Şimdi Ara

Yabancılarla Sohbet Edebileceğim Düzgün Site Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
5
Favori
13.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynı ben hocam. İngilizcem aşırı iyi değil. Bir noktadan sonra tıkanıp tekrar düşüyorum. Interpaltsa malum aşırı bir ön yargı olduğu için. Geri dönüş yapan çok az oluyor. Tipimde kötü değil. Hatta birçok kez Avrupalılara benzediğini söylüyor çevremdekiler (ki Malatyalım ) ama 60 yaşında dayı Abaza olup siteye kayıt olunca biz gençlere de pek pas vermiyorlar.

Hatta fotoğraf koyarken bile eğlenceli fotoğraflarımdan koymuştum. Ama birkaç Norveçli Finlandiyalı ile konuştum o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

Aynı ben hocam. İngilizcem aşırı iyi değil. Bir noktadan sonra tıkanıp tekrar düşüyorum. Interpaltsa malum aşırı bir ön yargı olduğu için. Geri dönüş yapan çok az oluyor. Tipimde kötü değil. Hatta birçok kez Avrupalılara benzediğini söylüyor çevremdekiler (ki Malatyalım ) ama 60 yaşında dayı Abaza olup siteye kayıt olunca biz gençlere de pek pas vermiyorlar.

Hatta fotoğraf koyarken bile eğlenceli fotoğraflarımdan koymuştum. Ama birkaç Norveçli Finlandiyalı ile konuştum o kadar.
    yanbancılar zaten yanıyor. özellikle vietnam tayland gibi ülkelerdeki kızlar avrupalılara hasta oluyorlar. en çok türkleri seviyor. ciddi düşünüp hayatımı beraber yaşayacağım bir gavur kızı olursa dilini öğrenebilirim. evlilik ve çocukla da kapağı onun ülkesine atabilirsem tadından yenmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.