Şimdi Ara

Yabancı ülkelerin sistem toplama elektronik siteleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yabancı ülkelerin(amerika,çin, ing. vs) sistem toplama elektronik sitelerinden bildiğiniz (vatan computer gibi) varsa altına yazarmısınız fiyat karşılaştırması yapcam, makulse alabilirim yurtdışından.

• Çinden vs. getirirken uğraşırsın.Tavsiyem markaların avrupa üzerindeki kendi sitelerine bakman yönünde.

Misal evga türkiyeye göre çok daha ucuz avrupada.Evga eu'dan bakabilirsin evga için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simplyfor

Çinden vs. getirirken uğraşırsın.Tavsiyem markaların avrupa üzerindeki kendi sitelerine bakman yönünde.

Misal evga türkiyeye göre çok daha ucuz avrupada.Evga eu'dan bakabilirsin evga için.

önerebileciğiniz site varmı peki toplu olan
  • Amerika: Newegg.com, Tigerdirect, Amazon üstünden tedarik edebilirsin.soğutma çözümleri için frozencpu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

Amerika: Newegg.com, Tigerdirect, Amazon üstünden tedarik edebilirsin.soğutma çözümleri için frozencpu

hocam sistem topladım, türklirasına 3600 tllik bir paraya denk gelen bir sistem, aynı sistemi vatandan topladım 4500 tl aradaki 900 tl fark nedir ya böyle ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samed1111

hocam sistem topladım, türklirasına 3600 tllik bir paraya denk gelen bir sistem, aynı sistemi vatandan topladım 4500 tl aradaki 900 tl fark nedir ya böyle ?

aradaki fark süper ekonomimiz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.