Şimdi Ara

Yabancılarla Sohbet Edebileceğim Düzgün Site Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
5
Favori
13.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yabancılarla Sohbet Edebileceğiniz Düzgün Siteler

Yabancı ülkelerden insanlarla sohbet etmek ve yeni kültürler keşfetmek istiyorsanız, güvenilir yabancı sohbet siteleri size yardımcı olabilir. Bu siteler, dil öğrenmekten yeni arkadaşlar edinmeye kadar çeşitli amaçlarla kullanılabilir.

Ücretsiz Yabancı Sohbet Siteleri

Eğer bütçeniz sınırlıysa, yabancılarla ücretsiz sohbet edebileceğiniz birçok site mevcuttur. Bu siteler genellikle temel özellikleri sunar ve ücretli sitelere göre daha az özellik içerir. Popüler ücretsiz yabancı sohbet siteleri şunlardır:

• Omegle
    • Chatroulette
    • Tinychat
    • Paltalk

En İyi Yabancı Sohbet Siteleri

Daha gelişmiş özellikler ve daha güvenli bir deneyim arıyorsanız, ücretli yabancı sohbet sitelerini tercih edebilirsiniz. Bu siteler genellikle video görüşmesi, özel mesajlaşma ve grup sohbeti gibi premium özellikler sunar. En iyi yabancı sohbet siteleri şunlardır:

• Badoo
    • Tinder
    • Bumble
    • Azar
    • Skout

Düzgün Yabancı Sohbet Sitelerini Seçme

Saygın bir yabancı sohbet sitesi seçerken şu faktörleri göz önünde bulundurmalısın:

• Gizlilik ve Güvenlik: Site, kullanıcı verilerini korur ve güvenli bir sohbet ortamı sağlar mı?
    • Kullanıcı Tabanı: Site, aktif ve ilgi çekici bir kullanıcı tabanına sahip mi?
    • Özellikler: Site, ihtiyaçlarına uygun özellikleri sunuyor mu (ör. video görüşmesi, özel mesajlaşma)?
    • Ücret Yapısı: Ücretli bir siteyse, fiyatlar makul ve şeffaf mı?

Yabancılarla sohbet siteleri, yeni insanlarla tanışmak, dil öğrenmek ve farklı kültürleri keşfetmek için harika bir yol olabilir. Ancak bir site seçerken güvenlik ve gizlilik faktörlerinin farkında olmak önemlidir. Yukarıdaki ipuçlarını göz önünde bulundurarak, senin için en uygun yabancı sohbet sitesini bulabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AFK_is_now_AFK

Takip
    Yok herhalde hocam.

• uygulama olarak hello pal var,
    ama hangi platform olursa olsun iş tipe bağlanıyor
    ortalama üzeri tipin varsa herkes yazar
    ortalama ve altıysa abaza Türksün onların gözünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 17 Nisan 2018; 14:37:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

uygulama olarak hello pal var,
    ama hangi platform olursa olsun iş tipe bağlanıyor
    ortalama üzeri tipin varsa herkes yazar
    ortalama ve altıysa abaza Türksün onların gözünde
    Ortalama üstü ama istediğim ülkelerden mesaj atan olmuyor hocam. Erkekler ya da uzak doğulular atıyor. 3-5 İskandinav arkadaş edineyim dedim olmadı interpalste.

• Students of the world gerçekten guzel bir site bence. Onun dışında bildiklerimden hit me up da var ama orası biraz tinder,c2 falan ayarındaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okidokiyo -- 17 Nisan 2018; 15:35:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okidokiyo

Students of the world gerçekten guzel bir site bence. Onun dışında bildiklerimden hit me up da var ama orası biraz tinder,c2 falan ayarındaydı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Omegle süper hocam ortam fena patlıyor chatroulette diye bir dalga da çıkmış ama tutmaz bence o bu kadar

• interpals nasıl bir site ?
  • Forum istersen Reddit öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

Omegle süper hocam ortam fena patlıyor chatroulette diye bir dalga da çıkmış ama tutmaz bence o bu kadar
    Yıl 2009 mu hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Forum istersen Reddit öneririm.
    Reddit güzel ama tam olarak çözemedim siteyi. Tam olarak İngilizce bilmiyorum zaten.

• interpalsta ülkeni değiştirsen sana çok kişi yazar

• quote:

Orijinalden alıntı: Paul Muaddib

interpalsta ülkeni değiştirsen sana çok kişi yazar
    Bir kere değiştirmiştim. Uzakdoğular ve ortadoğulular yazıyor genelde. :)

• Forum Donanımhaber
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

Forum Donanımhaber

• sene 1999

mirc in yerli serverları ve asl muhabbetlerinden sıkılıp yabancı server lara takılmaya başladım

turkey adında bir oda buldum odada türklerden ziyade hristiyanlık propagandası yapan ecnebiler vardı

muhabbet öyle samimiydi ki amerikadan kendisine kuran göndermem isteyen vardı

bana garip geldi zira istess orada rahatlıkla hemde ingilizce tercümeli kuran bulabilirdi

her neyse aradan yaklaşık 1 ay geçti birgün aynı odada takılırken babe nickli biri özel mesaj attı ve yazın istanbula geleceğini kendisine eşlik edecek erkek aradığını yazdı

oyuna geldik ama bakalım sonunda ne çıkacak diye bozmadan sohbete devam ettim

birkaç hafta sonra kız sesimi duymak isteyince bende olmadığından ablamın cep numarasını verdim nasılsa aramaz diye

ertesi günün akşamı ablam kendisini celten bir bayanın aradığını ingilizcd konuştuğunu ve adının linda olduğunu söyleyince onun aradığını anladım

nihayetinde 3 aylık bir yazışma ve arada telefon görüşmeleri neticesinden linda kanadadan istanbula beni görmeye gelmişti

harika 2 hafta geçirdik

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D5DA72FA0

Bir kere değiştirmiştim. Uzakdoğular ve ortadoğulular yazıyor genelde. :)

Alıntıları Göster
    ben fransa yaptım türk kızları bile mesajlarıma hemen geri dönüş yaptı. birkaç tanesinde mesaj attı. bence ülkenin çok büyük faydası var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paul Muaddib

ben fransa yaptım türk kızları bile mesajlarıma hemen geri dönüş yaptı. birkaç tanesinde mesaj attı. bence ülkenin çok büyük faydası var.

Alıntıları Göster
    Sonra Türk olduğunuzu söylediniz mi peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D5DA72FA0

Sonra Türk olduğunuzu söylediniz mi peki?

Alıntıları Göster
    türk kökenli bir ailem olduğunu ve çat pat türkçe konuştuğumu söyledim. numara yaparak bozuk türkçe konuştum. güzel inanıyorlardı ancak sıkıldım artık. çünkü instagram veya numara versem türk vatandaşı olduğum anlaşılacak. o yüzden yoğunluğu az yerel kızların olduğu bir site arıyorum. yabancıları çok kolay buluyorum ancak dil olmadığı için güzel muhabbet kuramıyorum. hal böyle olunca yabancılar benden soğuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 18 Nisan 2018; 0:16:8 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.