slm arkadaşlar ebay ın sitesinden ucuz bi fiyata deathadder gördüm ama yabancı sitelerden eşya almaktan hiç anlamıyorum.Acaba bu ürün kargo vs. kaç paraya gelir toplam ? burdan veya msn den yardım ederseniz sevinirim. Mk1326@windowslive.com
arkadaşların dediği gibi 10 günde geliyor ve sorun yaşamazsın. ben lachesis almıştım ve 10 günde gelmişti. tek söyleyeceğim satıcının profiline dikkat et. çünkü ebay, gg gibi çalışmıyor. onay sistemi yok. parayı ödüyorsun sonrası satıcıya kalıyor.
arkadasm bende amerikadan getirtiyordum birtane daha fakat 30$ kargo amazondan isteticektm ama neseki tanıdık biri getirdi tavsiye tanıdık birini bul ve bu model eski model die biliyorm . ve normal fiyatı ztn 49$ deathadder amazondan bakmanı tercih ederim ebay amerikanın gittigidiyoru yani sonucta
ya peki kargo geldiginde evde kimse yoksa noluyo ?
koca dh da bi daha önce alışveriş yapmış veya bu işlerden anlayan bulamadım
Evde kimse yoksa postacının insafına kalmış. Genelde kapının önüne bırakıp gidiyorlar diye biliyorum ben.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme