Şimdi Ara

yabancı siteden mouse alma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar ebay ın sitesinden ucuz bi fiyata deathadder gördüm ama yabancı sitelerden eşya almaktan hiç anlamıyorum.Acaba bu ürün kargo vs. kaç paraya gelir toplam ? burdan veya msn den yardım ederseniz sevinirim.
    Mk1326@windowslive.com

http://cgi.ebay.com/New-Razer-DeathAdder-3G-Infrared-Gaming-Mouse-Voodoo_W0QQitemZ180331572670QQcmdZViewItemQQptZPCA_Mice_Trackballs?hash=item180331572670&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72:1234|66:2|65:12|39:1|240:1318|301:1|293:1|294:50#ShippingPayment

• ya konuyu yanlış yere mi açtım niye kimse yardım etmiyo ?
  • fiyat iyiymiş diğer soruların hakkında bilgim yok aslında bende merak ettim
  • İşte aletin kendi fiyatı + 6$ kargo ücreti. Toplamda 46 dolar yapar.
    Bu ürün de gümrüğe takılmaz.
  • ama tek sorun en az 15 günde geliyomuş sordum satıcısına
  • quote:

Orjinalden alıntı: PTQui

ama tek sorun en az 15 günde geliyomuş sordum satıcısına

Yok ya Amerika'dan postalar genelde 10 gün içerisinde geliyor.
  • UPS ile tam 10 günde gelir mausun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşların dediği gibi 10 günde geliyor ve sorun yaşamazsın. ben lachesis almıştım ve 10 günde gelmişti. tek söyleyeceğim satıcının profiline dikkat et. çünkü ebay, gg gibi çalışmıyor. onay sistemi yok. parayı ödüyorsun sonrası satıcıya kalıyor.
  • arkadasm bende amerikadan getirtiyordum birtane daha fakat 30$ kargo amazondan isteticektm ama neseki tanıdık biri getirdi tavsiye tanıdık birini bul ve bu model eski model die biliyorm . ve normal fiyatı ztn 49$ deathadder amazondan bakmanı tercih ederim ebay amerikanın gittigidiyoru yani sonucta
  • ya peki kargo geldiginde evde kimse yoksa noluyo ?
  • koca dh da bi daha önce alışveriş yapmış veya bu işlerden anlayan bulamadım
  • Evde kimse yoksa postacının insafına kalmış. Genelde kapının önüne bırakıp gidiyorlar diye biliyorum ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.