilk 11 siniri koyar artik yedekler 10 kisi, geri kalani da yedeklere koyar. 14 yabancinin 7'si 11 7'si yedek mesela

• Rai-gy kullanıcısına yanıt
    bizim yerliler iyi olmadigi icin soyledim. hala soyledigimin arkasindayim. fener getirtmiyor, arda ve tayfasinin işleri. bizi olumlu etkileyen bir tarafi yok, en iyi yerliler bjkde. en olumsuz gs'yi etkiler sadece.

• Böyle bir basarı gelecekse ben o basarıyı istemiyorum . Yabancı sınırı filan kaldırmasın milyon euro alacak kazma yerli futbolcu görmek istemiyorum.

Azız yıldırım ve basiretsiz yönetim giderse fenerbahçe istediği basarıları alacaktır .

• az önce antalya yeni transfer yaptı. yıkarlar o tff yi ... 3-4 yıl sonra uygulamaya koyabilirler yoksa tff ve yıldırım demiröreni doğduğuna pişman eder tüm takımlar...

• Yazık lan kadrosu baştan aşşağı çöplerle dolu takımın çöp oğlu çöp teknik direktörüne sahip taraftarı gelmiş umudu yine çöp Türkleri oynatmakta arıyor. Yabancı sınırı gelsinde Ozan'ı sahaya artık vinçle falan taşırsınız haberiniz olsun.
  • sanki sinirlama varken milli takim uçuyordu tek çözüm altinordu gibi altyapı...

• quote:

3-4 seneye gelecekse gelmesin zaten, yine bizim aleyhimize calismis olacaklar. bizim ffp varken serbest,bizim ffp kalkinca sınır mi olacak yine. ya simdi ya gelecek sezon gelsin ya da gelmesin. 11'de 6 oyuncu oynasin yedekte 8 yabanci dursun sorun yok

lan siz kimsiniz sizin aleyhinize olsun. göbekli ozana, topala, volkana hasan aliye şenere mi güveniyorsun?
    yabancı sınırı olsa da yerli sınırı olsa da üç büyüklerde en alttaki takım fenerbahçe şuan. trabzonun yerlileri de fenerle rahatlıkla yarışır. yerli sınırı bugün gelse beşiktaş lige ambargo koyar.
    ayrıca kuralın geleceğine bugün karar verilse en az 4 sene, o yüzden o elindeki hayalleri yere bırak lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 5 Eylül 2017; 4:48:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akacme

haberde sinir gelme karari alinsa bile bu yil devreye sokulmayacak deniyor. su an yabanci sinirinin gelmesi bize yarar o yuzden isterim gelmesini. biz mi kurtaracagiz turk futbolunu

Hayatında türk futboluna yaptığın en iyi olay ne ki kurtaracağız diyorsun?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.